樂古Nakuz

標題: 梁山泊起義總集,哪怕天塌下來,也要伸張正義 [打印本頁]

作者: 梁山伯!    時間: 30-4-2013 16:44
標題: 梁山泊起義總集,哪怕天塌下來,也要伸張正義

梁山泊起義至今,成績斐然,好評如潮,實力比當初更盛,使霸道守場幫會聞風喪膽。
此帖將公開梁山泊!起義的一切資料。
在此,再一次感謝小培哥,瀟洒兄,段熙哥同一眾新加盟既梁山泊義士。

梁山泊!精華片段
[youtube]2kxW9x1SBvs&feature=youtu.be[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=2kxW9x1SBvs&feature=youtu.be

梁山泊!起義背後理念以及點解要打和平幫(官方)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
北服最高石丐幫白米鷹王之死(官方)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
梁山泊!支持者開既帖(非官方)
作者: 戀情無限    時間: 30-4-2013 16:46
好「感動」
作者: 呀楊    時間: 30-4-2013 17:00
巴閉喇梁山

作者: 梁山伯!    時間: 30-4-2013 17:03

作者: 梁山    時間: 30-4-2013 17:25

作者: 梁山    時間: 30-4-2013 17:34

Uploaded with ImageShack.us

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/341/77347425.png/][IMG]http://img341.imageshack.
作者: 戀情無限    時間: 30-4-2013 17:34
來來去去都是那一條影片,那一堆圖片,洗唔洗節儉到如此
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 17:40
我嚴重警告,閣下的言論同影片已經開始引起好多玩家同會員的不安
洗頻班的開post,你當樂古你開?
如果事態嚴重,我會有所行動
作者: 梁山伯!    時間: 30-4-2013 18:00
我嚴重警告,閣下的言論同影片已經開始引起好多玩家同會員的不安
如果事態 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 17:40

我嚴重警告版主你查清楚ip,梁山伯!依個人只係發過3次帖,仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和,至於其他梁山泊!既支持者發既帖與我無關,我請你獨立處理,吾好濫權,我留言咁耐無與任何人正面沖突,盡哂我責任,你吾好亂黎。
再者,若果你可以指出我有哪些論述係重覆左既,我馬上道歉,吾好屈我。
我梁山伯!第一張帖係白米之死,揭穿白米鷹王既不誠實,死左吾認數,博人信佢吾信我地。逾五百字。
第二張帖係梁山泊!理念同解釋點解要打和平幫,制作時間幾乎係所有帖之最,文字論述逼使大家要拎返潛規距出黎。逾一千字。
第三張帖即今張,目的係使大家有一個總綱,方便查閱,倘若不是有多個人在game度叫我咁做,我先吾會分散click rate另開此總集。
至於其他樂古號,無論是梁山泊!支持者抑或反對者,均非我梁山伯!指使,欲加之罪,何患無詞,你版主查清楚ip先好屈我,吾好混淆視聽,一切皆有理,我對講道理既人一向好言相向,因為我縱觀多則留言主要環繞"接受現實,潛規距"兩個論點,而我既論點至少係你地既十倍,吾好質疑我用現實論點不合時宜,因為玩既始終係現代人,吾好當正自己係宋朝大俠,OK?
囧大俠版主,做人要有氣量,屈人都吾好無譜,我發3個帖好過份?論字數,我多過你,論帖數,你多過我,論理據,我深入過你,你自己諗下我講得岩吾岩!
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 18:00
而我不知道 什麼是好評如潮…
作者: 黃老先生    時間: 30-4-2013 18:20
好過某人post. D片
然後成班人刷鞋咁拍好
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 18:20
我嚴重警告版主你查清楚ip,梁山伯!依個人只係發過3次帖,仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和 ...
梁山伯! 發表於 30-4-2013 18:00

仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和
你肯定?
如果你認為你打d所謂的“理想”喺我地d正常玩家贊同的話,那麼恕我不能接受你所做的一切
請你看清楚自己的帖子所說的

成績斐然,好評如潮?
好評在哪,恕本大俠眼殘未能看見,大多數玩家都在埋怨閣下所做的一切
看不見請爬你自己寫下的“精華文章”
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4432733&highlight=

梁山泊宗旨:濟弱扶傾,義無反顧,縱使樹敵無數也再所不昔。
濟弱扶傾?在哪,是否扶阿婆過馬路?定喺帶新手升?

