Mr楓 發表於 10-4-2012 00:25:14

如果命運能選擇 我既星夢經歷

我估依家仲keep到人流 佢出埋d咁既裝

你有錢既1lv可以挑小純

仲有大量不可交易既神裝

鋼紋(無鋼紋唔洗開白咁制)
仲有大量重生裝
生鳩鳩(399)
你遲開ac根本好難買得到 新手根本唔洗打..
仲有d魔機天
又要買座騎

我最懷念既時代就係 出幸娃抽 10-70lv惡翼的時代
個陣可以慢慢升 個陣戰平 荒地 咩地方都好多人 唔怕無人升?
出左依d神裝之後 依d地方仲有q人去咩
一係就開白係台地hea 一係就尼中
一係就入pvp場
當年一套赤月set 一隻50大惡翼 係戰平爆怪 無5經 都升得好開心 爆到d寶物雖然唔值錢 但都會有喜悅
得閒又可以開下白
自從就係萬聖節出左永刀 開始衰落
之後又星古 又獅翼 又虹龍
又掃把 又獅騎 又5經
有錢玩哂:(
我其實唔係玩左好耐 我只係記得 我第1次入星夢個次 等級排行榜最高係70lv 魔法者 同小肥
-o-之後一直努力努力都係升到6x lv
我升到6x個陣已經開左8x
之後我就用裝換左隻7x 紫魂影 06 60lv 399 去做殺手
根住換其他game既野玩
轉一轉手 換左隻85lv守劍 06 80lv 399
再同魔法者換左隻82lv皇披靈鬥
再同傻奸奸換左隻83lv米古06 80lv 399 魔統
再同某風換左隻82lv 人族魔統 06 80lv 399 魔統(佢貼錢)
之後同某川流換左隻70lv魔動07 60lv 399(貪新鮮a_a)佢貼哂全副身家
之後退星夢 換左其他game ac
之後1年 再重返星夢
收左隻幻影豪
再用hkd買獸印
再貼獸印換左隻110lv兔紋 靈鬥
再換左隻紅蓮雨 10x lv 07 90lv 399(太型)魔統
再買點入左套鋼s 用鋼紋打天下a_a 當時100魔統尼講依隻都算勁
再用天紋收左隻 117 07 90lv 399靈鬥 鋼海貴
之後出09 399個日 我番左大陸
托我最信得過既炎狗 入我ac幫我買結果成功a_a
開埋套120 399
but可惜我無心機升lv 所以最終都無用過
但我換了一隻 12x 09 399 的守劍
從此鋼獸天 開白同人pvp
之後就sell 星夢野退星夢
就終結左我的星夢之旅

我最開心既日子就係5-60LV個陣天真地係戰平升下lv 同fd 吹下水 >_<!!可惜...唉 再也不能

年紀大左 成熟左

以前對力量好執著 好想變勁 好想變勁

當我有齊哂星夢大部份勁野

天紋兩套 獸印兩套 禮s 虹龍 獅翼 06 07 08 09 399=,=既時候
再無目標
我連開星夢既動力都無 所以打機一定要有目標有方向
先有動力玩!!

金子彈 發表於 10-4-2012 11:47:23

冇錯
自從出永刀後
星夢冇左以前趣味
之後赤紅月s又絕左變左天馬s..
出埋地殿裝之後已經唔同哂

一粒膠# 發表於 10-4-2012 12:08:59

永刀星古果時都仲有好多人
但係出左魔機兵我真係覺唔同哂
戰平 方地 有人去先算
仲有黑仔
l3y:輝

恨星 發表於 10-4-2012 16:15:21

星夢皇道
$$:loveliness:

榤奇 發表於 12-4-2012 19:50:42

算起來,星夢...我認識它好像有8年了............總言而之便是它剛出現的時候..

日月如梭啊~~~~~

vxice 發表於 13-4-2012 00:34:38

出魔機果陣真係唔好講笑
係D低LV地方升LV行行下禁錯制又要死
好啦,到出左個洞入去
魔機既經驗又高過之前既怪成幾倍
根本冇咩人係出面打怪
咩戰平??荒地??
唉:curse:
頁: [1]
查看完整版本: 如果命運能選擇 我既星夢經歷