樂古Nakuz

標題: EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔) [打印本頁]

作者: 呀怒    時間: 17-1-2006 17:32
標題: EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)
 .放上EVO紀錄檔一律是加8分。
 .下載人數每超過100加5分,超過200人再加5分,如此類推。
 .感想過50字,加5分,介紹過50字,加5分。

另開帖放EVO紀錄檔者扣4分。

作者: ′||..YinG×°    時間: 18-1-2006 11:09
EVO洗乜睇save-.-..其實  好悶的
作者: 風水佬    時間: 20-1-2006 14:30
咁又係   最重要都係要有人教點樣玩先會勁....睇sa冇用....
作者: 九佬    時間: 20-1-2006 14:52
係架都..姐係你而家開左個post..都冇人黎post save咁解之麻..
卡卡卡卡卡卡卡(呃分中-_-)
作者: 老木ying    時間: 21-1-2006 01:23
作者: ~海~    時間: 22-1-2006 02:53
我有幾段放上黎 版主 教我貼-.- 171492310
我pm左你 你冇認 呀怒-.-
作者: 呀怒    時間: 22-1-2006 08:59
對不起..忘記了-3-..
我ADD左你..

UM..簡單來說..
你用一個UPLOAD網..UPLOAD..
之後將條LINK係度回帖放低佢..
再加解釋..就有分加-3-
作者: ~海~    時間: 23-1-2006 16:36
Originally posted by 呀怒 at 2006-1-22 08:59:
對不起..忘記了-3-..
我ADD左你..

UM..簡單來說..
你用一個UPLOAD網..UPLOAD..
之後將條LINK係度回帖放低佢..
再加解釋..就有分加-3-

放左啦....加我廿分啦
作者: ~海~    時間: 24-1-2006 02:11
http://www.mytempdir.com/404005
呢場又係團戰...但係呢場好睇好多
呢場既特別就係你地會見識到炸彈人既威力-.-" 必殺弓兵-.-...... 想知邊個嬴自己dl(後面有少少悶...死剩兩個時候...兩個都唔識攻)
必睇...幾好睇的~+20分唔該
作者: 九佬    時間: 25-1-2006 21:03
Originally posted by ~海~ at 2006-1-24 02:11:
http://www.mytempdir.com/404005
呢場又係團戰...但係呢場好睇好多
呢場既特別就係你地會見識到炸彈人既威力-.-" 必殺弓兵-.-...... 想知邊個嬴自己dl(後面有少少悶...死剩兩個時候...兩個都唔 ...

哈哈..果鋪我死之前都係最高分..好野...-_-
果鋪我死得好唔低...個塔剩番幾百血既時候..我先記得我係有自爆..
好采..係剩番100血到既時候都爆得切....不過..7p又出兵黎打我..最後都係....死
最後得番5p同3p..2個都淆低..-_-搞到玩左超耐
作者: 秋仔乂    時間: 25-1-2006 21:27
好呃過貼圖區,回5樓,個個好似你諗咁間單,進化論都唔會咁多人玩,evo save最緊要睇合作既情況
作者: ~海~    時間: 25-1-2006 22:40
http://www.mytempdir.com/407941
夢幻vsjapan4 的第一次團戰.....
1,2,7,8p係夢幻           3,4,5,6p係japan4
今場特色:2p第一個合象....2p合完無耐4p又合左鐵.....跟住3p彈左game.....4p極速獨力殺左2p....7p就合左書部.......狂打6p...4p再殺埋1p....再殺埋7p...再殺埋...8p,1個殺哂 4p好勁@@佢係阿之鐵 13+8攻 佢係用查升....所以大家唔好再話查廢...400石 好抵玩
作者: 秋仔乂    時間: 25-1-2006 22:41
http://www.mytempdir.com/407927
我....夠......有......啦........
我2p la 1p係佐助個細路,算不錯吧,我果場唔知做乜事,成日呆下呆下,由頭同尾我同1p打78p,34p打56p,緊住5p書左打死左34p,當佢打死左34p既時候我同1p又打死左8p拉海,(1p胡,7p胡我亨,3p格拉,4p兵種不明) 果陣就得12 56 7p我地同7p合作,佢打6p我同1p打5p,得返 12 67p,諗住打6p,因為同7p合作緊,但7p去左打1p,所以我同1p又去左打7p,7p死左,就見到6p由"精銳馬牙"變左"羅賓胡得"
我同1p都睇到唔知講乜,最後 6p千5死左
塔爆果陣重講左句 我雖死油榮,有點似小門吧-.-
板主 ,係就係講到一舊舊,但點都有30字啦~等你20分 個記6檔都唔算唔錯架=-=
作者: Japan4_蝶*    時間: 25-1-2006 23:05
作者: 最愛蓉兒∼    時間: 25-1-2006 23:14
原來秋仔果時未合=.=早知叫5P打左2P先...
4P果時維京艾西.....好煩T_T
果個有領主唔合,去用精羽弓的就是我XD
作者: 秋仔乂    時間: 26-1-2006 09:06
Originally posted by 最愛蓉兒∼ at 2006-1-25 23:14:
原來秋仔果時未合=.=早知叫5P打左2P先...
4P果時維京艾西.....好煩T_T
果個有領主唔合,去用精羽弓的就是我XD

