樂古Nakuz

標題: 天山連控技能相衝問題 [打印本頁]

作者: 也碌都有    時間: 18-2-2012 16:32
標題: 天山連控技能相衝問題

呢3隻技 我連唔到 會唔會有啲相衝 之前暗器技6秒散工連得很好= = 咁現在請問大家 呢三隻技 應該點

作者: 也碌都有    時間: 18-2-2012 16:35
呢3隻技 我連唔到 會唔會有啲相衝 之前暗器技6秒散工連得很好= = 咁現在請問大家 呢三隻技 應該點連
作者: ★、血    時間: 18-2-2012 16:35
你同生左再暗打lo
作者: 也碌都有    時間: 18-2-2012 16:38
你同生左再暗打lo
★、血 發表於 18-2-2012 16:35

封穴同點穴 好似喺相衝
作者: HoMaN=)    時間: 18-2-2012 17:24
我暗器第二招喺麻痹   我都覺有d相衝
作者: xo肚兜ox    時間: 18-2-2012 17:52
我次次點穴之後  同生(90%失敗)
作者: 5567    時間: 18-2-2012 17:56
總知你見到中左點果一陣個人身上有個封字既
在用同一樣既技都會重疊
但如果心法2本不同/暗器高lv過心就可以無視
作者: CALVIN-CHOY    時間: 18-2-2012 18:58

你應該 點手 心法 比 同生 高所以相沖 !
暗器見意你唔好用 點穴 用 麻痹 (因為 失明 散功 要 鐵鎖  本人應為 浪費了 鐵鎖 )
如果你 對手/敵人 喺同門 你就輸硬啦!

作者: andywilliam1    時間: 18-2-2012 19:29
如果點穴手心發高過暗既LV既就應該唔會撞
同埋盡量 點穴手->同生->暗封 因為點穴手同封穴會撞(不過好似點穴手心發高過暗既LV可以無視 即係 暗封左先再點穴都唔會撞)
作者: ffffafda    時間: 18-2-2012 21:43
回復 8# CALVIN-CHOY

咁你第2招 招招都唔岩你想第2招係咩
作者: CALVIN-CHOY    時間: 18-2-2012 23:17
回復 10# ffffafda

睇清楚d 我被左答案的 !
作者: 浩B    時間: 19-2-2012 08:29
況且點穴同麻痺嘅時間最少... 建議洗失明/散功

秒數多啲同可以配合鐵鎖!
作者: 心隨風去    時間: 19-2-2012 09:01
蘭花心法高過同生果本    蘭花→同生  一定免疫左      教你一種 掉轉黎用 不過風險大  同生  → e花  →  武魂攻擊   → 暗器投擲   → 踏雪  → 點穴      至於只暗器點穴問題 未玩過唔g咩情況  (我只天山麻痹 散工 失明 都試過 就系未用過點穴)
作者: tony3100    時間: 19-2-2012 19:08
捉好時間就得-.-
我好耐之前用點穴都冇事.
一係你就用暗器點穴先 之後同生 再 天山點穴-.-
其實都係睇你心發幾多-.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2