梁山泊既目標:令到所有場地開放,先到先得,可以有大幫,吾可以有霸道收場/美名為守場幫會。
你當天龍呢只遊戲你屋企開的?妄想稱霸天龍!
依本大俠看,你地一班先喺霸道!

梁山泊承諾:倘若北服不再存在霸權幫會(大係一件事,霸道係第二件事,我地分到),梁山泊所有英雄淡出,吾再出手。
你當你地喺救世主,反轉底褲的超人啊?淡出?打機高手啊?

一班披著狼皮的喜洋洋!

樂古是一大班玩家交流心得的地方!!!滾!
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 18:24
然後成班人刷鞋咁拍好
黃老先生 發表於 30-4-2013 18:20

我地製作組從沒說過要全部玩家都拍案叫好
我們只是想大家在打機之餘,可以睇片輕鬆下
至於好看與否,只屬於玩家們自己的感覺,我們控制不了
但我們可以認真說,我地d片全部,都用心去製作,去剪,去拍!
如果閣下認為呢個帖的片好好睇,好過癮,我也無話可說

刷鞋?真可笑,我還未做版主之前就已經創立了製作組
刷誰的鞋?難道喺你嗎?
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 18:27
至於好看與否,只 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:24

na 版主 好老實果句 我對d片真係無興趣
不過講真 你地甘努力 淋冷水咩--
like既就留言 唔like就睇完算
所以我覺得唔存在係刷鞋既問題
只係留言既人都like段片
作者: hohojoid    時間: 30-4-2013 18:35
至於好看與否,只 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:24

黃老先生都無話係你,版主做咩對號入座?
梁山泊佢地起義咁耐,我無表示過什麼,但版主你既回應,實在令我氣憤,我不得不回應你幾句。
版主你憑什麼批評梁山泊?梁山泊係少人支持,但佢地既理念真係有道理,至少有一定程度既道理,依點我見到很多佢地既仇家都係咁講,無人話佢地完全無道理。
至於係吾係似是而非既道理,你定?我定?無人可以落定論,各人睇法吾同,我個人係好支持佢地既講法,雖然打和平幫依一度我係有保留,但無疑佢地講既錯吾哂,佢地講既野同我既想法有一部份係一致既,我個幫都有人死係佢地手上,但吾通咁樣就完全否認佢地? 我吾會,只有心胸陝窄既人先會,而且,樂古有左佢地,新添左好多生氣,好多過往無回帖既人都紛紛回帖,好多無上樂古既人都因為佢地而上樂古。
我既睇法係,只要梁山泊無心導致罵戰(我見吾到有,佢地被人批評無駁嘴),而又可以令天龍PAGE多左人既,他們已經立左功。當然,每一個人有吾同睇法,但版主你想用你既權利,想佢地消失,甚至跟主流發同樣悶爆既帖,我吾敢話版主你D帖,但其他人既帖,除左最近南服既帖外,其他悶到嘔-,-我相信這才是主流樂古人所見到既事。
作者: tommy369124    時間: 30-4-2013 18:36
DEL 佢POST啦
作者: 黃花崗烈士    時間: 30-4-2013 18:39
然後成班人刷鞋咁拍好
黃老先生 發表於 30-4-2013 18:20

我都認同你講法
雖然,我早個月已經放左ac,但係都有定期上樂古睇下
有時見到d人拍d片真係唔知想點
有d又咩pvp第n回,無聊到極,我睇打交睇大陸果d唔好?最少精彩過你掛
又有d整埋d 天龍乜乜錄,乜乜傳咁,又咩天若有情,大佬,冇主題冇重心,完全唔知點解有人會理佢

呢排見到梁山泊d影片,我唔可以話完全100%支持佢地做法
但係,d影片最少有message帶出黎(大致係反對霸場人士的抗議),有目的有重心
作者: GunnerRVP10    時間: 30-4-2013 18:50
如果事態 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 17:40

有玩家同會員不安?點不安法?有無例子呀?定係你係到騎劫民意
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 18:52
我都認同你講法
雖然,我早個月已經放左ac,但係都有定期上樂古睇下
有時見到d人拍d片真係唔知想點
...
黃花崗烈士 發表於 30-4-2013 18:39

照你咁講,樂古存在做咩?
個個都去上大陸論壇吧,何謂喺呢度?
就喺因為樂古喺香港天龍的談論專區
有玩家post pvp片交流,大家互相指點,有何不可?

