樂古Nakuz

標題: [最新之6分31秒]試玩新場之恐懼之間,share with all of u! [打印本頁]

作者: cymbalsgirl    時間: 30-4-2013 20:50
標題: [最新之6分31秒]試玩新場之恐懼之間,share with all of u!

(轉自巴哈姆特@CSO31303)

時間上只是一個初階的指標,畢竟只是剛出的新圖,對Boss的弱點還是摸索階段!
因頗多人還沒有開到第三章的傷害報告,還有隼雷也有不足。

其實,一開始出現的那隻絕對防線的王,只是在浪費時間,給你賺錢而已。
打王分3 parts

第一部分,打牠的觸手
第二部分,打牠中間的鐵塊,有人說可以把那2條觸手打斷,與其浪費時間在打牠的觸手不如認真打牠的那塊鐵塊吧><
第三部分,當然是打牠的眼睛囉,不過是在牠睜開眼睛的時候才打,閉眼時就打牠的觸手><最重要的是一定有人用風眼上到那平台裝c4(走進去蹲跳吧),那c4對牠的傷害挺大的喔,而且在裝c4這段時間,牠的眼睛會睜開,你就要把握這寶貴的時間@v@

不過在打王的時候,牠有時候會吸你進水的或者把你推到後方,小心點,站在牠兩條觸手的中間好像安全點
最重要的是,不要亂打保羅,把保羅拉去沒人的地方才爆吧,不然會害死隊友,小心最後會game over><
每次打死王後,一定要向右走,不然就gg了,haha!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/4的新記錄
http://www.youtube.com/watch?v=fUArjo0VBh8&feature=youtu.be

[attach]1007665[/attach]
這是 29/4的最新記錄: 6分31秒

[attach]1007664[/attach]
---------------------------------------------------------------------------
歡迎大家進行友善的討論,不喜語無倫次、胡亂生事之人。
你們所提問的疑惑,樂意為你們盡量解答。
如有更快的記錄,亦歡迎分享。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
失足尚可挽回,失言無法補救。
作者: 1293983749    時間: 30-4-2013 20:52
支持!支持
作者: realdoll    時間: 30-4-2013 22:18
嗯~~ 我想仲可以快既時間真係唔會多, 最多可以快10-20秒左右!!
作者: 潮人勿語    時間: 30-4-2013 22:20
你好呀,同我問下你地個團長,可唔可以收我!我有7A!
好想同你地一齊玩呀,唔該曬你先!
作者: SoRhUNG    時間: 30-4-2013 22:21
哇 6:31阿 呢個系我到依家見到既最快時間!真系勁
作者: szesiulong    時間: 1-5-2013 11:01
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: cymbalsgirl    時間: 1-5-2013 11:45
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: realdoll    時間: 1-5-2013 12:42
樓主, 你都係唔好響度出post 喇!!!
尼度自己人玩晒多架喇~文盲又多, 自我澎漲既人又多!!!
你無謂比人串啦!!! 浪費你一番心機~
作者: 乂夕陽乂    時間: 7-5-2013 12:11
我最快都要8MIN
作者: 潮人勿語    時間: 9-5-2013 06:24

回復 8#realdoll

我都認同你既講法,點解上面有人打"支持、支持"就比人話內容不充實而扣分,
(當然我都覺得系超唔充實,版主扣得有道理!)

但點解有人就日日打"push、push"而無事呢?唔通英文就叫充實?定系各位版主把尺因人而異?
我相信,如果真係一篇好文章,版主必定會自行置頂,而唔系人地push就強迫我地每一日都見佢d舊文章,變相日日自行置頂。呢種咁自私既行為,其心可諸!

反正我地可以做既選擇唔多,繼續接受留底/無法接受離開。

當然希望呢度仲有值得留戀既地方,比人知道,樂古仍然系屬於大家既,有一班有素質,有熱情,公正持平既版務系度維系各網友既利益,而並唔系只屬於一、兩個人既小圈子!
作者: ZoMble乂幻月    時間: 9-5-2013 16:13

回復 10# 潮人勿語

我建議你自己哂少少時間,認真咁睇下版規先好再講

CS Online 版規 & 版主功能一覽 & 分類使用指南

(九)推文 :
    樓主可以相隔6 小時推帖一次,約戰主題為4 小時一次。推帖時註明【推】字。

如果你認為有人係違反版規既,歡迎到 CS Online 版務處理中心 舉報
作者: 潮人勿語    時間: 9-5-2013 16:23

我當然有睇版規,人既素質可見一班,原來只要版規容忍,就可以發埋呢種推推文。

如果人人都系咁自私,我地樂古以後都只會充斥住呢種毫無意義既推文。

一版頁可以有幾多個主題,大家可以數得出,如果,每一個人都只系用版規容忍既行為而去推文,我地以後仲可以睇到有用既文章?