又俾多個人知晒我d 29野=-=
作者: Japan4_蝶*    時間: 26-1-2006 10:38
作者: 呀怒    時間: 26-1-2006 10:44
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-1-26 10:38:

你就冇技術喇下=.="

拉又係技術 我吾信你比人打吾會拉(馬弓比步/馬打果陣)bao_16

我唔拉嫁..拉兵太哂時間..出過隊仲好-3-
作者: 秋仔乂    時間: 26-1-2006 11:38
大家好 我又黎呃分-.-
http://www.mytempdir.com/409416
果場好lag大失水準= =,最後都羸左-.-
6p用土
ps:12p係飛銀既人,不坊睇下

[ Last edited by 秋仔乂 on 2006-1-26 at 11:40 AM ]
作者: Japan4_蝶*    時間: 26-1-2006 15:38
作者: Japan4_鳳鳴    時間: 26-1-2006 16:15
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-1-26 15:38:
大家好 又係我^^"
http://www.mytempdir.com/409635
夢幻又慘敗了
1256pjapan4 3478p夢幻
12p打得好差but都殺到人 全靠6p維艾屈機...但我覺得2p工勞最大的...佢打塔打兵比石我=.=

呢場真係好好玩~
好能激~1p玩到不知所謂~
我2p,比3p文兵ch 馬就唔出去打~等石升馬弓~
點知1p條傻仔出輕騎~
等左勁耐都食唔到分~
之後有石升左馬弓屈左陣哥得人升西火~sm人比石1p升兇毛uu
之後sm 戰鬥就開始~a_a
之後自己慢慢睇a_a
作者: 九佬    時間: 26-1-2006 16:30
Originally posted by 秋仔乂 at 2006-1-26 11:38:
http://www.mytempdir.com/409416
6p用土

[ Last edited by 秋仔乂 on 2006-1-26 at 11:40 AM ]

我第一次睇飛銀d人玩唷..
原來佢地真係咁勁(假話了吧)-_-..難得一見..
果埸我見秋仔你個隊友佢屈唔到..
如果屈到你可以早d合到闊佬...

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-1-26 15:38:
大家好 又係我^^"
http://www.mytempdir.com/409635
夢幻又慘敗了
1256pjapan4 3478p夢幻
12p打得好差but都殺到人 全靠6p維艾屈機...但我覺得2p工勞最大的...佢打塔打兵比石我=.=

11..呢鋪又是我最高分...真好...
不過我合左書...諗住打3p..4p就黎ko我了...24

[ Last edited by 九佬 on 2006-1-26 at 04:33 PM ]
作者: 秋仔乂    時間: 26-1-2006 17:12
第一場我都唔知輸乜= =
第二場5P馬左我重用文兵打,搞到升慢晒
作者: Japan4_蝶*    時間: 26-1-2006 18:05
作者: ~海~    時間: 26-1-2006 22:20
本族vs夢幻的第4場(今天的第2場)
結果本族4人都發揮正常....好快咁ko左 佢地...
本場賣點..1,2p點樣快亨...壓哂場~~~超強的好似10分亨@@

http://www.mytempdir.com/410223
作者: Japan4_蝶*    時間: 26-1-2006 23:08
作者: ~海~    時間: 27-1-2006 00:51
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-1-26 23:08:

