樂古Nakuz

標題: [美劇]超能英雄HEROES專版II:明珠台將於7月7日播出Season2 [打印本頁]

作者: j32738    時間: 6-1-2008 20:19
標題: [美劇]超能英雄HEROES專版II:明珠台將於7月7日播出Season2
拯救電視台的傳奇劇集  

《超能英雄》成為繼《迷失》、《越獄》後美劇的新寵。故事講述一次日全食使全球投入陰影之後,一些普通人突然發現自己獲得了超能力。然後這群分布在世界各地的超能力人,逐漸被一些看似偶然的因素連接到了一起。他們發現,三個月後紐約將會被一次核爆炸所摧毀,而他們自己正是拯救這次爆炸的英雄。

《超能英雄》在去年9月25日開播,據尼爾森調查公司資料顯示:平均v?.2%的18∼49歲主力收視人群收看該劇。如此高的收視率讓所有人吃了一驚。美國媒體都以『Heroes拯救了NBC』作為標題來介紹該劇,之後《傳媒生活》雜誌更撰文『向Heroes致敬:今年最好的新劇集體』。值得一提的是,在2006年美國電影學院評選的年度十大電視劇中,《超能英雄》也榜上有名。  

電影元素令觀眾沉迷  暴力、懸念、科幻等所有好萊塢電影元素都融入了《超能英雄》,該劇劇情緊湊,每集開場第一秒鐘就讓人汗毛倒豎直到最後一秒,再加上每集最後都要留下懸念,讓人欲罷不能。《超能英雄》的懸念設置得如此精巧,以至於大導演斯皮爾伯格都被吸引住了,在去年11月的美國艾美獎頒獎儀式上,他公開承認正在追看該劇。『每周一晚上9點我都會看《超能英雄》,不過我會立即把我的孩子們請出客廳。因為里面的一些場景太血腥、暴力了,肯定會對孩子的心靈造成傷害。』關于該劇的視覺效果,斯皮爾伯格的話應該最具權威性:『這是我最喜歡的一部劇集,它的震撼效果無與倫比。』  

對接前沿科學是成功秘訣  

事實上,《超能英雄》最吸引人的正是它對前沿科學的『成功對接』。關于DNA,《超能英雄》提出了平凡人突變的理論。按照專家的說法,在理論上這是存在的。現在最明顯的表現之一,就是因為人類濫用抗生素,導致很普通的病菌都出現了抗藥性;還有早熟成了越來越普遍的現象。DNA的變異過程可以理解為是進化的一部分,在《超能英雄》的劇情中,也有這樣的論調:人類是否還在進化?『是關于世界各地的普通人在發現自己有特殊能力之後如何生活的故事。』《超能英雄》的編劇GregBeeman這樣說,『「英雄」就來自我們身邊。』記者楊帆

http://www.nbc.com/Heroes/

Claire Bennet

有自癒能力的啦啦隊隊員

D.L Hawkins

Niki的丈夫,可以穿過任何物質

Isaac Mendez

可以畫出未來的畫家

Hiro Nakamura

控制時間+瞬間轉移的日本文員

Matt Parkman

識得讀心術的警員

Peter Petrelli

可以複製其他人的超能力的男護士,其中一個最關鍵的英雄

Micah Sander

可以同機器和電子溝通,Niki+D.L的兒子

Nathan

飛行;佢係Peter的哥哥

Niki Sander

發現鏡入面會出現第二個自己

Mohinder Suresh

【頻  道】:NBC
【劇  名】:Heros-英雄
【首  播】:92521
【類  型】:劇情
動作
冒險
科幻
【主  演】:
Noah Gray-Cabey 飾 Micah Sanders
Milo Ventimiglia 飾 Peter Petrelli
Hayden Panettiere 飾 Claire Bennet
Greg Grunberg 飾 Matt Parkman
Adrian Pasdar 飾 Nathan Petrelli
Ali Larter 飾 Niki Sanders
Tawny Cypress 飾 Simone Deveraux
Santiago Cabrera 飾 Isaac Mendez
Leonard Roberts 飾 D.L. Hawkins
Masi Oka 飾 Hiro Nakamura
Sendhil Ramamurthy 飾 Mohinder Suresh

