屎忽乂浩 發表於 9-5-2009 22:30:20

屎忽團 代升專門店 vip服務

屎忽團
暫時只收MY-CARD/GASH
本團只係"先點後升"
信唔過,可以禁上一頁/X
代升須知:
1:代升前請把帳號內貴重物品移走
2:代升期間顧客不得登入帳號,延遲交貨日期
3:若回經,會因應情況決定會否延遲交貨日期/時間
4:代升完成後請立刻更改密碼,保障自己
5:若本店不能如期交貨,顧客有權取回款項
6:熟客可獲折扣優惠
7:3次代升自動轉屎忽vip會員
8:完成代升後,會張代升圖放上本post
      如客人要求,塗玩家名,本團一律不會
      張未塗既圖POST出黎
9:客人要先開好AC,本團絕對不會幫客人改名
10:打到既東西,本團有權拎走,錢/裝絕對不會

屎忽代升團:代升時間 星期1-5時間為5:30-10:30
                           星期6-日 時間為9:00-10:30
                           因我屋企有2部電腦
                           可能靈神 都會升 又可能會唔 訓咁升
屎忽團暫時有2個專業代升
         我地隨時可以代升
         屎忽團 一次可以代升5個
         升到幾多LV 會係本POST公告

等候代升:
   等升中:↖小康(法師。24-70) 現時lv : 37開始中 星期5 前完成
      完成:

升幾耐要睇番。你咩"即"。

1-20lv[包轉職,技能,配點.由客人選擇]x2   價錢:MYCARD:50點   [於7-11]                有售
1-41lv[包轉國,技能,配點.由客人選擇]x2   價錢:MYCARD:150點   [於各大便利店]       有售
1-61lv[包轉國,技能,配點.由客人選擇]x2   價錢:MYCARD:350點   [於各大便利店]       有售

再高LV。再講價錢。係MSN傾

MSN:
cmh9572@hotmail.com
樂古pw我都得

本人為♀流星↘族長
信心既"寶"正
悔疚
係本人副AC

下面為本AC圖 AND 副AC圖 :http://i560.photobucket.com/albums/ss46/alex9572/123456.jpg

轉成vip既會員。會有會員優惠
VIP會員:

屎忽乂浩 發表於 10-5-2009 02:32:45

- -本代升店
係嫻哉第一個代升post
板主唔好del我post
= =快d比我代升啦
屎忽團幫到你

屎忽乂浩 發表於 10-5-2009 14:26:24

推post- -悶悶悶

屎忽乂浩 發表於 10-5-2009 22:17:12

推post- -
悶~*

537923 發表於 10-5-2009 23:26:33

幫\你推下^v^

ya== 發表於 11-5-2009 12:38:48

同家族 幫你推...ps估下我系邊個..

屎忽乂浩 發表於 11-5-2009 17:48:09

估唔到- -你係乜水喎- -

屎忽乂浩 發表於 13-5-2009 17:44:51

代升呀- -推下post先

屎忽乂浩 發表於 13-5-2009 23:10:31

發現有人抄我post 好狗呀佢 咩sm團

屎忽乂浩 發表於 17-5-2009 22:34:53

推post - -哈
頁: [1] 2
查看完整版本: 屎忽團 代升專門店 vip服務