我不敢說我地拍d片好精彩,比得上國服
國內人才濟濟,比起港服的我們只有數人,根本比不上
至於主題和重心,請閣下看清楚片的類型,並不是全部都是劇情片的

至於梁山泊,他們根本喺以暴易暴,我個人真的反感
他們的行為,和那些霸場的有何分別
假設真的成功起義,真的能人人都受惠?
不會偏給自己幫的人?真的?
作者: hohojoid    時間: 30-4-2013 19:02
照你咁講,樂古存在做咩?
個個都去上大陸論壇吧,何謂喺呢度?
就喺因為樂古喺香港天龍的談論專區
有玩 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:52

版主仲未明?即係,梁山泊既行為對錯每一個人都有吾同既睇法,而光看你對佢地既評價,你騎劫民意,好多人吾妥梁山泊,包括我,因為佢打我個幫,而我個幫曾經亦以和平幫身份對抗過霸權,但最後要屈服道歉,現在,雖然梁山泊做既野不被人理解,但真係有一部份人支持佢地,包括我,所以版主你吾可以 以無人支持梁山泊做理由 把他們滅聲,除非得佢地支持自己,但事實一定吾係咁樣,好似我依類敢怒不敢言,敢言後最後要爆喇叭同霸道守場幫道歉既人,見到梁山泊打佢地心都涼哂,雖然我幫跑商時比佢地梁山泊D人打,咁又點? 我覺得抵, 只要有人支持,版主無權封梁山泊帖,而且梁山泊制作既野,我以外人角度睇,其用心同排位不亞於 版主你D片。
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:05
版主仲未明?即係,梁山泊既行為對錯每一個人都有吾同既睇法,而光看你對佢地既評價,你騎劫民意,好多人 ...
hohojoid 發表於 30-4-2013 19:02

等陣!本大俠邊度有封帖子!?
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:15
黃老先生都無話係你,版主做咩對號入座?
梁山泊佢地起義咁耐,我無表示過什麼,但版主你既回應,實在令我 ...
hohojoid 發表於 30-4-2013 18:35

好吧如果真的不是說我,我自己代號入座,那麼我在這給該會員說聲“對不起,怪錯了你”
但我想問下,港服拍劇情片的,應該只此一家吧?

樂古新增人氣?
沒錯,大部分都喺花生友,看熱鬧吧
但喺,當佢地起義成功/失敗後
結果呢?樂古又會變成怎麼樣。繼續那麼熱鬧嗎?
心中有數吧。

如果要只靠他們來帶動人流,是否要支持他們統治全天龍,甚至全宇宙?
其實我認為帶動樂古人流,應該多一些玩家發一些交流心得的帖子,才能熱鬧

最後,你不要當我喺版主(雖然我喺...)
我現在只是以一個普通玩家的身份談論此事
從中我沒有用過任何權利,請閣下瞭解

最後,我對這件事情非常反感~.~(說真的,沒騙你)
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 19:36
笑而不語

作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:41
笑而不語
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 19:36

噓...給人討論的空間嘛...
畢竟有理想喺好的
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 19:43
好似犯左版規…?
作者: bbqq222    時間: 30-4-2013 19:44
好彩我個ser無d咁既傻佬  殺和平玩家都話正義 唔怪得希魔希特拉都話自己gd man 而且開頭仲甘多人跟佢傻 唉!  
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:44
好似犯左版規…?
natcheng1996 發表於 30-4-2013 19:43

其實有些事情心中有數就行了...
所謂的正義,真的有嗎?醒醒吧!
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 19:47
好似犯左版規…?
natcheng1996 發表於 30-4-2013 07:43 PM

睇下樓主點反應
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:47
睇下樓主點反應
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 19:47

