樓主: 帥小餅
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] 大家認為那個職業最強,而且為每個職業作出定位和平價。

為每個職業作出定位和評價,說出他們可以的強弱點,和大家認為有咩地方可以稍為改強和改弱。

就由我先喇!!!
本人係一名小小剌客
剌客主要係玩暗殺。
優:閃避高,打王,pk很少人打的到他
弱:攻低,防低,血少
剌客單p可以話係唔錯,就算對d咩職都有方法贏喇(以本人等級水平看來)
係戰埸pvp唔可以直接衝,要靠玩暗殺,姐係等人單獨行過之後,不過係見到長血ge人特別係聖騎,狂戰同神官就最好唔好打因為好麻煩。
可以稍為改強的地方:爆擊傷害同爆擊率係基本值時應該要比其他職過先可以幫補到佢ge攻擊力不足。因為咁先似剌客ma,剌客就係要
攻擊對方ge要害所以爆傷同爆率應該高d先似ma>3<
miss率方面,如果改到冇咩作為就真係有少少唔似剌客ma??????
大家覺得點呢!?歡迎大家比d意見同投票喇!!!
單選投票, 共有 271 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
 樓主| 帥小餅 發表於 | 顯示全部樓層
pvp姐係果個戰埸分紅色同藍色果個!mvp就係係e埸戰埸比賽裡面拎最高分果個。
頭先一打pvp發現剌客d miss率好似比人改左好似冇咁識閃,咁攪姐係叫d人唔好玩剌!
攪到我而家已經唔想玩lo!咁改法,又唔見你比番狂戰ge高攻同血多我!就要拎走我d閃率,咁del左剌客隻職佢喇!
剌客升lv都已經唔快之後打王又唔係特別勁,連pk都同我改廢埋咁個個去玩狂戰喇笨.....
d人講兩句剌客好閃就去改,咁e個代理都幾膠。d人講我地閃果陣有冇諗過我地d攻有幾低呀!!
以前我玩戰埸一次都唔會死,雖然殺人係少,但係而家一改我殺4死10,殺人冇變過,死就死多左lo@@咁姐係叫人唔好玩剌客喇去玩狂戰喇係狂戰先至比人玩!!!!!!!!
我唔係想剌客要做最強ge職業!!只係想要一個比剌客有優勝ge地方的!唔通咁樣都唔比????
我係群p果陣就發現冇以前果陣可以撐咁耐,單p都未試,因為冇哂心機!!!
你係協奏曲ser??係不如入我公會!!
咁你叫咩名丫???等我收你入黎!仲可以一齊解公會任!!
上面果位點解呢????可唔可以解釋下等其他有興趣玩e隻職ge人有d資料性ge野根據下都好ma^^
唔知有冇下低到!@@總知我有少少想去玩狂戰!!
你唔好玩狂戰喇!!
玩番元素好過!元素係pk廢d但係團練單練都好q勁!!而且又冇比人改廢到洗咩轉!
等佢改廢左先轉喇!!
未改廢!不過個game間公師好似成日無神神改廢d職!
e隻game真係好好玩!我都唔知隻刺客有冇改到??唔好改tim呀!同埋有人話港版係跟台版改就未必!因為始終兩邊玩家要求有所不同,佢未必咁傻仔為左一邊玩家改哂兩邊!
你都好唔得閒!@@要玩3個ac@@
我打算遲d先升第2隻!玩好一隻先喇!!
算喇!唔好理條電車男喇!佢都膠膠地!
有d仲無視我ge閃唔中都暈到!如果比一隻元素單p就贏但一見到2隻/3隻我就企係度求神等打救!@@因為真係可以拖到你招miss率勁!如果自問一開始ge閃冇80左右唔好打算一挑3隻元素(指刺客)
刺客1p幾要走佬就易,不過要殺人就難d@@
無言以對,因為唔明你講緊咩
一開始企遠d係咁出企射佢暈佢!一埋身就跳後,可以試下叫寵同用+ miss技!
狂戰唔係miss率高!如果佢係miss率第2個不如話佢無敵喇@@佢都攻第一高防第2高血第2,3多爆擊第2高,如果連miss都第2高不如叫大家玩狂戰!應該話佢有一招技好似-命中令人地近戰難打中d!?
而家先知都唔遲ga@@介左就唔遲唔介就遲@@
唔好理隻怪舜殺個人就係喇@@
咁你要整勁d裝喇@@再唔係就唔好同地獄打@@
你可以試下ge!@@係喇!下代試下同我p埸@@
聽邊個講???
我嗎????
你係邊位???
問你上邊果位人兄的說
唔知元素單p刺客會點呢???我都想搵日試下@@不如歲月你同我試喇@@
小芷個POST有條膠子WOR!睇個樣都係點戰黎!佢自己咪一樣唔知呀芷AC咩名!正一PK@@
你收唔到弓精???我有一隻呀@@不過呢我想用黎整弓用又要靠槍精搶怪wor@@
即係我有一隻弓精本黎想用黎整弓用,但係我就要靠用槍精黎賺錢
但係狂戰講真都唔低呀!我講緊係職業上一轉職就多少少就算係5~10%都好丫@@
佢又改到冇咁易閃咩???起碼而家未係lo@@
狂戰唔夠聖騎多血先比較正常!@@如果佢真係多血過聖騎(同等同裝情況下)咁聖騎就好悲哀!因為唯一比人強的地方都唔係最強,反而比隻攻高ge野拎埋長血咁就真係慘@@
算喇!無謂再為e句話吵,反正e句話係1d台灣人為左令大家都以為職業都平衡唔好改廢自己職業而諗出黎ge一句句子姐
可惜,佢d偷窺舜傷加超多的說!殺人方便!同埋招閃好似係變左常注技!