【劇情簡介】:
有些人天生不凡。他們以為自己與他人一樣,沒有什麼不同直到有天他們使出了無與倫比的能力。
在日本,有個小職員可以用意志自由移動物體;
在紐約,一個激進的藝術家能夠繪製未來的圖畫;
在洛杉磯,一個不得志的小員警能夠看穿人內心的想法;
在其他某個地方,一個高中啦啦隊員發現她的身體牢不可摧;
而另一個單身媽媽則發現她的第二自我能力非凡。
這些能力讓他們成為英雄,英雄的使命就是拯救人類,而他們的事蹟將被載入史冊

Mohinder Suresh
是印度馬德拉斯大學的一位基因學教授。他的父親Chandra同樣是位教授。
多年前Mohinder的父親發表了一番言論,說有大事件將改變全人類,然後便從學術界和印度消失了,去紐約尋找自認為存在的答案。三天前,Chandra被殺,Mohinder來到紐約,希望找到父親被殺的原因。從而,他發現父親真正的工作是什麼,與此同時,另有其人也在挖掘Mohinder父親的工作內容。

Claire Bennet
17歲,是德克薩斯州Odessa的一個高中啦啦隊員。突然她的高中生活發生了巨變。她能夠讓一根鋼管插進他的脖子,或者從80英尺高的地方跳下來而毫髮無損。下個星期,Sat比賽就要舉行了,這項比賽非常重要,Claire是否回利用她的能力來做點什麼呢?

Hiro Nakamura
是東京yamagato公司的一個操作員,隨大流的小人物,辛勤工作日復一日,其實內心反叛。他的辦公室混亂不堪,思維經常出現錯覺。當他不想工作的時候,就盯住時鐘,希望時鐘回走,即使是一秒也好,但是這從來沒有發生過。直到有一天

Niki Sanders
,以前是個娛樂場的舞娘,現在靠網路色情表演來養活自己和兒子。由於Niki的丈夫犯案在逃,她生活拮据,不得不向流氓Linderman借債度日,同時將自己的兒子送到私立學校讀書。隨著Linderman這個流氓對Niki變本加厲的要求,Niki承受了巨大的壓力,
生活軌跡發生了偏移,她開始在鏡子中看到異象。

Peter Petelli
,他是政治家Nathan Petelli的弟弟,一直生活在哥哥的陰影下。Peter是一個醫院的護士,總是感覺將來會做一番大事。他經常做夢,夢
作者: 朱仔成    時間: 7-1-2008 18:48
無記6月播s2 ??

又會咁慢既...希望有s3睇
作者: FcTo~    時間: 8-1-2008 17:38
原帖由 朱仔成 於 7-1-2008 18:48 發表
無記6月播s2 ??

又會咁慢既...希望有s3睇

係lo~
唔好罷工la~><
作者: j32738    時間: 8-1-2008 21:03
今晚S 1結局
岩岩睇電視27號開始星期日播S2
作者: [H]星空下的緣份    時間: 9-1-2008 13:53
我未睇過~~好似好正咁
邊度可以睇番~~
作者: 朱仔成    時間: 9-1-2008 18:14
原帖由 j32738 於 8-1-2008 21:03 發表
今晚S 1結局
岩岩睇電視27號開始星期日播S2

板主錯左

1月27日係高清板播s1

唔係播s2

s2係now先有得睇
作者: j32738    時間: 9-1-2008 19:54
標題: 回復 6# 的帖子
我岩岩只係聽到佢話27號
冇睇係咩台
我改番佢
作者: @哈利仔@    時間: 10-1-2008 19:26
原帖由 朱仔成 於 9-1-2008 06:14 PM 發表

板主錯左

1月27日係高清板播s1

唔係播s2

s2係now先有得睇
請問係咪now528台??
作者: 7.head    時間: 10-1-2008 19:44
標題: 回復 5# 的帖子
你唔係考緊試咩=.="
作者: FcTo~    時間: 11-1-2008 23:52
原帖由 j32738 於 9-1-2008 19:54 發表
我岩岩只係聽到佢話27號
冇睇係咩台
我改番佢

信錯左你,等我仲同個fd講左添-0-"
報錯料-0-"
作者: j32738    時間: 12-1-2008 13:39
原帖由 FcTo~ 於 11-1-2008 23:52 發表

信錯左你,等我仲同個fd講左添-0-"
報錯料-0-"

果陣時我上緊網,聽到電視講
聽d唔聽d囧....