本大俠本身唔想爆,同佢理論的說
作者: ab1025173719    時間: 30-4-2013 19:48
笑而不語
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 19:36

佢地會唔會傻左d,開幾個ac扮曬蟹-,-
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 19:48
本大俠本身唔想爆,同佢理論的說
囧大俠 發表於 30-4-2013 07:47 PM

起完底之後先發現...樓主以前既言行更加有趣
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 19:49
佢地會唔會傻左d,開幾個ac扮曬蟹-,-
ab1025173719 發表於 30-4-2013 07:48 PM

無辦法啦..唔開多兩個ac充人頭...邊會有人支持佢?
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 19:51
其實有些事情心中有數就行了...
所謂的正義,真的有嗎?醒醒吧!
囧大俠 發表於 30-4-2013 19:44

其實和平幫可以聯手打打交幫 呢個概念我同意…
只係 佢咁樣打埋人地和平幫d人 話人地幫打交幫云云
我覺得每個人有佢中意既生活 打機方式
中意玩下副本就好既人甘同打交幫打好關係跟本無錯
梁生? 完全係剝削埋人地權利
跟本不合理。
作者: ab1025173719    時間: 30-4-2013 19:51
無辦法啦..唔開多兩個ac充人頭...邊會有人支持佢?
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 19:49

甘又喺>_<,佢地都無咩人支持>_<,梗喺要一人開多幾個ac>_<
作者: 蘭鈴    時間: 30-4-2013 19:52
人格分裂lol
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 19:52
真係相同ip  今次笑左
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 19:58
真係相同ip  今次笑左
小小武當 發表於 30-4-2013 19:52

噓,佛曰:不可說
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 20:01
回復 37# 囧大俠
check番個hohojoid  發表個既所有post
基本上佢代表邊面勢力已經呼之欲出
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 20:05
回復  囧大俠
check番個hohojoid  發表個既所有post
基本上佢代表邊面勢力已經呼之欲出 ...
小小武當 發表於 30-4-2013 20:01

笑而不語
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 20:12
回復 39# 囧大俠
佢將佢d post改曬標題wo 全部000000000000000000000000000000000000000000<---
不過我一早cap曬圖了
作者: hohojoid    時間: 30-4-2013 20:19
你地覺得起左底?
我只想講,全港所有大學既WIFI,即wifi in university 依個wifi code 只要是在大學住宿既都係用這個wifi provided by gov.
原來讀緊大學/識大讀大學既都會知,政府讓所有大學都覆蓋wifi網,即wifi code係一致的,我希望你地查清楚先,政府個網有寫。
作者: 祝英台!    時間: 30-4-2013 20:19
大家抱歉!前些日子鎖鏈不知怎的被解開,讓我老公給跑出來了!山伯!該回家吃藥了
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 20:22
你地覺得起左底?
我只想講,全港所有大學既WIFI,即wifi in university 依個wifi code 只要是在大學住宿既 ...
hohojoid 發表於 30-4-2013 08:19 PM

[img] [/img]
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 20:26
回復 41# hohojoid
你咁有吉士 洗乜半個鐘內改曬自己以前既post既標題做
00000000000000000000000000000000000000000000000<---
繼續吹啦你
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 20:28
你地覺得起左底?
我只想講,全港所有大學既WIFI,即wifi in university 依個wifi code 只要是在大學住宿既 ...
hohojoid 發表於 30-4-2013 20:19

真係巧合得不能再巧合啊甘跟你甘講係咪除左你真人既3個朋友矛人十你啦
作者: hohojoid    時間: 30-4-2013 20:32
回復  hohojoid
你咁有吉士 洗乜半個鐘內改曬自己以前既post既標題做
0000000000000000000000000000000000 ...
小小武當 發表於 30-4-2013 20:26

