°×小麟♂ 發表於 25-6-2009 13:00:06

台版AION收費問題

台版AION係咪確認左OB要收費?

如果係既話開始OB就要比錢定係試玩幾個星期先比?

[H]andyreon 發表於 25-6-2009 13:07:17

AION係一隻收費遊戲
如果照大陸既話,可能會有15日免費試玩,要依代理公司而定
所以最終決定權係Plaync手中...
佢可以話OB收錢都得,不過有冇人會去玩亦係一個問題

111111a 發表於 26-6-2009 15:25:52

其實有咩所謂
試玩最多都係15日到
你玩商城game 咪唔洗錢

face 發表於 26-6-2009 20:22:10

可能有月費都吾定wo 真係
剛see左個咩明星face活動
送包月包

衰仔包 發表於 27-6-2009 11:33:55

AION係一隻收費遊戲
如果照大陸既話,可能會有15日免費試玩,要依代理公司而定
所以最終決定權係Plaync手中...
佢可以話OB收錢都得,不過有冇人會去玩亦係一個問題 ...
andyreon 發表於 25-6-2009 05:07 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
實大把人玩啦~~收錢先好~
唔駛好似D免點GAME...係咁點人買點

星漫 發表於 28-6-2009 18:21:34

人地免費係咁啦嫁啦
唔係食西北風咩. . .
講真又商城又月費就有D問題
BUT如果商城D野冇+個人能力既話都OK既.....好似D好睇既3褲都OK既
只要唔會商城俾錢會出現唔平衡就得啦

●慘BB○ 發表於 30-6-2009 15:09:16

其實大多數收費既遊戲都好過免費Game免費Game會推出很多不公平活動
令比較富裕既人投入大量資金 令遊戲代理發一筆財
例如我第一隻Game 星空之門 我覺得不錯 雖然收月費...
但點數物品沒有現在那麼瘋狂"
雖然未必好玩但起碼做到公平平衡玩家
遊戲也比免費Game公平些少"

loveholic06 發表於 30-6-2009 21:09:15

其實大多數收費既遊戲都好過免費Game免費Game會推出很多不公平活動
令比較富裕既人投入大量資金 令遊戲代理發一筆財
例如我第一隻Game 星空之門 我覺得不錯 雖然收月費...
但點數物品沒有現在那麼瘋狂"
雖然未 ...
●慘BB○ 發表於 2009-6-30 15:09 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

同意 +1
免費遊戲成也商城敗也商城 = =
真係玩辛苦~!!
遲下應該收費遊戲會再一次興起吧~
而家好多新遊戲都用高效能高質素畫面做招徠
新世代線上遊戲已經開始左了~

fy8ing 發表於 2-7-2009 08:45:10

悲剧。。。

klklkllk 發表於 6-7-2009 22:54:36

要錢又死...唔洗錢又死!
要錢有外掛...唔洗錢有外掛又有商城cheap野
頁: [1] 2
查看完整版本: 台版AION收費問題