Season 2我估佢要隔1-2個月
作者: 朱仔成    時間: 12-1-2008 21:21
大家有冇睇heroes漫畫嫁??

heroes漫畫好精彩

有peter hiro 去劫獄救 nike ....五年後peter就係咁樣同nike一齊

仲有 不死人adam 大戰 復制人

仲有 火人 圍住 水人

超多野睇
作者: FcTo~    時間: 12-1-2008 22:50
原帖由 朱仔成 於 12-1-2008 21:21 發表

heroes漫畫好精彩

有peter hiro 去劫獄救 nike ....五年後peter就係咁樣同nike一齊

仲有 火人 圍住 水人

超多野睇

邊度有comic睇?
作者: 朱仔成    時間: 13-1-2008 10:07
標題: 回復 13# 的帖子
heroes官網

好易搵到

每星期二更新
作者: 7.head    時間: 13-1-2008 18:57
標題: 回復 14# 的帖子
同劇情1樣定係唔同?
作者: @哈利仔@    時間: 13-1-2008 20:13
原帖由 朱仔成 於 12-1-2008 09:21 PM 發表

heroes漫畫好精彩

仲有 火人 圍住 水人

超多野睇
幹馬的多了這麼多超能人...如果電視劇有咁多就好囉
作者: 7.head    時間: 14-1-2008 09:47
標題: 回復 16# 的帖子
複製人好似好正@@
作者: 阿南仔    時間: 14-1-2008 16:36
我一直都有睇開..正..
我幾鐘意sylar...哈哈..可能太型!
最衰第2季得11集..因為影視公司俾唔夠錢..所以d人就罷工..
搞到第2季原定有24集,....令到11集就此結束了第2季.........
而家唯有等待第3季........

作者: @哈利仔@    時間: 14-1-2008 18:38
原帖由 7.head 於 14-1-2008 09:47 AM 發表
複製人好似好正@@
時間停頓了就萬能了~嘿嘿嘿;P 理你有多少個複製人...
=====================================================
找人答答我...heroes在now哪個台播??
作者: 朱仔成    時間: 14-1-2008 20:23
標題: 回復 19# 的帖子
多左好多異能人

仲有 海地人 爸爸

超能監獄特工 A B C三名

仲有脫水人

電池人

令植物快速生長既人

仲有好多好多

另外Bob既點金術原來可以對人用....佢係漫畫試過將成個人變成金人

仲有adam原來佢400幾年黎有十個老婆

仲話咩佢既最後果個老婆可能可以救佢出黎.....唔知真定假
作者: @哈利仔@    時間: 15-1-2008 18:06
原帖由 朱仔成 於 14-1-2008 08:23 PM 發表
多左好多異能人

仲有 海地人 爸爸

仲有脫水人

電池人

令植物快速生長既人

仲有好多好多

另外Bob既點金術原來可以對人用....佢係漫畫試過將成個人變成金人

仲有adam原 ...

十個老婆...adam哪裡來那麼多(男人體內最小的細胞[不用說得那麼明顯吧~大家該明了的])...該不是又用不死身吧= =...
不過他有沒有生兒育女哩...
如果我是他的兒子...可能會問:[爸..爸...為..什麼...你年..年25的...是譚..校長..教你..的..嗎...??](兒子在85歲時問(貌似)25歲的爸爸adam...(惡搞)
作者: 朱仔成    時間: 15-1-2008 18:21
標題: 回復 21# 的帖子
400歲

姐係40年一個.......差唔多啦

不過佢應該無仔女....因為佢可能同佢d老婆幾十年到就走人

因為驚俾佢d老婆發現佢係長生不死
作者: 阿南仔    時間: 15-1-2008 22:54
終於睇完第2季全集..
我好想知niki 同Nathan 究竟有冇死...
sylar既異能終於番來!  " i  am back "
第3季幾時先出架??

作者: FcTo~    時間: 15-1-2008 23:22
原帖由 朱仔成 於 14-1-2008 20:23 發表
多左好多異能人

仲有 海地人 爸爸

仲有脫水人

電池人

令植物快速生長既人

仲有好多好多

仲有adam原 ...

佢最後果個老婆真係要捉佢去打靶~
作者: hugotwy    時間: 16-1-2008 16:35
S2唔知會點繼續去呢

作者: 朱仔成    時間: 16-1-2008 17:54
標題: 回復 25# 的帖子
s2做完好耐了.......