你串我?我好似50分先合亭..bao_37

no膠啦係快亨呀...你地仲串人話好似入新手區-.-....
作者: 九佬    時間: 27-1-2006 01:19
http://www.mytempdir.com/410613
第一次post檔...-_-
Japan4團練
呢埸...我做1p...哈哈..3個做左條佬..
超好笑....之後我合左艾西..點知唔夠d精條打..24
之後34p同56p就分別合左6lv...
之後..自己慢慢睇啦...
第一次post...望加分...11
作者: ~海~    時間: 27-1-2006 03:05
Originally posted by 九佬 at 2006-1-27 01:19:
http://www.mytempdir.com/410613
第一次post檔...-_-
Japan4團練
呢埸...我做1p...哈哈..3個做左條佬..
超好笑....之後我合左艾西..點知唔夠d精條打..24
之後34p同56p就分別合左6lv...
之後 ...

頂你 我諗住我post嫁,呢場超精彩..我伙拍新人都可以同3,4p對抗左一陣... 最衰1p超膠令輸都唔幫我
作者: 九佬    時間: 27-1-2006 12:15
Originally posted by ~海~ at 2006-1-27 03:05:

頂你 我諗住我post嫁,呢場超精彩..我伙拍新人都可以同3,4p對抗左一陣... 最衰1p超膠令輸都唔幫我

因為你打死2p..
所以我唔會幫你..-.-
本身我諗住企係中間算..
點知你就黎打我...24
咁我咪幫34p囉-_-

算啦...比我post啦...我一次都未post過...
相又post唔到...比我加下分啦...-_-
作者: 鋒仔仔    時間: 27-1-2006 13:08
Originally posted by 秋仔乂 at 2006-1-26 11:38:
6p用土

上鏡了- -
個地以為頂得住唔開爆
點知................................................24
作者: 秋仔乂    時間: 27-1-2006 15:34
Originally posted by 鋒仔仔 at 2006-1-27 13:08:

上鏡了- -
個地以為頂得住唔開爆
點知................................................24

你係幾p-.-
作者: 鋒仔仔    時間: 28-1-2006 08:08
Originally posted by 秋仔乂 at 2006-1-27 15:34:

你係幾p-.-

正是1p- -
個場太lag了....
作者: [S]月之影    時間: 31-1-2006 17:09
Originally posted by 墜落之天使 at 2006-1-31 15:51:
呢場我有份玩架!!我係3p!!我嬴左!!初頭有D悶!!最後唔錯!!睇下啦!!(+我20分呀!!~)
http://www.mytempdir.com/420293

尼個咩區尼ga...人地8p合左1p仲係民兵...
你係個3p呀ma?...
4p好慘...日本玩步甘正都俾你叫去玩弓...
俾我係3p殺拉就玩馬弓lor...屈石俾4p
4p步用艾西...攻速快夠晒
個3p仲可以講得出話我文明好過你...邊方面好...你最多咪馬弓打建築物+3...
仲要合象...象係勁呀...
4p玩羽弓唔知做咩...合都唔合神弓啦...
3p唔控好d兵...唔好唔記得哥德對你有加成...你係馬弓類...
加多點...唔好諗住2p係騎馬就克到佢...你克唔到...仲會輸
你想玩象俾4p合弓屈石先啦...之後叫佢俾番石你仲好...係甘逼人俾...
我係你同盟自己搞掂自己算...唔服~"~

如果5p唔打7p封4p...或者7p打4p...3p無人幫實死
8p好傻...合馬......係都合織田啦...高攻高攻速230血...
7p唔攻4p...唔知做咩...可能驚左5p掛...唉
留少少守都得je...
有木唔買村...要d木托咩...塔得番600血

1粒鐘20分先合到象...的確好快lor~"~
如果真係去左強區...你一早死左...仲邊有命合到象仔玩...

