馬倫 發表於 9-8-2012 11:28:47

[文字原創]最新1.3.1開心版下蛓

少量描述更新內容:

-增加可可豆,可種在雨林木表面

-沙漠增加沙漠遺址dust2 ,在橙和藍色羊毛下面會有一個空間,空間中的4個箱子分辨藏著隨機的礦石,但小心中間有伏

-雨林增加遺址,和沙漠的差不多,一樣是有伏和有礦石

-增加礦石-綠寶石,可用作與npc交易

popokeith 發表於 9-8-2012 12:35:21

係咪唔可以用番之前D SAVE?

marco5b20 發表於 10-8-2012 16:11:00

{:1_17:}請問有冇1.3.1既官方SERVER主程式?

Demon1023 發表於 15-8-2012 16:12:59

其實如果係正版係入Game既同時會自動更新..
開心版只要係入Game個陣
將名下面個個白色空格...
唔識打=.=
跟住就可以更新=.=

馬倫 發表於 15-8-2012 16:34:59

回復 3# marco5b20

1.3.1開SER用GAME內置個個開就得

入GAME->入SAVE->ESC->區網->完成

marco5b20 發表於 15-8-2012 19:12:23

回復 5# 馬倫

區網唔係要同一個IP分享器先得乜,例如:網吧?(聽講)
    而且好似好LAG:funk:
   http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4382674&extra=page%3D1有人POST左:loveliness:

馬倫 發表於 15-8-2012 19:19:15

回復 6# marco5b20

講真1.3.1開ser唔洗咁麻煩,咩野都唔洗down

marco5b20 發表於 16-8-2012 10:49:12

回復 7# 馬倫

不過我開SER,啲FD唔知點解入唔到:Q (不過自己入到

lawrencefei 發表於 16-8-2012 11:11:52

回復marco5b20

講真1.3.1開ser唔洗咁麻煩,咩野都唔洗down
馬倫 發表於 15-8-2012 19:19 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
開ser應該係要另外開番server果個exe嫁喎(或者bukkit/其他之類)..

單人果度開open to LAN應該只係for區網

不過加hamachi之類既野好似可以做到server個效果

不過好似開LAN果個一off 其他人都會斷

ps 未試過用open to lan 用開bukkit

回復馬倫

不過我開SER,啲FD唔知點解入唔到 (不過自己入到
marco5b20 發表於 16-8-2012 10:49 images/common/back.gif

router?

A859378907 發表於 16-8-2012 12:56:21

而加有1.3.2添啦
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: [文字原創]最新1.3.1開心版下蛓