樂古Nakuz

標題: 廢post [打印本頁]

作者: pl400444888    時間: 22-9-2009 20:55
作者: chung798    時間: 22-9-2009 21:13
雖然我係你團員,但係我都好憎你...
作者: 陳里維    時間: 22-9-2009 22:39
低調點會好做人
作者: 金田一一    時間: 22-9-2009 22:49
退一步
海闊天空

作者: m16a2    時間: 22-9-2009 22:50

1.我嬴左彈珠隊 3個人 +埋團長4個 但係佢d團員唔服 係樂古唱我
你之後輸到點,玩團戰7成點你又唔講下ge???
仲有..我地唱你唔係因為你win左4次咁大把...睇字睇清楚少少,讀咁多書字都唔識睇好收家ga
到公會系統一開,你就知道你個自慰團廢成點ga la....
你唔好咁自戀la...少少野記咁耐,成熟d la,再係咁,你真係柒到冇朋友a.a
作者: pl400444888    時間: 22-9-2009 22:57
作者: chung798    時間: 22-9-2009 22:58
上面果個  我文章話 以上ge都係只1 你有冇睇倒 唔係團戰
pl400444888 發表於 22-9-2009 22:57

我同你打只1你咪又爆大...
作者: m16a2    時間: 22-9-2009 23:02

係wo...差d唔記得tim,你一邊話只1,另一邊開大.....我諗你唔記得ga la,你做左d咁ge事都當冇做過,係你先做得出

仲有...你係唔係唔識字,我問你點解淨講只1唔講團戰..你答我 你d post都係講只1.....比心機上中文堂la
作者: 膠光    時間: 23-9-2009 12:32
自插團團長又出現啦@V@/
買定花生先~
作者: kei2009    時間: 23-9-2009 16:37
續SAM哥 SETSUNAF 加上你 3強頂立........
作者: 藍璃    時間: 23-9-2009 16:43
以上ge都係只1 搵人答我 我之前都作左封sorry信 點知又比你地話 係比人放左youtube 我先呢封sorry信

"是咁的"在哪?

零分重作

作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 16:45

你條廢柴pk濕9團長仲敢出來唱呀?

我都費q事同你嘈...你自已睇返你做能左d咩野先啦~

認錯post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3742103&extra=page%3D2

斷正post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3740608&extra=page%3D2

混自己團員post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3743545&extra=page%3D3

之前你玩認錯..跟住潛q左水..而家浮返出來..又玩串呀? 你收皮啦~
我都係個句..我最廢..我唔玩刀..你埋到我身先同我講野.

垃圾..你呀..唔好周圍望啦..係你呀..滴立團長(大家一齊去呀)...講緊你呀..廢柴!

作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 17:10
仲有..你講到你咁勁..你無輸過呀?
神人都會輸啦~如果你無輸過..咁你咪係超神人???

你唔講下你輸個d...贏個幾場係度嘈..你收皮啦~
作者: Futurity    時間: 23-9-2009 17:12
上面果個  我文章話 以上ge都係只1 你有冇睇倒 唔係團戰 我又唔係記ge 我只係夠4.or 5. 先post 唔係記咁耐  廢事又比人話我呃post
pl400444888 發表於 22-9-2009 22:57

都唔知你up乜._.
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 17:14
我都係中意玩123多過只1=[
作者: chung798    時間: 23-9-2009 17:21
廢柴團長,就咁一個小會員都勁過你,雖然你玩劍西打贏我,但係我咪又係有次打贏你...
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 17:27
兩個題外話
1.有人說 係game入面成就越高 係現實就9成一無事處
2.個自立團團長話自己打羸左d咩人咩人 大家唔係應該話佢好勁咩@.@呢個係例子only
咁如果羸左唔叫勁 咁咩野叫勁?
作者: 您好嗎    時間: 23-9-2009 17:28
咁又點?[[onion_47]]
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 17:29
18# 您好嗎
同緊邊個講....
作者: wl00341512    時間: 23-9-2009 17:32
自插團團長又出現啦@V@/
買定花生先~
膠光 發表於 23-9-2009 12:32

我真的笑了-.-
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 17:40
你的呃post 我也笑了=]
作者: 運命之炎厄    時間: 23-9-2009 18:00
唔識甩刀同收刀就唔可以做團長.....?咁你識甩刀同收刀咁你又做團長.(謎之聲:自垃團既團長..你都係收聲喇.....成個膠神咁係度得罪人..人地鍾意罵你咪罵你囉...你吹佢唔脹架)
作者: pl400444888    時間: 23-9-2009 18:31
作者: Futurity    時間: 23-9-2009 18:55
上面果個 我話(竟做團長 無奈) 唔係話唔比做團長@@  哈上士仔 = = 唔係笑上面果個 唔好自認
pl400444888 發表於 23-9-2009 18:31

你咁廢(竟做團長 無奈)
作者: 奔走行    時間: 23-9-2009 18:56
你呢d人 百足之蟲 [[onion_52]]
死而不僵[[onion_05]]
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 19:06
上面果個 我話(竟做團長 無奈) 唔係話唔比做團長@@  哈上士仔 = = 唔係笑上面果個 唔好自認
pl400444888 發表於 23-9-2009 18:31

死廢柴..你唔串我??