唔好當同盟係工人...要2自己打人拎...一係企中間...
唔滿意可以話我~"~
作者: Japan4_蝶*    時間: 1-2-2006 16:02
作者: 呀鋒@死仔包    時間: 1-2-2006 16:12
http://www.mytempdir.com/422305

1234p都係叛多
56p日本
7p夢幻(好似)
8p叛多

(我係1p)
呢場冇特別野...
只可以睇下123478p一齊圍56p ga情景
最後12p獲勝~~11
作者: Japan4_蝶*    時間: 1-2-2006 23:24
作者: [S]月之影    時間: 2-2-2006 00:36
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-1 23:24:
le場幾好睇 (技術戰) 1-8P都是西班牙文明 12p=japan4 3p=dz 4p=露la 56p=風林 78p=夢幻

http://www.mytempdir.com/423008

今場可以睇到露la打evo係幾咁神=.= 43min "100"kill       ...

DOWN完話你個檔解壓唔到-.-
作者: Japan4_蝶*    時間: 2-2-2006 11:29
作者: [S]月之影    時間: 2-2-2006 16:01
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-2 11:29:

吾洗解=.=  

我係咁 問winrar 之後係個檔禁右制 重新命名 

之後+mgx係後面之後禁ENTER  放返落↓

C:\Program Files\aoc\SaveGame 就睇到

[ Last edited by Japan4_蝶* on 2006-2-2 at 11 ...

我係連個winrar都解壓唔到...拎唔到入邊個save出尼-___-

[quote]Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-2 16:01:

得啦...唔該晒

[ Last edited by [S]月之影 on 2006-2-2 at 04:05 PM ]
作者: 小求    時間: 2-2-2006 16:08
Originally posted by 呀鋒@死仔包 at 2006-2-1 16:12:
http://www.mytempdir.com/422305

1234p都係叛多
56p日本
7p夢幻(好似)
8p叛多

(我係1p)
呢場冇特別野...
只可以睇下123478p一齊圍56p ga情景
最後12p獲勝~~11

呢場我上鏡了
作者: 〢夜•神月    時間: 2-2-2006 21:54
Originally posted by 小求 at 2006-2-2 16:08:

呢場我上鏡了

我都上鏡@@
作者: Japan4_蝶*    時間: 2-2-2006 22:13
作者: Chi_Matthew    時間: 4-2-2006 13:38
按此
出左6.1我今日先知-0-
第一次玩
win左
拉強區
一開始4pcut左3p投左
之後混戰
之後5p我估佢因汁唔到分棄埋或者因為6p太29-.-
之後我合左威ko左佢地
阿茲威好高攻=.=
加多隻日武又加2攻..好變態
見第一次玩6.1就貼上黎-0-
雖然唔多好睇-0-
等左咁耐6.1先出就貼上黎慶祝下-0-
但呢場真系好似咩冇精彩野-0-

[ Last edited by Chi_Matthew on 2006-2-4 at 01:40 PM ]
作者: Japan4_蝶*    時間: 4-2-2006 13:44
作者: [S]月之影    時間: 4-2-2006 17:19
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-4 13:44:

我諗冇腦先會用日武+2攻 其實用落陀騎兵都ok=.=
少200石bao_03

咪係-.-
買日武+2攻太貴
作者: rookie33    時間: 4-2-2006 17:51
Originally posted by Chi_Matthew at 2006-2-4 05:38:
按此
出左6.1我今日先知-0-
第一次玩
win左
拉強區
一開始4pcut左3p投左
之後混戰
之後5p我估佢因汁唔到分棄埋或者因為6p太29-.-
之後我合左威ko左佢地
阿 ...