咩點做落去??
作者: 阿南仔    時間: 16-1-2008 18:17
有冇人知第3季幾時出..
好心急.....最好有確實答案

作者: 卍炎仔卍    時間: 16-1-2008 19:11
作者: tommy1999    時間: 16-1-2008 19:34
comics真係好好睇
不過我唔係好多時間,所以只係睇到15定16(bullying)
漫畫係補充電視劇無講既野
作者: FcTo~    時間: 16-1-2008 19:46
原帖由 阿南仔 於 16-1-2008 18:17 發表
有冇人知第3季幾時出..
好心急.....最好有確實答案

一日未復工,一日都無確實答案~
作者: 阿南仔    時間: 16-1-2008 20:08
咁唯有等第3季出...
sylar + peter好正;P
2個我都係最鐘意既角色

作者: j32738    時間: 17-1-2008 20:08
今日明報有講第幾台播,同埋有一頁講S 2
自己去明報網睇啦
作者: 阿南仔    時間: 17-1-2008 21:00
原帖由 j32738 於 17-1-2008 20:08 發表
今日明報有講第幾台播,同埋有一頁講S 2
自己去明報網睇啦

邊到有? 明報網.. - -
去都未去過
作者: j32738    時間: 17-1-2008 21:33
http://ol.mingpao.com/cfm/Star3.cfm?Issue=20080117
呢1個有
作者: 阿南仔    時間: 18-1-2008 16:07
原帖由 j32738 於 17-1-2008 21:33 發表
http://ol.mingpao.com/cfm/Star3.cfm?Issue=20080117
呢1個有

o..睇到啦..唔該晒!
真係好心急..好想睇第3季 heroes
作者: j32738    時間: 18-1-2008 20:37
原帖由 阿南仔 於 18-1-2008 16:07 發表

o..睇到啦..唔該晒!
真係好心急..好想睇第3季 heroes

但係罷工...咁搞法有排都未有
作者: @哈利仔@    時間: 18-1-2008 23:31
原帖由 j32738 於 18-1-2008 08:37 PM 發表

但係罷工...咁搞法有排都未有

已經有預告片睇...應該拍左架啦,
不久既將來會影架啦。
(傳聞4月播)
作者: 朱仔成    時間: 19-1-2008 11:10
無heroes睇

所以我家陣睇緊 未來戰士電視板
作者: 阿南仔    時間: 19-1-2008 13:32
heroes 第3季既預告片 我都有睇..
見到sylar 成日出現畫面
作者: @哈利仔@    時間: 19-1-2008 16:12
原帖由 朱仔成 於 19-1-2008 11:10 AM 發表
無heroes睇

所以我家陣睇緊 未來戰士電視板

阿諾不用做州長嗎...(應該不會是阿諾拍的吧...)
作者: @哈利仔@    時間: 19-1-2008 16:17
原帖由 阿南仔 於 19-1-2008 01:32 PM 發表
heroes 第3季既預告片 我都有睇..
見到sylar 成日出現畫面

S1就係核爆
S2就係病毒
S3就係反派...終於正常返D啦
作者: FcTo~    時間: 20-1-2008 08:48
原帖由 @哈利仔@ 於 19-1-2008 16:17 發表

S1就係核爆
S2就係病毒
S3就係反派...終於正常返D啦

好想快d有得睇ar><
作者: 朱仔成    時間: 20-1-2008 09:19
原帖由 @哈利仔@ 於 19-1-2008 16:12 發表

阿諾不用做州長嗎...(應該不會是阿諾拍的吧...)

唔係佢拍

FOX出既

如果呢套收得既話

逃一定斬得
作者: 卍炎仔卍    時間: 20-1-2008 10:42
作者: 阿南仔    時間: 20-1-2008 11:16
原帖由 卍炎仔卍 於 20-1-2008 10:42 發表
咁有冇s4 ._."

好難知..要睇下套野收唔收得..
同埋睇編劇既人想點編個結果
作者: @哈利仔@    時間: 20-1-2008 21:18
原帖由 阿南仔 於 20-1-2008 11:16 AM 發表

好難知..要睇下套野收唔收得..
同埋睇編劇既人想點編個結果
應該都收得既...s4都應該會出
但係咩題目就問編劇們吧~!
作者: 阿南仔    時間: 23-1-2008 19:58
我覺得第3季 應該要等到4月 或6 月 先有...
真係辛苦....!
作者: FcTo~    時間: 24-1-2008 22:08
原帖由 阿南仔 於 23-1-2008 19:58 發表
我覺得第3季 應該要等到4月 或6 月 先有...
真係辛苦....!

