MaBoy 發表於 20-1-2012 18:05:55

唉中左bug點好

C:\Users\ABC\Desktop\未命名.png我係遺亡者森林中左bugbug左出去d tree出面 無古可 點樣先入得番......

好灰.................
C:\Users\ABC\Desktop

子謙x0x 發表於 21-1-2012 04:15:14

睇下出面有冇怪喇.有時d bug圖有幾隻怪系度..打怪自殺喇如果有.

MaBoy 發表於 21-1-2012 14:03:13

唉就係冇怪呀 個到比D TREE卡住晒想BUG番入去都唔得 E家都唔知點好 星夢又無GM 睇黎要DEL左星夢佢啦

starcash 發表於 22-1-2012 22:15:02

如果易到入面D人未找人易個古畀你。

再唔係去2K FUM 有個POST教人逃出魔機兵據點,你改一改逃出黑人森林都應該得。

笨*小魂 發表於 26-1-2012 13:15:49

重登or打怪自殺
或者等第日維護啦

呆~呆~ 發表於 26-1-2012 22:34:28

食茹

MaBoy 發表於 27-1-2012 14:55:18

如果易到入面D人未找人易個古畀你。

再唔係去2K FUM 有個POST教人逃出魔機兵據點,你改一改逃出黑人森林都 ...
starcash 發表於 22-1-2012 22:15 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

都成2個星期 信都send埋但係個email話send唔出仲有2000 fun可唔可以搵個post放係到我搵唔番....

MaBoy 發表於 27-1-2012 20:10:34

我e家 試緊bug第2隻ac入去睇下入唔入到去比古隻ac啦

rcyw12 發表於 28-1-2012 05:20:31

我係之前俾粒姑你分身個個!
我宜家同你一樣 正身出左事-.-
估唔到一玩返第1日就衰左!
話說我係魔天爆甲死左
之後聽人話可以係決星ser死 再返s1俾守使救清死經!
點知係決星死左之後 去到s1 隻game黑屏 到宜家都開唔返-.-一直都斷線!
有冇人知點算呀!...

rcyw12 發表於 28-1-2012 09:05:39

我岩岩煩緊o既同時,
突然諗到個方法唔知幫唔幫到你!
我唔記得守使定精靈使咪有一招全組回城o既,
之後用指令(好似離團咁,要打/quit)組人個ac 再開個招!
但係我唔記得係唔係有個咁既指令...
剛剛重玩唔係好記得d野...
希望呢招行得通la!
頁: [1] 2
查看完整版本: 唉中左bug點好