癮天使 發表於 2-1-2009 13:42:42

爆爆王技術簡單剖析

最前期既拉P ,

放1個先,等到差唔多爆時,再拉一行的泡出去秒殺人

中期 2V 3V 4V 亂V無限V

全部技術都喺2V既基礎發展出來,
         O         O
   O         O

最實用喺寶寶用3V,殺人最快,6個P,絕對冇地方走

中期 破解V

利用人V,用拉P破距

中後期半身位

半身位需結合V,冇V既技術就唔使浪費時間去學半身位
   你以為好型,炸唔到你,其實2個P你就死啦。
   走位好重要

現期???

冇玩囖

新手先學玩小區10,終極地圖海盜14

道具,飛鏢一定要學,唔喺你一定要用,喺要人地用緊時你要知道距用緊飛鏢,一鏢即死。

殺坐騎技巧

慢龜,最簡單拉P秒殺
   鷹,V+拉P
   飛碟?坐飛碟既人你就鬧距垃圾。

無論乜坐騎,你殺坐騎時一定要預備一個已經放了出來的P,等距坐騎一死,即刻接果個P,秒殺。

E個遊戲幾好玩,入門很簡單,精通很難,多睇人玩。

愛妳穿越時間╭ 發表於 2-1-2009 19:41:58

你冇野呀= =?坐飛碟鬧人垃圾?
不如鬧埋carzy arcade點解要出飛碟丫 = =

癮天使 發表於 6-1-2009 01:06:37

你識乜啊,坐飛碟,騎位完全是完美點,你識乜叫完美點?   飛碟係E只遊戲既不平衡之處。你識Q乜

〝小趙﹏* 發表於 6-1-2009 22:05:06

其實只係講好難明 = ]
最好有圖 = ]
片都唔錯 = ]

坤仔kwanjai 發表於 6-1-2009 22:08:23

飛碟慢龜練半身最好
仲要係個post起大陸轉出黎

愛妳穿越時間╭ 發表於 12-1-2009 19:16:34

你識乜啊,坐飛碟,騎位完全是完美點,你識乜叫完美點?   飛碟係E只遊戲既不平衡之處。你識Q乜
癮天使 發表於 5-1-2009 17:06 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你知唔知自己講緊咩? 坐飛碟同完美點係兩回事
仲有飛碟點解係不平衡之處?又唔係外掛 如果係不平衡既 點解官方唔取消?
既然又唔係外掛官方又冇禁點解要話人垃圾?
係你垃圾定人地垃圾?

ck2062 發表於 16-1-2009 04:12:23

點都多謝樓主分享意見先

pc:) 發表於 16-1-2009 19:50:14

咁快分析到既= = 真是高手~~~~~~

>< 發表於 16-1-2009 22:45:09

講就易...到左實戰既時候都係靠臨時反應的好

WSTn 發表於 17-1-2009 14:00:30

唉...我玩極都仲係俾人殺多...真失望 = =
頁: [1] 2
查看完整版本: 爆爆王技術簡單剖析