係lo~
tvb d劇又開始唔係好得la-0-"
而家得野蠻奶奶好睇~
作者: @哈利仔@    時間: 25-1-2008 18:40
原帖由 FcTo~ 於 24-1-2008 10:08 PM 發表

係lo~
tvb d劇又開始唔係好得la-0-"
而家得野蠻奶奶好睇~

我反而睇亞視既「糉友焰羊天」(自己參透吧~說真名的話會被版主扣離題分喔)
==============================================
收到料s3好似4月播
作者: FcTo~    時間: 26-1-2008 12:18
原帖由 @哈利仔@ 於 25-1-2008 18:40 發表

我反而睇亞視既「糉友焰羊天」(自己參透吧~說真名的話會被版主扣離題分喔)
==============================================
收到料s3好似4月播

我知你講緊邊套~
但係呢套好似係悲劇黎ge,所以唔想睇~(唔算離題掛-0-)
heroes係4月播就好lu,但係d編劇大帝肯全面復工la咩?
唔想heroes播播下又停過ar-0-"
作者: 朱仔成    時間: 26-1-2008 12:53
s3四月播

定陣罷工談判先岩岩有起息

如果佢地邊拍邊播就有可能

另外.....有個網知道claire果個演員支持緊唔好殺鯨魚...真係有愛心

仲有人影到claire同佢爸爸去買野既情況

呢個網真係多野睇
作者: 阿南仔    時間: 26-1-2008 12:59
原帖由 朱仔成 於 26-1-2008 12:53 發表
s3四月播

定陣罷工談判先岩岩有起息

如果佢地邊拍邊播就有可能

另外.....有個網知道claire果個演員支持緊唔好殺鯨魚...真係有愛心

仲有人影到claire同佢爸爸去買野既情況

呢個網真係多野睇

個claire同peter 其實現實 佢地有拍緊拖..
作者: 朱仔成    時間: 26-1-2008 18:56
原帖由 阿南仔 於 26-1-2008 12:59 發表

個claire同peter 其實現實 佢地有拍緊拖..

知左好耐ul

仲成日睇到佢地一齊出街既相

仲有.....我見到有張相claire全係peter既大脾到^^
作者: 7.head    時間: 26-1-2008 20:23
標題: 回復 53# 的帖子
佢地差幾多歲呀...
作者: @哈利仔@    時間: 26-1-2008 21:06
原帖由 7.head 於 26-1-2008 08:23 PM 發表
佢地差幾多歲呀...
相差10幾年既「叔姪戀」
作者: FcTo~    時間: 26-1-2008 22:36
原帖由 朱仔成 於 26-1-2008 18:56 發表

知左好耐ul

仲成日睇到佢地一齊出街既相

仲有.....我見到有張相claire全係peter既大脾到^^

post黎睇下得唔得ar?
我想睇下ar~
作者: @哈利仔@    時間: 27-1-2008 15:20
現在的娛樂界真是叫人琢不找頭腦,今天是一個樣子,明天又會變成另一個樣子!原本在前段時間傳言現今18歲的Hayden Panettiere 和現今30歲的Milo Ventimiglia是一對戀人,接著有爆出二者只是朋友,如今呢?兩人又雙雙入隊出現在人們的視線中!這個娛樂園啊,任何人的話都不要相信!在6號晚上有娛記們在洛杉磯的一家影院拍到兩人的親密照片!據說二人在當時還KISS在一起了,據說是為了挽回兩人的關係,八卦媒體上評論兩個人是:One adult and one child 的關係!
作者: 7.head    時間: 27-1-2008 16:00
peter 30歲....
作者: 朱仔成    時間: 27-1-2008 18:03
呢d戀情只係一時既衝動

唔會長久

仲有..claire呢個演員係網上拍賣自己既物品

佢會將得到既錢去俾保護鯨魚既會

作者: @哈利仔@    時間: 27-1-2008 20:29
原帖由 朱仔成 於 27-1-2008 06:03 PM 發表
呢d戀情只係一時既衝動

唔會長久

仲有..claire呢個演員係網上拍賣自己既物品

佢會將得到既錢去俾保護鯨魚既會

乜你咁講丫...咁睇佢地...
我睇好佢地架...不過天有不測之風雲...今日唔知聽日事
===============================
claire咁好人??不過可能其他演員都有做善事...不過我地唔知姐
作者: 阿南仔    時間: 30-1-2008 16:21
由於heroes未出第3季..
而家個帖子都冷淡佐...
作者: FcTo~    時間: 31-1-2008 18:52
原帖由 阿南仔 於 30-1-2008 16:21 發表
由於heroes未出第3季..
而家個帖子都冷淡佐...