我話過你再係度串我d團員..你1定無運行..而家我叫你收皮呀~ 睇唔到我鬧緊你呀?

而家我"小"緊你呀~ 廢柴~ 回post啦~
作者: ccw199792    時間: 23-9-2009 19:16
可能係你唔摺個團掛=.=
作者: pl400444888    時間: 23-9-2009 19:23
作者: angela6d28    時間: 23-9-2009 19:28
本人路過
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 19:32
wilson 你無名小卒 串你都多如la = = 搵埋個團長 jj都唔夠我打 笑了
pl400444888 發表於 23-9-2009 19:23

廢柴你無睇我簽名呀?  定係你盲能左呀?

唔夠你打??  同我而家打呀..廢柴~

你咪q用埋d1234呀..你咁勁..廢柴~
作者: pl400444888    時間: 23-9-2009 19:36
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 19:49
話你無名小卒 又關簽名咩事呢  我(有時)都睇得嬴輸唔重要 同團員玩果時 唔順氣又話人文盲 咩人黎ga 廢事同你噪la  我都係學 simple.t  咁有品先la  趙啜空 話佢串 我唔會信  我估simple.t 團長係工口真ga ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 19:36

你條廢柴唔識我? 就唔能該你睇下個排名榜先啦~
無名小卒..係你呀? 廢柴
咁又係呀~邊個夠你咁"臭名遠播"呀~
係人都知你個名夠臭夠響..個人無品架啦~
作者: Futurity    時間: 23-9-2009 20:01
話你無名小卒 又關簽名咩事呢  我(有時)都睇得嬴輸唔重要 同團員玩果時 唔順氣又話人文盲 咩人黎ga 廢事同你噪la  我都係學 simple.t  咁有品先la  趙啜空 話佢串 我唔會信  我估simple.t 團長係工口真ga ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 19:36

唔係wow
你係咁話你贏彈珠 白色騎士團 the best果d wow
人地贏你果d你又唔講ge
又話睇輸贏唔重要 又話自己好有品
你都9唔能搭8 /_\
點解咁多人中意同你玩針對
問下你自己v_v
作者: pl400444888    時間: 23-9-2009 20:14
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 20:29
上面果個九唔答八wo 我開呢個post 叫你地回我d問題 我唔講我輸左果d 又有咩問題呢 幾時話自己好有品 我話學simple.t團長 咁有品   真係睇d唔睇d   

wilson 係我ge覺度 你係無名小卒  係人地覺度就唔係 ok???  明未  ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 20:14

你係我個角度..唔止無名..仲要係臭名遠播..你收皮啦~
你d醒目弱智野..連百份比都唔q識既小學雞..知唔q知咩野叫百份比呀廢柴??
學人打1000%..你收皮啦~

仲有你d臭名..我真係...望塵莫及....成世都追唔能到你..你可放萬二個心.

仲有..由之前我同深紅"小"你個陣..已經好多人知我..好多人識我..因為我"小"得你好..
我唔會好似你咁...廢柴~

唔q同你講咁多..全彈珠團我最廢,我最弱..而家我約你打..唔打正廢柴..
我呢d無名小卒輸得起..你咁勁..怕輸呀?
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 20:47
點呀?? 怕輸呀?? 唔敢同我打呀?? 又潛水呀??

同我打呀~ 滴立團長"廢柴一齊去呀"
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 20:48
我唔覺得排名代表d咩
都唔覺得一定要所有人都係神手
作者: m16a2    時間: 23-9-2009 21:06
自慰團個kai子榮仔都唔夠打係到串jj...笑死我,7少陣la你..
你係唔係現實受太多閒氣搞到你心理不平衡..你個讀寫障礙ge文盲講野9唔答8,中文水平仲差過小學雞..
智力發展有障礙ge你睇睇醫生la....去醫院睇,有人會轉介你去青山ga la
無能又臭串ge你..覺悟la,覺悟你係柒頭呢個事實la..
作者: m16a2    時間: 23-9-2009 21:08

你有咩資格串人上士ar...你ge排名後到冇人搵到ar,收la你...
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 21:12
點呀?? 怕輸呀?? 唔敢同我打呀?? 又潛水呀??

同我打呀~ 滴立團長"廢柴一齊去呀"
作者: pl400444888    時間: 23-9-2009 21:20
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 21:21
做咩諗野去食飯阿...
作者: m16a2    時間: 23-9-2009 21:28
只係食飯姐 你又話係彈珠隊 你係最廢果個la  咁你練好你d技術先la  唔打就淆 你咁廢 我估你連我一半分都冇la wilson仔
pl400444888 發表於 23-9-2009 21:20

唔打就淆ge人係你,廢人都係你....
wilson仔...你個小學雞,你未有資格咁叫人
作者: wilson0079    時間: 23-9-2009 21:57
只係食飯姐 你又話係彈珠隊 你係最廢果個la  咁你練好你d技術先la  唔打就淆 你咁廢 我估你連我一半分都冇la wilson仔
pl400444888 發表於 23-9-2009 21:20

