xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 19:56:39

ridiculous=)
我地家下哩個系新團, 唔同左人, 歡迎再度got5
如果你係要拎之前既野黎講:) 我肯定 我地羸你既 一定係多過你地羸我既~_~

zowie. 發表於 20-8-2012 20:12:46

noob team 一個 :O
又串又淆got5

xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 20:13:55

:o 淆got5:) 我地唔怕輸嫁 要got5約我地冇問題嫁:)

yuk456852 發表於 20-8-2012 20:25:12

回復 13# xDeViLkissi剎

ok when?

xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 20:26:02

最好晏就1:00~7:00
同埋你叫咩名?

alex3334 發表於 21-8-2012 00:05:28

最好晏就1:00~7:00
同埋你叫咩名?
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 20:26 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

he cs name is mazee he hv 9years cs exp

kb041426 發表於 21-8-2012 11:00:48

.... 彈機我都5想GA =[ 我都想玩ga T^T 場都MO入就彈左:D

AKB渡辺麻友 發表於 21-8-2012 11:16:28

l超人不能有眼淚lviRtus GlisTeN星儿 Naverism 鬥都= full team?

中平 發表於 21-8-2012 11:22:46

入團準則:
- 有Rc語音(有Mic為佳)
- 有基本Sense
- 有基本槍法(點射,壓槍...)
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法及報位(dust2,inferno,nuke...)
我對你地D團員係入團準則度有少少問題
Lostnightx約定何來基本sence?基本槍法?聽識聲?識報哂3幅圖既位?
同埋牙剎哥點解你成日打輸got5都有籍口既??????

AKB渡辺麻友 發表於 21-8-2012 11:26:13

入團準則:
- 有Rc語音(有Mic為佳)
- 有基本Sense
- 有基本槍法(點射,壓槍...)
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法 ...
中平 發表於 21-8-2012 11:22 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

個剎吹到 肯定 羸既 一定係多過你地羸我 (我唔信:handshake:)輸左就賴賴賴
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: `` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家