樂古Nakuz

標題: 其實楓之谷有咩好玩? [打印本頁]

作者: nasa2007hkhk    時間: 18-5-2010 14:08
標題: 其實楓之谷有咩好玩?
現在放假想搵GAME玩,見楓之谷好似好受歡迎,於是玩下,但係唔係幾覺好玩,究竟邊度好玩?我只係想問下有咩地方係好玩,可能我未搵到
作者: ivanyoyo    時間: 18-5-2010 19:11
現在放假想搵GAME玩,見楓之谷好似好受歡迎,於是玩下,但係唔係幾覺好玩,究竟邊度好玩?我只係想問下有咩地方 ...
nasa2007hkhk 發表於 18-5-2010 14:08

明顯地.....呢隻game要去到高lv既時候先有好玩既地方...........冇70lv 你都發現唔到佢樂趣。
建議你玩皇家騎士團
作者: 【疾﹏風】    時間: 18-5-2010 19:22
其實我覺得以前好玩好多..
依家D人既裝又勁..沖LV快到你....
以前一堆人係弓手村訓練場到升..1頻
依家冇喇..係咪電擊象人少既問題..
作者: cla991053    時間: 18-5-2010 19:51
同班友一齊打王
見到人打打下撞王本體死左 / 斷線
個陣最開心
作者: ivanyoyo    時間: 18-5-2010 20:10
其實我覺得以前好玩好多..
依家D人既裝又勁..沖LV快到你....
以前一堆人係弓手村訓練場到升..1頻
依家冇喇. ...
【疾﹏風】 發表於 18-5-2010 19:22

真係電擊象太小人.....大家去雪拉拉睇就知

同班友一齊打王
見到人打打下撞王本體死左 / 斷線
個陣最開心
cla991053 發表於 18-5-2010 19:51

哈,單P更爽.....見住E家最易打既王(六手) 一下一下好快咁扣血,更爽
作者: 遊俠翔    時間: 18-5-2010 20:58
明顯地.....呢隻game要去到高lv既時候先有好玩既地方...........冇70lv 你都發現唔到佢樂趣。
建議你玩皇 ...
ivanyoyo 發表於 18-5-2010 19:11

我覺得最好玩係低lv周圍pq識人

高lv打王
只係升高左得呢樣野比較有趣,我唔認為係最好玩
作者: ivanyoyo    時間: 18-5-2010 21:55
我覺得最好玩係低lv周圍pq識人

高lv打王
只係升高左得呢樣野比較有趣,我唔認為係最好玩 ...
遊俠翔 發表於 18-5-2010 20:58

咁........都岩既,
大把人係50lv 卡擂台pq= =
作者: 【疾﹏風】    時間: 18-5-2010 23:11
以前一堆人打超綠PQ.好好玩
作者: 我係new手    時間: 18-5-2010 23:29
2轉最好玩
作者: nasa2007hkhk    時間: 19-5-2010 08:04
其實我都想玩下架,但冇FD同我玩,因為佢覺得隻GAME D畫面太過Q
作者: 卍傻小子卍    時間: 19-5-2010 21:56
隻game好似少左好多人玩啦bo..
作者: 【疾﹏風】    時間: 20-5-2010 07:57
好耐以前...D FD都吾肯同我玩..
所以我都係自己一個玩..個陣仲係雪吉拉.台SER
好彩個陣有香港公會.識到好多人..
作者: 雜草    時間: 20-5-2010 11:11
好耐以前...D FD都吾肯同我玩..
所以我都係自己一個玩..個陣仲係雪吉拉.台SER
好彩個陣有香港公會.識到好多 ...
【疾﹏風】 發表於 20-5-2010 07:57 AM

係咪我呢 [奸笑+自信]
作者: 【疾﹏風】    時間: 20-5-2010 13:40
以前真係吾識玩-.-
又冇水錢.你又比得20W我

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2