好睇!!
有我係到.....
(...2p)
作者: Chi_Matthew    時間: 4-2-2006 19:21
Originally posted by rookie33 at 2006-2-4 17:51:

好睇!!
有我係到.....
(...2p)

原來你就系2p o_o"

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-4 13:44:

我諗冇腦先會用日武+2攻 其實用落陀騎兵都ok=.=
少200石bao_03

我合埋要日武咪信手lo-0-
作者: ~冥之神~    時間: 4-2-2006 19:23
7p邊個黎架@@?
作者: Japan4_蝶*    時間: 4-2-2006 20:13
作者: [S]月之影    時間: 5-2-2006 03:20
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-4 20:13:
LE場打左2個鐘(打得吾錯的說) EvO 6,2版

1P2P3P5P6P7P8P(我)都係JAPAN4 4P係水月(諗住團練的說)

1P馬戰車 2P蒙特 3P五世 4P艾西 5P土火 6P查 7P艾西(維京) 8P條武(日本)

我吾知聽邊個講話長槍夠民兵打  ...

個方法專為我而設XD
作者: rookie33    時間: 5-2-2006 13:50
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-4 12:13:
LE場打左2個鐘(打得吾錯的說) EvO 6,2版

1P2P3P5P6P7P8P(我)都係JAPAN4 4P係水月(諗住團練的說)

1P馬戰車 2P蒙特 3P五世 4P艾西 5P土火 6P查 7P艾西(維京) 8P條武(日本)

我吾知聽邊個講話長槍夠民兵打  ...

開唔到個rar檔....
作者: 白之戀人    時間: 6-2-2006 20:59
蝶次次上傳既檔都開唔到...
作者: Chi_Matthew    時間: 7-2-2006 09:18
Originally posted by 白之戀人 at 2006-2-6 20:59:
蝶次次上傳既檔都開唔到...

唔會掛..
系LO--
我解壓個陣有問題
上次佢上傳團戰
但我單到落黎但解唔到壓唔知點解喔∼
就系奇怪
作者: 亂世之奸雄    時間: 7-2-2006 23:45
http://www.mytempdir.com/436493  呢d係咪叫高手區呢....難以置信= =

d人棄ge= =

[ Last edited by 亂世之奸雄 on 2006-2-7 at 11:52 PM ]
作者: rookie33    時間: 8-2-2006 17:29
Originally posted by 亂世之奸雄 at 2006-2-7 15:45:
http://www.mytempdir.com/436493  呢d係咪叫高手區呢....難以置信= =

[img]http://www.nakuz.com/bbs/uploaded/181335/aok029_mqbq.j ...

1.哩到係AOC紀錄檔專區
2.你話自己勁?
3.d人棄去AOC無品投訴區
作者: 亂世之奸雄    時間: 8-2-2006 18:09
Originally posted by rookie33 at 2006-2-8 17:29:

1.哩到係AOC紀錄檔專區
2.你話自己勁?
3.d人棄去AOC無品投訴區

第一個比一睇ge= ="第二三個另一樣野= ="
作者: tonyau3118    時間: 8-2-2006 19:48
1P6分精拜2P 27分鐵查  點可以再勁D??

我係1p~~~
3分尾拎150石
4分半出黎屈分
6分鐘升到精拜
24min 1000kill ( 2p得200kill-.-)
27分合到鐵查

[ Last edited by tonyau3118 on 2006-2-8 at 11:49 AM ]
作者: [S]月之影    時間: 8-2-2006 22:56
Originally posted by tonyau3118 at 2006-2-8 19:48:
1P6分精拜2P 27分鐵查  點可以再勁D??

我係1p~~~
3分尾拎150石
4分半出黎屈分
6分鐘升到精拜
24min 1000kill ( 2p得200kill-.-)
27分合到鐵查

[ Last  ...

有D人亂棄...有D係肉手...
無人玩馬...根本玩運氣...
你聖騎玩晒係正常...
如果有2家玩馬...2家玩弓...1P無可能屈得甘順
基本上甘樣屈分之下27分合都差唔多...
作者: tonyau3118    時間: 9-2-2006 17:03
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-8 14:56:

有D人亂棄...有D係肉手...
無人玩馬...根本玩運氣...
你聖騎玩晒係正常...
如果有2家玩馬...2家玩弓...1P無可能屈得甘順
基本上甘樣屈分之下27分合都差唔多...

