小求 發表於 21-9-2008 12:48:59

香港人GGC所作所為

唉..
我都算係GGC既老玩家..我諗都玩左1~2年..去GGC既原因真係頂唔順KYO2 D傻仔..又走場,又MH,又嘴炮咁~
一轉左去GGC,覺得真係好正..又冇人走場..同D台灣玩家相處得好好..識左好多FD..成日約人地打團戰咁
點知玩左一年..開始多左香港人..咁都冇乜所謂..一齊玩囉..
冇品行為真係數唔晒..講粗口,走場,嘴炮,汁雙豬肉等不計其數..比人殺馬就鬧人..講香港粗口..
講真..自己隻馬控唔好搞到死左,仲要鬧人,我覺得就算鬧都醒少少..用返書面語鬧啦..人地台灣人鬼睇得明咩
GGC而家好就好在開左香港區..可以比班冇品既香港玩家入去玩..我平時玩開12.1C..諗住入去睇下D人D水準去到邊
點知..我玩上杉出法裝又比人話我唔識玩,我出爆彈殺人就話我蝕錢..唉..香港人..檢討下自己啦..正係識話人地台狗..你地成日走場成日做埋晒D無品野唔係狗咩..有口話人冇口話自己

我係比賽人 發表於 21-9-2008 15:27:55

回復 樓主 的帖子

你係咪覺得所有香港人去GGC玩既都係無品?

hkopenc045507 發表於 21-9-2008 16:04:52

查實 競技01都比我地入侵左=_=
d台灣人全部去晒vip03

小求 發表於 21-9-2008 17:24:23

原帖由 我係比賽人 於 21-9-2008 15:27 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
台灣人無論有品程度,心智等都比香港人好..
香港人可能技術係好過台灣人..但係講到有冇品呢?
一比人殺,走場..跟住D台灣人0係出面話個香港人跳..個香港人就會講粗口好似上面張圖咁..
你明唔明?我唔係話所有香港人都冇品..我只係想香港人0係話人地之前..諗下自己有冇做錯野先姐..

戰§神 發表於 21-9-2008 21:56:54

依加香港人就係咁樣....
ggc d人同vlan差唔多

小Fung豐 發表於 22-9-2008 00:01:30

最緊要香港人玩ggc 真系串到冇朋友=]
玩稻姬 膠裝 殺得最多人都要比人串=]o哂咀 又要吾敢串
我地d fd 話吾好再串佢 廢事走場
你地話 我8月份 加入ggc 個時d 玩家 幾有品
而家 嘩 玩10 場 10場都有幾個串人

三毛俠 發表於 22-9-2008 12:21:28

原帖由 我係比賽人 於 21-9-2008 15:27 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

講真果句   
只好說你幫香港玩家他們只會走埸重多
信不信你諗下吧 台灣人比香港人好10倍多
他們合作 不會罵人 不會走埸
香港人只會罵人 串人 話人廢
唔夠打只識走埸= = 同香港玩家玩得多了''[]

~!卡卡西!~ 發表於 22-9-2008 19:11:47

其實會唔會係關歷史事呢?台灣比日本統治過...
可能就係咁.....不過其實有d香港人都幾有品,不過真係好小,幾日先會見到一個有品既玩家

溺愛*小豆 發表於 22-9-2008 20:34:23

香港人係輸唔起,一死幾次就走場,
,係,台灣人都會,但係唔會串住你黎走,
香港某d人,係咁串人又唔夠人勁.俾人殺就走,香港人既eq都不及台灣元家

三毛俠 發表於 23-9-2008 11:30:23

= =香港人係一開始波死就會走埸lo''
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 香港人GGC所作所為