小學雞~你收皮啦~

我35歲啦~

如果我係wilson仔..咁我咪要叫你"廢柴DD"??? 可能都太抬舉左你..
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 21:59
嘩 好一個中年好火人=[
作者: m16a2    時間: 23-9-2009 22:02
35歲ge男人係壯年時期....有火係好事
作者: WordsOnly    時間: 23-9-2009 22:03
大熱天時著火....
作者: wl00341512    時間: 23-9-2009 22:05
你的呃post 我也笑了=]
WordsOnly 發表於 23-9-2009 17:40

我不認為我在呃post
我也不是很在意這一點樂點
難道我很閒地為了一樂點來這區再爬文再回文?
我在吹水區回一句[很納悶]已經一分了
我可不認為我是個這麼無聊的人

難道認為好笑就是呃post了嗎?
我發表意見也有問題嗎?

ps.我不是對號入坐 (不要耍小孩子手法)
    (也<<<點重)
作者: ccw199792    時間: 23-9-2009 22:16
大熱天時著火....
WordsOnly 發表於 23-9-2009 22:03
我諗消防員都冇能力救熄e場火[[onion_15]]
作者: 奔走行    時間: 24-9-2009 04:04
講黎講去都話單p  我比你單p系神 [[onion_75]]
去到公會戰睇下有冇人同你單p [[onion_31]]
依加未有公會系統 你夠pop既就囉自己版頭出黎向4vs4到打過
我奔走行見倒又唔挑你地既 我就刪除帳號以後唔玩sd[[onion_37]]
作者: WordsOnly    時間: 24-9-2009 10:40
我不認為我在呃post
我也不是很在意這一點樂點
難道我很閒地為了一樂點來這區再爬文再回文?
我在吹水區回一句[很納悶]已經一分了
我可不認為我是個這麼無聊的人

難道認為好笑就是呃post了嗎?
我發表意見也有問題 ...
wl00341512 發表於 23-9-2009 22:05

簡單黎講 中意打一大篇無意思or重覆同一個意思o既
長post黎呃post 可能令自己良心好過d
但係我呃post光明正大 唔理良心
有d人呃左都會唔知自己呃post
作者: eric2722    時間: 24-9-2009 10:48
滴立團長又心痕痕出黎比人滴立呀 !

係啦 ! 除咗拳機你還會用其他機嗎 ???
作者: WordsOnly    時間: 24-9-2009 10:49
有一樣專長總比不學無術好= ="
作者: eric2722    時間: 24-9-2009 11:00
有一樣專長總比不學無術好= ="
WordsOnly 發表於 24-9-2009 10:49

最可憐係連自己覺得係專長果樣都用旁門左道呢 ! 爆大[[onion_78]]
作者: WordsOnly    時間: 24-9-2009 11:03
呢個又真係唔多好~
作者: 我先係baby    時間: 24-9-2009 13:55
我想知你除左劍西仲識玩咩[[onion_17]]
作者: Futurity    時間: 24-9-2009 15:07
我想知你除左劍西仲識玩咩[[onion_17]]
我先係baby 發表於 24-9-2009 13:55

佢識玩條能
作者: 膠光    時間: 24-9-2009 22:22

上士唔比做團長?哈!你係唔係想笑死人呀@@?
大把上士都勁過你個廢柴啦?
單p?我驚你玩團戰都玩到死下死下呀~
睇你都只係識用劍西嫁啦,如果唔係
同我講下你仲識用咩機?
拳機唔計
作者: pl400444888    時間: 26-9-2009 15:34
作者: Luigi996    時間: 26-9-2009 16:12

作者: Futurity    時間: 26-9-2009 19:44
我開呢個post出黎 係比你地答問題  你地就係咁踩我  廢物踩我 我唔驚wo 最怕係d 狗屎垃圾ja 講明(係話緊你地呀) 百痴
pl400444888 發表於 26-9-2009 15:34

開黎比人答問題=0=?
你on9架a_a?
作者: m16a2    時間: 26-9-2009 19:50
你問緊人野咩?你一條問題都冇問wo...你連問題ge格式都唔識.可悲........
作者: CSYCLmonkey    時間: 26-9-2009 20:31
問題在哪裡?_?我見唔到
作者: pl400444888    時間: 27-9-2009 13:08
作者: Futurity    時間: 27-9-2009 14:12
各位  我將呢個post 變為廢post 好唔好  我會睇住你地回
pl400444888 發表於 27-9-2009 13:08

你係版主呀a_a?
快d變廢post啦a_a
作者: m16a2    時間: 27-9-2009 16:25
又廢post= =
作者: hihicame    時間: 27-9-2009 16:41
樓主比SAM哥還強
作者: WordsOnly    時間: 27-9-2009 17:11
其實一班on9為左一個on9係到嘈大家都係好on9 ga=[
作者: q121q121    時間: 27-9-2009 17:39
買家花生先@@
作者: aa22579223    時間: 10-3-2012 22:54
大家哥在樂古已經死掉了~^^~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2