有1個馬 2個弓wo-.-
作者: [S]月之影    時間: 9-2-2006 17:08
Originally posted by tonyau3118 at 2006-2-9 17:03:

有1個馬 2個弓wo-.-

條友29合輕騎又合到西徐
你試下同騎兵打...仲有佢地無人蒙凸...
無人打到你
作者: Japan4_蝶*    時間: 10-2-2006 23:46
作者: 九佬    時間: 11-2-2006 14:01
蝶你算吧啦...你唔好放啦..
sd比我..我幫你放-_-
有分加比我得啦-_-
作者: 〢夜•神月    時間: 11-2-2006 20:10
http://www.mytempdir.com/444745

1p係蝶 2p係我 3p係sun 4p係海 5p係秋仔 6p係星魂 7p係九老 8p係love

我地8條膠仔大戰.....
幾好睇=_=   
睇我地有幾膠
作者: Japan4_蝶*    時間: 11-2-2006 20:47
作者: 〢夜•神月    時間: 11-2-2006 20:48
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-11 20:47:

24比你加左分=_=

我比你更快=_=+
作者: 九佬    時間: 11-2-2006 21:56
Originally posted by 〢夜•神月 at 2006-2-11 20:48:

我比你更快=_=+

點解我玩都冇個檔-__-
搞到我post唔到上黎..
比你加左分tim-_-24
作者: 111    時間: 11-2-2006 23:40
我認為個d 咩族咩族所謂既勁人都要有+上29係到先至叫勁
如果8 條友都一樣咁勁我諗5 mins 都味星到封
作者: 111    時間: 11-2-2006 23:43
我係aoc 個朵叫日本仔得閒叫埋我同d 所謂既勁人玩下
作者: Japan4_蝶*    時間: 11-2-2006 23:46
作者: 九佬    時間: 12-2-2006 14:55
http://www.mytempdir.com/
點解而家我係呢個網到upload唔到個記錄檔既?
成日load到最後就停左...24-_-
搞到我加唔到到分-__-
作者: 〢夜•神月    時間: 12-2-2006 19:33
Originally posted by 九佬 at 2006-2-12 14:55:
http://www.mytempdir.com/
點解而家我係呢個網到upload唔到個記錄檔既?
成日load到最後就停左...24-_-
搞到我加唔到到分-__-

樣既問題...救你唔到
sorbao_04
作者: Japan4_鳳鳴    時間: 12-2-2006 21:02
Originally posted by 111 at 2006-2-11 23:40:
我認為個d 咩族咩族所謂既勁人都要有+上29係到先至叫勁
如果8 條友都一樣咁勁我諗5 mins 都味星到封

5分內封唔到..-.-”
咪玩啦∼
除非對家係傻仔唔打人拉D兵周圍行OR唔出兵GA姐∼
如果唔係1舨黎講2分幾可以上左封∼
不過玩步OR弓都唔會上封∼
通過直接上城∼
用馬就上封先∼因為馬食分快
作者: 九佬    時間: 12-2-2006 22:29
Originally posted by 〢夜•神月 at 2006-2-12 19:33:

樣既問題...救你唔到
sorbao_04

咁又係...我令仔得制..
冇計..就連d女都要死係我既手上-___-
作者: 『玩』”    時間: 14-2-2006 21:50
http://www2.uploadengine.com/getfile.php?file=11399230820CAD1.rar

呢場,一開始就帶左出頭,5分幾城,劍勇上,再轉首領狂DO,開始上鐵LU,點知個2P又要合左提拉先,要比石佢先,24。咁我就狂食3P同埋8P啦,到700KILLS,負6地合左鐵,同盟廢左D,SO慢左好多。D兵又唔多岩打,多弓兵= =。合左就攻人LU,攻左幾下8P就1000KILLS。升左個PHOTO LV3,好多木。之後8P比我殺左,3P又比我殺埋,(PS:2P冇幫過我架),最後得返5P一個(書部),攻完我一次,就比我攻,最後死埋,『WIN』。!!!!!