係lo~
而經去到無野好講既階段-0-"
仲要繼續等~
作者: 朱仔成    時間: 31-1-2008 19:13
而家真係無野講

搞到我呢個回覆都有少少呃post成份

heroes官網又唔講多d資料

例如講下新奸角既異能都好
作者: @哈利仔@    時間: 2-2-2008 21:38
原帖由 朱仔成 於 31-1-2008 07:13 PM 發表
而家真係無野講

搞到我呢個回覆都有少少呃post成份

heroes官網又唔講多d資料

例如講下新奸角既異能都好

其實sylar既能力好好用

可以控制/影響人體內血液運行...

仲有咩可能??
作者: 阿南仔    時間: 3-2-2008 00:35
原帖由 @哈利仔@ 於 2-2-2008 21:38 發表

其實sylar既能力好好用

可以控制/影響人體內血液運行...

仲有咩可能??

佢俾hiro 時間停留 果時..佢等佐幾秒後就可以郁番
唔知點解lo....我覺得有2個可能性 一係hiro 能力不足夠.....二係sylar 能力太強 可以控制住
仲有佢種能力都可以令物件停頓...好似念力咁..所以佢各種異能最屈都係呢招...

作者: 朱仔成    時間: 3-2-2008 11:29
第三季既新奸角可能仲勁.

另外hrio殺唔到sylar係hrio定力唔夠......同埋佢好驚......不過俾佢爸爸教完後......就無咁驚了
作者: 7.head    時間: 3-2-2008 12:11
有冇人睇迷架...?
作者: 阿南仔    時間: 3-2-2008 12:27
原帖由 7.head 於 3-2-2008 12:11 發表
有冇人睇迷架...?

做咩走來heroes區到 講迷.....= =??
題外話:我只係睇heroes 同 prison break   
作者: 7.head    時間: 3-2-2008 12:36
標題: 回復 68# 的帖子
因為冇迷區==."

同埋依到講到冇野好講-.-"
作者: FcTo~    時間: 4-2-2008 13:06
原帖由 7.head 於 3-2-2008 12:36 發表
因為冇迷區==."

同埋依到講到冇野好講-.-"

你而家係咪黎搞事先?!:lol
我淨係睇heroes-0-"
作者: 7.head    時間: 4-2-2008 13:22
標題: 回復 70# 的帖子
唔係..點敢搞呀

做咩一定要睇英雄..=.="?

其他d都好睇架...
作者: 水    時間: 4-2-2008 16:06
見到你地講claire我又講先
佢做左seventeen magazine 既cover girl wow
作者: 朱仔成    時間: 4-2-2008 18:47
原帖由 於 4-2-2008 16:06 發表
見到你地講claire我又講先
佢做左seventeen magazine 既cover girl wow

成幾個星期前既事.......
作者: 水    時間: 4-2-2008 22:01
無人講我咪講下囉~~XD
作者: 7.head    時間: 5-2-2008 13:21
標題: 回復 73# 的帖子
我真係唔知:lol

有冇相睇下?
作者: 朱仔成    時間: 5-2-2008 18:31
原帖由 7.head 於 5-2-2008 13:21 發表
我真係唔知:lol

有冇相睇下?

d相俾電腦汁過

搞到靚一靚....真是的
作者: 7.head    時間: 5-2-2008 20:28
標題: 回復 76# 的帖子
唔汁d相會出唔到街...;P
作者: 阿南仔    時間: 6-2-2008 13:57
唔會呱?..佢個樣都應該ok下架wo
作者: tinasue1579    時間: 6-2-2008 20:58
幾時先有season 3睇嫁....唔好罷工啦
作者: FcTo~    時間: 7-2-2008 11:43
原帖由 朱仔成 於 5-2-2008 18:31 發表

d相俾電腦汁過

搞到靚一靚....真是的

比你咁講一講,搞到我好睇下添~:lol
比幅相黎睇下la~
作者: 朱仔成    時間: 7-2-2008 11:47
原帖由 tinasue1579 於 6-2-2008 20:58 發表
幾時先有season 3睇嫁....唔好罷工啦