不過吾緊要,無論你地想搞抹黑,想打壓異己,我支持梁山泊所做既野,一切向強權挑戰既野我都支持.
至於你地知吾知全港8間大學住宿都係分享同一個wifi,吾關我事,但如果佢既wifi同我一樣,我初步估計佢都係讀緊大學,而且係住緊宿,分分鐘同一間campus.
你地信吾信,吾關我事.打壓異己,講野全無理念,無論據,無文學修養係我所見到的你們,梁山泊佢有學識,這是我見到的事.講完
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 20:37
回復 46# hohojoid
咁你做咩半個鐘內改曬自己舊post既標題 如果你係咁''理直氣壯''
其實梗本唔需要理會 岩唔岩先 ?
2013/4/30號  19點45分--20點15分  辛唔辛苦 遂個post都要改 ?
作者: to123ko123    時間: 30-4-2013 20:38
支持! 北ser 和平人士一名!!
升d大幫場 就收場 野外場就比打交幫升
靠副本生存..
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 20:38
不過吾緊要,無論你地想搞抹黑,想打壓異己,我支持梁山泊所做既野,一切向強權挑戰既野我都支持.
至於 ...

hohojoid 發表於 30-4-2013 08:32 PM

你以前發帖既說話方式咁儒雅 同樓主都幾吻合wo...加上又成日quote社會現況。。相信你同樓主既志向都非常相近。。仲同一間大學wo..巧合到呢

所以

作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 20:41
你以前發帖既說話方式咁儒雅 同樓主都幾吻合wo...加上又成日quote社會現況。。相信你同樓主既志向都非常相 ...
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 20:38

香港大學政治與法制突然諗到可能真係啦
自己有個師兄考6隻5**入左去讀如果變到甘真係
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 20:45
香港大學政治與法制突然諗到可能真係啦
自己有個師兄考6隻5**入左去讀如果變到甘真係 ...
natcheng1996 發表於 30-4-2013 08:41 PM

傻啦 樓主。啊唔係。。樓上h字頭果位係中大架
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 20:46
至於 ...
hohojoid 發表於 30-4-2013 20:32

唔緊要啦 只係
甘啱 3個一樣對革命政治有研究
甘啱 3個都係讀同一間大學
甘啱 3個上親樂古都係起大學campus
既有緣人姐
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 20:47
傻啦 樓主。啊唔係。。樓上j字頭果位係中大架
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 20:45

何出此言 佢地真係好巧合
我都識唔到甘有緣既朋友
作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 20:55
中肯d講
其實發表言論真係無問題
就算有唔認同既野 只要唔好有人身攻擊 其實都可以理性包容
不過樓主依d真係叫  自取其辱
最令人惋惜既係  睇樓主既文筆 同埋平時所舉既例子真係幾有學識
照計咁有學識既人 應該會好潔身自愛
我終於明白 點解睇報紙 成日都有d醫生非禮
牧師性侵犯等等
作者: ∼香B∼    時間: 30-4-2013 20:56
何出此言 佢地真係好巧合
我都識唔到甘有緣既朋友
natcheng1996 發表於 30-4-2013 08:47 PM

佢係第二個post 自爆係中大既。。。
作者: 心隨風去    時間: 30-4-2013 20:59
回復 54# 小小武當

好文筆系用黎掩熄醜行
作者: natcheng1996    時間: 30-4-2013 21:06
佢係第二個post 自爆係中大既。。。
∼香B∼ 發表於 30-4-2013 20:56

甘都好d xd 可惜啊 好好一個大學生搞到甘偏激
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 21:42
你地覺得起左底?
hohojoid 發表於 30-4-2013 20:19

http://www.cuhk.edu.hk/itsc/chinese/network/wlan/#b
http://www.cuhk.edu.hk/chinese/campus/computing.html
中大的wifi幾時變成和記的?

作者: 小小武當    時間: 30-4-2013 21:49
回復 58# 囧大俠
今次真係gg了
作者: k620620    時間: 30-4-2013 21:56
唔緊要啦 只係
甘啱 3個一樣對革命政治有研究
甘啱 3個都係讀同一間大學
甘啱 3個上親樂古都係起大學cam ...
natcheng1996 發表於 30-4-2013 12:46