附1圖:

作者: Japan4_蝶*    時間: 14-2-2006 21:52
作者: [S]月之影    時間: 14-2-2006 23:20
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-14 21:50:
http://www2.uploadengine.com/getfile.php?file=11399230820CAD1.rar

呢場,一開始就帶左出頭,5分幾城,劍勇上,再轉首領狂DO,開始上鐵LU,點知個2P又要合左提拉先,要比石佢先,24。咁我就狂食3P同 ...

最後我見5P用180木買基地自爆...
爆唔到...係咪BUG呢-___-
如果爆到1P未必嬴
作者: 『玩』”    時間: 15-2-2006 18:36
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-14 23:20:

最後我見5P用180木買基地自爆...
爆唔到...係咪BUG呢-___-
如果爆到1P未必嬴

真係有木?可能慢左吧
作者: [S]月之影    時間: 15-2-2006 22:10
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-15 18:36:

真係有木?可能慢左吧

我見你攻佢個陣仲有280木
之後我見得番100木...
但係無基地自爆...
你可以睇多次個RECORD
作者: 『玩』”    時間: 16-2-2006 16:36
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-15 22:10:

我見你攻佢個陣仲有280木
之後我見得番100木...
但係無基地自爆...
你可以睇多次個RECORD

我睇左啦,佢岩岩有kills,so冇晒d木= =
作者: 『玩』”    時間: 16-2-2006 16:42
http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114007894682034.rar

mmm........呢場,我抽到正文明,用拜占庭uu,冇合到英雄,殺到700kills,同盟殺得好慢= =好慢地合到羅= =,但24,佢...........。自己睇睇吧!!!玩得都算都不錯(係上城慢左),同埋呢場都幾好笑。
作者: [S]月之影    時間: 16-2-2006 21:54
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-16 16:42:
http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114007894682034.rar

mmm........呢場,我抽到正文明,用拜占庭uu,冇合到英雄,殺到700kills,同盟殺得好慢= =好慢地合到羅= =,但24,佢....... ...

我想問1個問題好-___-
你拉咩區GA...D人唔係肉就係亂棄...
步國玩弓...可能驚你用拜UU掛...不過如果佢地同盟掂GE話...唔會甘肉LOR= =
2P成20分先合到領主...馬雅唔玩英勇屈石...玩弓兵...仲要係羽弓...
總知...下次拉人+埋有品區3隻字...=.=
次次亂棄到得番幾條友...
作者: 『玩』”    時間: 17-2-2006 16:11
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-16 21:54:

我想問1個問題好-___-
你拉咩區GA...D人唔係肉就係亂棄...
步國玩弓...可能驚你用拜UU掛...不過如果佢地同盟掂GE話...唔會甘肉LOR= =
2P成20分先合到領主...馬雅唔玩英勇屈石...玩弓兵...仲要係羽弓...
總知 ...

米就係,2p個29話佢係識玩弓,識玩都唔係咁勁= =24
作者: Japan4_蝶*    時間: 17-2-2006 16:16
作者: [S]月之影    時間: 17-2-2006 16:32
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-17 16:11:

米就係,2p個29話佢係識玩弓,識玩都唔係咁勁= =24

玩弓都玩到甘廢...
又唔識拉...唔識去死位...
唉...
作者: 『玩』”    時間: 17-2-2006 19:57
Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-17 16:16:

-17分..

真係1p幾勁

可能我太廢要-分啦

Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-17 16:32:

玩弓都玩到甘廢...
又唔識拉...唔識去死位...
唉...

我都灰左啦= =
作者: 『玩』”    時間: 18-2-2006 11:12
今日呢場,有3p 29,我就同2p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so我由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,我終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我都比人殺埋,最後得返4p(羅),6p(信長),8p(象)。佢地點打呢,自己睇吧。(檔係2p比既)

http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114023167048EBB.rar

[ Last edited by 『玩』” on 2006-2-18 at 11:14 AM ]
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 11:18
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 03:12:
今日呢場,有3p 29,我就同2p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so我由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,我終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我都比人殺 ...

今日呢場,有3p 29,我就同1p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so1p由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,1p終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我(2p)都比人殺埋,最後得返4p(羅),6p(信長),8p(象)7p自己強塔死左(自己攻死自己)
6p.4p先後1400kill死埋,最後8pwin左
作者: 『玩』”    時間: 18-2-2006 11:18
Originally posted by leo流星 at 2006-2-18 11:18:

今日呢場,有3p 29,我就同1p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so1p由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,1p終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我(2p)都 ...