罷工岩岩好似有起息

不過擺完工之後又要拍........等下先啦
作者: 水    時間: 7-2-2008 15:36
標題: 回復 75# 的帖子
我搵到相啦
不過d相大張得滯
我比個website你啦
http://www.haydenimages.com/gallery/禁magazine就見到
個網仲有好多靚相~~
仲有video~~
http://www.seventeen.com/fun-stu ...  ralObject=627655851

作者: FcTo~    時間: 7-2-2008 21:03
原帖由 於 7-2-2008 15:36 發表
我搵到相啦
不過d相大張得滯
我比個website你啦
http://www.haydenimages.com/gallery/禁magazine就見到
個網仲有好多靚相~~
仲有video~~
http://www.seventeen.com/fun-stu ...  ralObject=627655851

都ok喎~
大家覺得佢靚d定係elle靚d?!
作者: 朱仔成    時間: 8-2-2008 20:32
岩岩得到一段關於第三季的開播時間

但未經証實....仲未証明係真的

They had changed it so that episode 11 would be the end of Volume 2 quite a while before the strike. The strike only meant we got a changed ending and went straight into "villians" rather than a short volume which was where there was going to be an outbreak of the virus which Nathan would of had at the press conference. Even with the strike about to end the next new episodes will be the start of Season 3 and be shown in September. This could mean though, that we get an extended Season 3.

大家可以睇到......呢段文章提到

第三季開播時間為「九月份」
作者: @哈利仔@    時間: 8-2-2008 23:12
原帖由 朱仔成 於 8-2-2008 08:32 PM 發表
岩岩得到一段關於第三季的開播時間

但未經証實....仲未証明係真的

They had changed it so that episode 11 would be the end of Volume 2 quite a while before the strike. The strike only meant we go ...
什嘛的!!!!!!!!!????????????9月份。。。我死了去好了
作者: 朱仔成    時間: 9-2-2008 11:26
原帖由 @哈利仔@ 於 8-2-2008 23:12 發表
什嘛的!!!!!!!!!????????????9月份。。。我死了去好了

有好消息

罷工岩岩傾點數.....就快結束...heroes就快開工

就算呢個係錯既

都係最少等半年

姐係就算唔係9月份

至少都要7-8月

終於有確實日期.....大家係唔係好開心呢??

另外有第三季消息

-Kristen Bell(elle), David Anders(adam)與Adrian Pasdar(nathan) and Ali Larter(niki)會在第三季出現.
-Adam在第三季回歸,他曾經用過"Richard Sanders"這個名字,這意味著他很可能和Niki有某種關係.
-在一次採訪中, Adam Armus說Knox是個"強力狂人".
Knox就是他

-將會知道Hiro父親的能力.
-隱身人Claude會歸來.
-第三季的災難會比這次組織造成的更大.
-將會出現另一個未來情節.
-在第三季一半時,Angela會透露一些秘密.
-Monica將作為主線講述她成為聖女Joan的故事.
在第三季預告片中
-sylar把某人用念力定在牆上.
-某人對sylar說:"你無法傷害我!"(能力?強大的能力?傷害轉移?)
-Noah朝Elle看著的方向開槍.
-sylar把一個人丟在地上.
-Elle看了某個東西,然後評論:"見鬼"
-Ando在一條繁忙的街道.
-Bob告訴Elle:"時鐘在運作."(提醒她關於sylar?)
-sylar對驚恐的Elle陰笑.
-sylar對某人(八成是Bob)說:"你企圖拿走我的能力,不是嗎?"
-Noah說:"這些人非常危險........而強大..........就像12個sylar不受控制."
-Angela站在黑暗的走廊,sylar在她背後出現.
-Matt坐在椅子上,喉嚨被割開.
-Hiro被他的劍插在牆上.
-Elle和sylar對話
E:我不怕你.....
S:你應該怕,我是個變態殺人狂.
E:彼此彼此!
-sylar把Elle定在地上,並用念力拽她.
-Knox攻擊某人,而且雙手帶血.
-Clarie從某人身邊逃跑.
-Angela的能力將展示,但是從Peter的手中展示.

