樂古Nakuz

標題: 這幾天玩得pk 團戰 [打印本頁]

作者: ddsu3cl3    時間: 13-4-2012 14:46
標題: 這幾天玩得pk 團戰
對面的狀況似乎不太好  有的沒睡飽 精神差的狀況下再打得
http://www.sendspace.com/file/z9i6d4
作者: CLOUD_CLOUD    時間: 15-4-2012 01:09

樓主就是傳說中ㄉ台灣高手DAIㄇ? 真ㄉ好強
而那ㄍㄚ崙也蠻厲害, 他是 星40 ㄇ?

那兩場團戰, 對面ㄉ狀況真是不太好, 不是有沒有睡飽ㄉ關係, 而是人選
那ㄍMO真是太肉ㄌ, 打中間幫不了同盟, 打邊又很快被干掉
作者: 綠亞TG    時間: 15-4-2012 12:50
肉MO不是浪得虛名,扶不起的阿斗
作者: mishaki    時間: 15-4-2012 20:54
這兩場應邀brian,應酬應酬而已...這只是我的一成功力!
作者: 樂古之王    時間: 16-4-2012 19:26
神手對戰
留名睇完先講
作者: 鬼頭仔    時間: 17-4-2012 21:07
先有神俊比SM 3場再有RINGO比SM,最後連BRIAN都比人SM埋3場,,HK仲有冇人夠打,
作者: CLOUD_CLOUD    時間: 17-4-2012 22:57
HK應該只有kyo有可能夠DAI打ㄌ
作者: YIN6803    時間: 28-4-2012 09:24
PushPushpush
作者: 伍大少    時間: 28-4-2012 13:53
香港勁果班已經去哂打1.0C
作者: 愁雲    時間: 28-4-2012 17:55
可惜,都不是台灣高手的對手,丁丁1.0c都輸了
作者: 伍大少    時間: 28-4-2012 19:02
可惜,都不是台灣高手的對手,丁丁1.0c都輸了
愁雲 發表於 28-4-2012 17:55

打1.0C台灣高手我見黎見去都係得雲一個,仲要響2K遊緊,台灣依家仲有邊個可以擔到旗,我相信無
作者: 兩兩    時間: 28-4-2012 21:28
HE 講緊雲2:1 左叮
but i think kyo 1.0c 應該win雲 11
作者: 伍大少    時間: 28-4-2012 21:43
好少見叮叮玩,佢好似雲玩得咁多一定贏雲啦1.0C
叮叮想當年都係DAUT CHRIS果D對手,雲果D算老幾
作者: 兩兩    時間: 29-4-2012 07:31
11 叮world no2
作者: Onevif'    時間: 1-5-2012 04:58
ding world ara no.1
作者: rayrayrayray    時間: 1-5-2012 14:16
叮叮真係弱左好多, 就算wcl7果期都未回復水準, 更何況而家呢, 佢都唔見3~4個月啦, 不過呢都唔可以否定個雲既, 佢既阿拉伯真係幾勁下
作者: 兩兩    時間: 2-5-2012 07:59
都可以咁講, e家d人勁左好多 11

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2