咁快講結局邊有人睇架= =
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 11:20
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 03:18:

咁快講結局邊有人睇架= =

有人會睇咩??????????
作者: 『玩』”    時間: 18-2-2006 12:09
哈哈,又一個sm save啦= =我抽到維京,11
我由頭帶到尾= =,14分合左艾西特,果場最快,好好用,好快就好高分,2p神弓推我上的,之後合左信長,先殺左4p(29黎),再殺8p(不列格拉),到3p(火槍),之後入去5p(闊)到,佢岩岩合到6lv,俾我即殺,可憐= =,得返7p(差300合闊,用緊5世),6p(火槍)。個7p係到29,lag機,laglag下最後都係死左,11。6p棄埋,gg。

http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114023543229EE9.rar

附圖:

4p攻我2p果時,俾我快爆死了

29 7p 就死果時狂save......lag晒,最後佢都係輸 11

[ Last edited by 『玩』” on 2006-2-18 at 12:33 PM ]
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 12:36
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 04:09:
哈哈,又一個sm save啦= =我抽到維京,11
我由頭帶到尾= =,14分合左艾西特,果場最快,好好用,好快就好高分,2p神弓推我上的,之後合左信長,先殺左4p(29黎),再殺8p(不列格拉),到3p(火槍),之後入去5p(闊)到,佢岩岩合到6 ...

去投訴區囉分先
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 17:04
呢場我2p馬雅,1p土耳
我4分幾升左城後出鷹,係咁推1p上,佢30分鐘羅賓個陣佢400幾kill
PS:1p係『玩』”
http://rapidshare.de/files/13528044/11.rar.html
作者: Japan4_蝶*    時間: 18-2-2006 17:09
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 17:48
我係1p,2p係玩
我抽到呀知,2p拜占庭
d分可以話由頭帶到尾
佢升到帝之後用拜聖推我上鐵仔(30分鐘正)
之後開始sm,最後打剩某p.......
檔:http://ul4.rapidshare.de/cgi-bin ... =367944681631389533
作者: [S]月之影    時間: 18-2-2006 18:55
Originally posted by leo流星 at 2006-2-18 17:04:
呢場我2p馬雅,1p土耳
我4分幾升左城後出鷹,係咁推1p上,佢30分鐘羅賓個陣佢400幾kill
PS:1p係『玩』”
http://rapidshare.de/files/13528044/11.rar.html

你終於識玩馬雅了-_____-
但我DOWN唔到D SAVE-.-

[ Last edited by [S]月之影 on 2006-2-18 at 06:57 PM ]
作者: leo流星    時間: 18-2-2006 19:22
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-18 10:55:

但我DOWN唔到D SAVE-.-

[ Last edited by [S]月之影 on 2006-2-18 at 06:57 PM ]

入到去,見到一個表,在"Select your download"按"free"

cick左入到去,見到"No premium-user. Please enter" 照圖所顯示的字打在"here"
按"Start Download"開始down
Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-18 10:55:

你終於識玩馬雅了-_____-

咩意思bao_01bao_01
作者: 『玩』”    時間: 18-2-2006 20:16
[quote]Originally posted by leo流星 at 2006-2-18 17:48:
我係1p,2p係玩
我抽到呀知,2p拜占庭
d分可以話由頭帶到尾
佢升到帝之後用拜聖推我上鐵仔(30分鐘正)
之後開始sm,最後打剩某p.......
檔:http://ul4.rapidshare.de/cgi-bin ... ploadid=367944 ...

最後我都合左書架= =

圖:

作者: leo流星    時間: 18-2-2006 20:24
Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 12:16:

檔:http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=1140264664751E1.rar

最後我都合左書架= =

圖:

你隻書........
可有可無XDD
作者: 『玩』”    時間: 18-2-2006 20:28
Originally posted by leo流星 at 2006-2-18 20:24:

你隻書........
可有可無XDD

我唔推你上到咩?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2