作者: FcTo~    時間: 12-2-2008 21:36
好想快d睇ar~
聽你咁講真係好鬼吸引~
唔知peter會點想對付佢地呢~
作者: 7.head    時間: 12-2-2008 21:44
-Matt坐在椅子上,喉嚨被割開.
-Hiro被他的劍插在牆上.

即係佢2個死左..?

同埋有冇elle d相...?
作者: 阿南仔    時間: 12-2-2008 23:34
第3季..有排等啦...[[yoyo_159]]
好期待第3季Sylar 的出現[[yoyo_156]]
作者: 水    時間: 13-2-2008 01:42
真係有排等呀......-3-
其實套劇對時間既觀念都唔知係點既
兩個seasons都係有人去左將來睇到一個災難
跟住save the world.....
都唔知佢岩定錯...

Kristen Bell

作者: FcTo~    時間: 13-2-2008 13:09
原帖由 阿南仔 於 12-2-2008 23:34 發表
第3季..有排等啦...[[yoyo_159]]
好期待第3季Sylar 的出現[[yoyo_156]]

我都係鐘意peter同hiro多d~
好似無咩講到peter咁ge-0-"
作者: tommy1999    時間: 15-2-2008 18:06
美國罷工結束
heroes season 3會係9月播出
作者: 7.head    時間: 15-2-2008 19:09
標題: 回復 92# 的帖子
9月....?[[tyjp-3-6]]

幾時先到呀...
作者: FcTo~    時間: 16-2-2008 10:11
原帖由 7.head 於 15-2-2008 19:09 發表
9月....?[[tyjp-3-6]]

幾時先到呀...

7個月後就到ga la,等下la~
咁咪同08奧運差唔多時間?!
作者: 朱仔成    時間: 16-2-2008 12:15
岩岩有最新消息

有個網選全球100名最美麗面孔

claire果個演員入左第14名

不過 樂古 唔俾post大陸網址......所以我post唔到出黎
作者: FcTo~    時間: 16-2-2008 12:47
原帖由 朱仔成 於 16-2-2008 12:15 發表
岩岩有最新消息

有個網選全球100名最美麗面孔

claire果個演員入左第14名

不過 樂古 唔俾post大陸網址......所以我post唔到出黎

吓?!
點解唔比post ge?!
claire都ok ge,不過真係好矮-0-"
作者: 朱仔成    時間: 16-2-2008 13:26
原帖由 FcTo~ 於 16-2-2008 12:47 發表

吓?!
點解唔比post ge?!
claire都ok ge,不過真係好矮-0-"

之前post過一個大陸網站

但係俾版主扣左分......因為話驚大陸網有病毒

所以我以後都唔敢post大陸網
作者: j32738    時間: 16-2-2008 14:48
標題: 回復 97# 的帖子
版規有寫明...
人地電腦中毒,你都唔想佢追究你掛
作者: FcTo~    時間: 16-2-2008 16:03
原帖由 j32738 於 16-2-2008 14:48 發表
版規有寫明...
人地電腦中毒,你都唔想佢追究你掛

咁都有得追究?!
作者: 水    時間: 20-2-2008 20:40
希丹遭「老竇」抽水
19/02/2008
美 國 人 氣 劇 《 Heroes 》 女 星 希 丹 彭 妮 蒂 亞 與 同 劇 男 星 兼 男 友 Milo Ventimiglia 的 戀 情 公 開 後 , 在 上 周 六 一 同 參 加 私 人 派 對 , 劇 中 飾 演 希 丹 父 親 的 Jack Coleman 亦 有 到 場 。
當 希 丹 與 男 友 準 備 離 開 時 , 飲 得 滿 面 通 紅 的 Jack 竟 一 手 攬  希 丹 不 放 , 更 要 求 來 個 吻 別 , 公 然 以 「 老 竇 」 身 份 抽 水 , 完 全 當 Milo 冇 到 , 氣 得 正 為 女 友 開 車 門 的 Milo 紮 紮 跳 , 並 全 程 「 睥  」 Jack 。 當 希 丹 成 功 甩 身 後 , Milo 仍 怒 火 未 消 , 最 後 黑 面 駕 車 離 開 , 而 希 丹 則 顯 得 一 臉 無 奈 。 未 知 希 丹 會 否 因 此 要 求 監 製 將 她 與 Jack 斷 絕 「 父 女 」 關 係 呢 ?

呢個係東方新聞黎嫁
ps希丹=claire

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2