樓主,請你刪除呢個主題,系呢度,我已經比果種小人搞到精神分裂,事情既錯與對已經本未倒置,好多謝你發一篇咁好既文章,

令我得益不少,但同時,亦使我第一次面對d咁不知廉恥既"人",我自問已經唔知點樣去面對。以後唔會再發回應比你啦樓主。

請保重!除非,以後唔會再有呢種低素質既社會垃圾出現。拜!
作者: grt63543    時間: 9-5-2013 16:28
@@ 紫金團 我想問收唔收人?
作者: realdoll    時間: 9-5-2013 16:31
回復 10# 潮人勿語

老兄算吧啦 !!我都叫左樓主以後唔好POST野上黎架喇!! 人地好明顯係同出一徹, 我地仲理得人地咁多咩????
    少D 出文比佢地自己人玩晒佢囉~~~~~ 得閒上巴哈刨咪仲好......
作者: 倉井影    時間: 9-5-2013 20:15
回復 10# 潮人勿語

如果有人(非樓主) 留言回覆push push,都會被扣分。
若閣下見到,歡迎舉報。
(P.S 此版係容許"樓主"推文)
作者: 倉井影    時間: 9-5-2013 20:22

回復 12# 潮人勿語

樓主,冷靜冷靜
唔好咁緊張勞氣〜
我地呢度都只係一個論壇,開心吹水討論
大家都係為打機開心姐。
作者: 傻乂小風    時間: 11-5-2013 09:24
紫金開場好好笑的
開到場講明禁100血加汁雞
自己團d人又成日入人場汁雞
哈哈哈
作者: cymbalsgirl    時間: 11-5-2013 10:55

回復 17# 傻乂小風

吾介意你提供下個名出黎
   有圖更好

自己團d人又成日入人場汁雞

仲成日添???咁你真系要比個名黎.
仲有呢...請問又系汁咩場

"汁"我地團有設立一定既定義

作者: 傻乂小風    時間: 11-5-2013 11:20
回復  傻乂小風

吾介意你提供下個名出黎
   有圖更好

仲成日添???咁你真系要比個名黎.
...
cymbalsgirl 發表於 11-5-2013 10:55

我都無咩點留意
由佢地汁~
最後打王0殺入場汁
事但啦 我又無所謂
作者: cymbalsgirl    時間: 11-5-2013 11:23
回復 19# 傻乂小風

咁你同空口說白話有咩分別
作者: LCM2000    時間: 11-5-2013 17:16
回復 17# 傻乂小風

事實勝於雄辯

件事有無發生過都好,我相信有玩過佢地團場的玩家就最清楚-

回復 18# cymbalsgirl

樓主如果你真係想知道真相的話,建議你開一個cso帳號(沒有加入任何軍團,有齊4A)去你地的團場,再玩一至兩場你就會明白..
作者: cymbalsgirl    時間: 11-5-2013 17:21

回復 21# LCM2000

我地吾會比團友汁雞(包括團場)
作者: LCM2000    時間: 12-5-2013 16:28
回復 22# cymbalsgirl

如果我下次發現有亂踢/汁雞,有無舉報方法

樂古軍團區點解無你地團d帖?
作者: 血映雪    時間: 12-5-2013 16:36
回復  cymbalsgirl
樂古軍團區點解無你地團d帖? ...
LCM2000 發表於 12-5-2013 16:28

如果有...
實會有好多好多反對...
作者: cymbalsgirl    時間: 14-5-2013 03:29
回復 23# LCM2000

吾介意你直接post上黎樂古
   同你講聲,睇真d個團名先而家有假團存在
作者: LCM2000    時間: 14-5-2013 10:17
回復 25# cymbalsgirl

依道好似吾Post 得同軍團有關係嘅野,我最驚版主當我抱怨玩家
作者: cymbalsgirl    時間: 14-5-2013 12:00
回復 26# LCM2000

你用發送短消息咪得

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2