樂古Nakuz

標題: ExDlNeutral 收人&收反伊達組織成員 [打印本頁]

作者: F└┘CK    時間: 29-12-2012 23:14
標題: ExDlNeutral 收人&收反伊達組織成員

軍團長:l伊達l正宗l(挽狙館一場可以跌死幾次嘅狙擊天才V V)
  副團長:名單太多,不做公報.
  RC ID;25861626
  入團方法;1.PM各軍團成員,安排TEST
               2.踩上RC.話你要入團即刻
               3.只要你想成為煩伊達組織成員,無需TEST,即刻成為團友V V
  本團規則;1.不準使用外掛,如有發現請通知團長,會有跟進.
                2.不要使用他人軍團及本團名譽
                3.不能對成員有任何偏見,(外掛除外)
                4.請保持團內關係良好.
                5.有任何技術問題請搵副團幫助
                6.團戰時不得使用召喚軍團成員.
                8.男入團收500,女入團收1000

(第8,.條唔知邊條懵丙寫嘅,我系COPY嘅姐)
                本貼並非軍團長寫嘅.我系代佢寫嘅姐V V
作者: F└┘CK    時間: 29-12-2012 23:15
push><
作者: 96405459    時間: 29-12-2012 23:17
支持
作者: F└┘CK    時間: 29-12-2012 23:23
各位,幫手push喇><
作者: michael12pk    時間: 30-12-2012 19:07
支持XD

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2