補充
甘啱 3個都有玩天龍
甘啱 3個都支持梁山泊
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 21:59
我只喺想講句,人在做,天在看
若要人不知,除非己莫為
作者: 囧大俠    時間: 30-4-2013 22:03
講返條片,真喺睇到眼殘lo
睇一陣就閃一下
作者: 黑之影殺者    時間: 1-5-2013 10:46
精華兩條片 有冇D新架~我睇到悶 係首歌有新鮮感
作者: ANGUS1207    時間: 1-5-2013 14:38
ccccc
作者: k172209715    時間: 1-5-2013 17:37
笑死我咩 係樂古開多幾隻分身撐人氣?
仲要死雞撐飯蓋話IP係大學WIFI?
樓主幾有學識都好,奉勸一句
'面係人地比,架係自己丟'
_頭
作者: w5355989    時間: 1-5-2013 18:28
"感動"阿~~~
作者: ∼香B∼    時間: 1-5-2013 18:28
樓主水已潛
作者: 囧大俠    時間: 1-5-2013 22:30
樓主水已潛
∼香B∼ 發表於 1-5-2013 18:28

比我地一大班圍住來理論
仲要暴露自己三開刷樂古
又冇收穫,冇人支持
當然潛水啦
作者: ansello1996    時間: 1-5-2013 23:02
比我地一大班圍住來理論
仲要暴露自己三開刷樂古
又冇收穫,冇人支持
當然潛水啦 ...
囧大俠 發表於 2013-5-1 10:30 PM

樓主水已潛
∼香B∼ 發表於 2013-5-1 06:28 PM

唔好咁衰話人呀嘛,潛水是正常事
作者: 千流天羽    時間: 1-5-2013 23:22
但我真係覺得幾熱血.....

係咪有D野我MISS左/??定有內情
作者: vIrGo千    時間: 2-5-2013 04:16
講返條片,真喺睇到眼殘lo
睇一陣就閃一下
囧大俠 發表於 30-4-2013 22:03

唔糸特效黎咩
作者: vIrGo千    時間: 2-5-2013 04:19
大家抱歉!前些日子鎖鏈不知怎的被解開,讓我老公給跑出來了!山伯!該回家吃藥了 ...
祝英台! 發表於 30-4-2013 20:19

唔該哂你抓番你老公!
作者: 。蕭。    時間: 3-5-2013 09:28
天龍係一隻遊戲 你鐘意做咩就做咩
樓主鐘意打全SER 我覺得無咩問題
你唔鋸米打番佢LO
作者: 楓葉飄    時間: 3-5-2013 16:29
其實.....梁山伯=血染神話外加其中一個打交幫的人組合而成
作者: 呀楊    時間: 3-5-2013 16:33
中肯d講
其實發表言論真係無問題
就算有唔認同既野 只要唔好有人身攻擊 其實都可以理性包容
不過樓主依d真 ...
小小武當 發表於 30-4-2013 08:55 PM

依啲叫"憤青"
香港特有
作者: 我係天下狗    時間: 3-5-2013 21:12
超勁幫會,支持正義
作者: adjestman    時間: 3-5-2013 21:27
只想說一句,梁山泊已死
作者: y0蚊    時間: 3-5-2013 21:36
好耐冇on樂古....haha
想問句...樓主去左邊
作者: tomy09    時間: 3-5-2013 23:13
我嚴重警告版主你查清楚ip,梁山伯!依個人只係發過3次帖,仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和 ...
梁山伯! 發表於 30-4-2013 18:00

版主咁話你緊係有理由,同埋我都覺得你好鬼煩
作者: natcheng1996    時間: 4-5-2013 18:57

回復 79# tomy09
你quote果句起邊個po@.@囧 好心佢算啦 佢寫一大段膠野出黎仲好意思話人。。
作者: tomy09    時間: 4-5-2013 21:36
回復  tomy09
你quote果句起邊個po@.@囧 好心佢算啦 佢寫一大段膠野出黎仲好意思話人。。 ...
natcheng1996 發表於 4-5-2013 18:57

唔記得第一定第二頁,總知佢就係膠
作者: tommy7000    時間: 14-5-2013 18:49
梁山泊...殺我唔到 殺我老婆出氣果個幫?
作者: leonliu    時間: 15-5-2013 07:37
梁山 係北ser既!?
作者: matt217    時間: 17-5-2013 20:04
正義地拉1T幾去地3 搞住我帶人升=]  幫人升LV 都要殺  好正義LOL
作者: yam1314_520    時間: 28-5-2013 12:28
巴閉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2