醉曖娜x0x 發表於 8-4-2012 23:22:09

這份友誼 要有你們才完美:))`

本人由2009年開始玩星夢到依咖.都差不多4年多了:)
系玩星夢既期間有退出過幾個月.不過最終都系返黎呢個大家庭:)
因為有你地陪住我度過每1日.每個假期.什至會系我最吾開心既時候安慰我 體諒我...
依咖星夢要摺埋了:( 真系好吾捨得你地.好多謝(星星.婷婷.悠悠.冰冰.烞烞.貓貓.cookieb.欣欣.韻韻.夜貓貓.穎穎.瑄瑄.女皇.利是.豬豬.大佬倫.魔仔.不死.肥浩.翼翼.是街.肥淚.坤.文軒.釘釘.純.影.人妖月.祺.粉皮流.楠.mo汐......仲有好多..好多....)
星夢永遠是我們的大家庭:)

迷失-3- 發表於 8-4-2012 23:42:12

哈...不如推返我之前d相仔仲好...老友黎黎去去都係果幾個xd...娜b>3<

一粒膠# 發表於 9-4-2012 17:21:32

台地見吧;p
l3y:輝

﹢小×淚ζ 發表於 11-4-2012 03:12:18

感動/.\有我

青頭聯盟 發表於 11-4-2012 12:50:39

釘釘唔知係唔係話我呢@v@

Elaine小姐 發表於 12-4-2012 11:56:22

我呢隻幽靈都會有人記得:)

blueapple923 發表於 12-4-2012 15:14:19

NANA :) 我會陪你玩到7月31! :)

蒼月║淚痕 發表於 19-4-2012 15:08:02

拿,我呢,就唔係好識講野既...
不過我反而多謝你記得我既存在@@,我唔係成日上星夢,不過我都想大家可以繼續一齊玩,一齊傾計...

星星☆×〃 發表於 22-4-2012 04:14:55

@0@..我是第一個><!
我會掛住你地嫁都><!
都多謝你地成日唔mind我突然好似星星咁閃左去-0-..

☆琋*璃↗ 發表於 22-4-2012 14:42:52

nana老婆QAQ   我愛你>33<
你們已經印在我心裏了o///o 我呢一輩子都要同你地一齊><
多謝你地照顧我唔介2我ge蠢同幼稚o33o
愛死你們了>//<
      by:貓
頁: [1] 2
查看完整版本: 這份友誼 要有你們才完美:))`