SAM~~ 發表於 20-12-2007 16:03:58

打boss必知...入來睇睇

打boss所要既防

綠boss:

百獸谷狼王30lv600物防
獸王谷獸王40lv700物防
山寨4   山大王50lv 900物防
白骨5   僵屍王60lv1100物防
白骨10骷髏王70lv1500物防
北郊異族頭目75lv1700物防
精怪8大塊頭80lv1900物防
鳳祥鎮西郊   叛軍大將80lv1900物防
精怪10蚌精(魔)90lv4200魔防
沼澤涇地赤鱗蛟龍95lv3800物防
蛟龍洞1火魔蚊龍(魔)100lv4200魔防
蛟龍洞2靈蛇(魔)105lv4400魔防
棲息地巨猿95lv3800物防
棲息地血猿王100lv4200物防
機械工廠6混石力士(魔)115lv5400魔防
濱海之島   濱海島主130lv   6500物防
魔族巢穴1石化魔人140lv8000魔防<----冇(魔),但係魔攻
機械工廠10鋼化巨靈145lv8000物防
機械工廠8石怪(魔)165lv12000魔防
魔族巢穴2大將靈王(魔)165lv12000魔防

紫boss:
皇城山寨霸王60lv3800物防
皇城至尊蚌魔(魔)120lv   8500魔防
機械工廠10魔徒(魔)130lv11000魔防
機械工廠6   惡魔統領(魔)150lv13200魔防
濱海之島惡魔尊主(魔)150lv13200魔防
魔族巢穴1鐵爪鬼王(魔)150lv13200魔防
魔族巢穴2鐵爪鬼王(魔)150lv13200魔防

SAM~~ 發表於 21-12-2007 09:59:26

d綠boss有時會重擊,自己預多幾百防去打,d低lv既就唔洗甘多
不個打boss最緊要都係夠唔夠搶...:L
紫boss除左60紫其他都係固定攻,姐係1m1攻就1m1攻,冇多冇少
睇完回下啦

SAM~~ 發表於 21-12-2007 10:00:33

仲有,我係自己打,唔係copy,講野小心d

家樂jon 發表於 16-1-2008 22:59:14

狼王500都夠
獸王750
我覺得
(我小號係咁用)

ETHO317 發表於 26-1-2008 23:55:19

150紫王1.2m頂到嫁啦,仲有狼王400,獸王600......
機械工廠8石怪(魔)165lv《《10000》》魔防
魔族巢穴2大將靈王(魔)165lv《《10000》》魔防:handshake

逆風﹏。 發表於 30-5-2009 18:59:20

更新下佢啦= ="
依家咩時代牙...
頁: [1]
查看完整版本: 打boss必知...入來睇睇