佢潛行左之後出果招無視ge技扣血量大增!
王就間中打下....副本打得兩次!@@
咩王都打下lo!行過睇佢唔順咪打佢lo@@
喱!!咁你試下去到40lv就知到咩見刺客喇!31lv刺客咩近攻戰都冇打飛機咩!@@
連近戰暈都冇你估真係靠miss率打死你咩!如果你唔順咪同我p埸lo!垃圾都不如!>3<
過黎香港lo!都就轉lo!你試下同40lv打喇!31lv一開始轉得2招近攻!你咁打有得打咩!硬膠仔!
佢以為佢+50%命中就好勁咁.....我地潛行簡岩時間先打睇你介有冇50%+???仲有刺客重要技戰潛40先學得你同隻31p仲要岩岩轉佢咩技都冇咁齊...我岩岩轉都係用射手技pk...因為太少近攻喇!
我承認今次改版聖騎係強左,而且我都覺得應該咁改,但係就係唔順你咁串咀講到聖騎無敵咁...!如果真係唔順可以同我p ga!我冇咩所為!
算喇!佢都冇聲出lo!都諗唔到野答喇佢!!
用斧好似好D GA我個人認為!@@同埋大家都係用雙手斧!
e個真係唔知!要睇附屬幾多ga!你去拍賣睇下有冇d一樣/差唔多ge賣差唔多價喇!@@
我整緊百節虫槍,用左我好多金又得番100幾金!@@
百節虫槍用黎打怪用ma!+15閃果把pk用!用+15閃果把太低遠攻升lv好慢!@@
我整左把2洞呀!好爽@@
神官冇咩研究!大家比d意見佢丫!
多謝你解答佢ge問題@@
少少喇!佢都舜補好難殺!如果仲有得暈就幾屈下!@@
係咩???!你番唔番黎呀!我個公會有35人喇終於!我好努力收人呀!@@
一日多人果陣都有10幾人係線ge@@
公會頻依然唔算多野講除左我講先吹水!@@
好多人都係3轉!31~40左右喇!我地壓lv pk!@@
我而家冇叫佢地去咩分流喇!不過我自整裝就係分流3平時就係分流1打戰埸!升lv就不定!
我發現自己分流3整裝成日得!@@
唔係迷唔迷信!係經驗黎!可能係分流3少人d!少人一齊整裝咪分到ge機率大d lo@@可能係咁呀!?
e個要睇你橙裝有冇套裝加成同力成d咩!@@
我地刺就要用套裝加成果d加爆機傷害同miss率!而且橙裝比較平圴有加血有加攻有加敏!都係唔錯ge選擇!
我好驚改版後刺客會比人改廢@@!
如果真係咁可能轉玩狂戰!本黎都想玩元素,不過鍾意玩d埋身打架ge!@@
咁要睇你想冇咁易死定殺人快d喇!
你兩套都有試落邊套好咪用邊套lo!@@
燒錢的做法!>3<
有錢仔!我得番100金!@@用哂lu!之前都用左成千金!@@如果佢攪廢我隻刺客我殺左間代理佢@@
你好得閒咩@@我就想升隻狂戰!廢事打唔贏騎士開出黎sm佢@@
我下一隻升ge係狂戰不過都未得閒升!@@
我打算玩夠戰埸先衝等!反正等都唔係難升!主要係戰埸d野要拎齊就可以衝上去!50同60戰埸成日開唔到@@
係呀!仲有隻座騎喇果d喇@@
戰馬係好想要!但最想要係飛龍lo@@
飛龍一係有錢一係有運就拎到!唔知戰埸出唔出飛龍型騎呢??
佢千奇唔好改廢我隻刺客呀@@
你真得閒!我得一隻40lv刺客其他職都未開@@
我都冇時間玩呀@@
唔知呀!遲d得閒先喇@@
加油喇你!@@我遲d先慢慢升@@
努力d喇@@記住番黎呀>3<
唔知呀!或者我唔玩呢!隻刺都比人改廢左lo@@!!
改到連優點都冇都唔知仲玩唔玩好!而家更新緊,如果更新完都係咁廢就算喇或者即刻轉玩!!
我唔想佢改廢刺客呀!!元素d長暈有冇改到呀??
算喇!我對個代理都冇哂信心@@
佢好似成日改廢我玩ge職!玩咩GAME都係咁@@
係我黑仔定點!!
佢真係改廢左好多lo!@@超易死!超唔想玩@@試下玩狂戰先喇@@
係呀!因為近戰好玩d!我都未決定玩唔玩落去!@@
隻刺客放左好多錢佢就改廢左.
放左1000幾2000金咁喇!對你黎講好少姐@@!
我d裝唔想打下次見到面比你睇!強列要求要佢改番好佢lo@@
我開唔到新ac呀@@開到就重玩喇!如果唔係係同一個ac好煩@@
真係係同一個ac好咩????但係賣ac果陣咪好唔著數@@
雖然我都冇打算賣ac
刺客已經不再識閃了!@@
刺客而家係秒殺才是王道!@@d技一沖埋去第一輪攻擊條40lv7000血狂戰冇左大半血得番3000!跟住黎多第2輪得番20幾血
黎多野普攻比我送埋佢一程
我都係唔想升先唔轉狂戰升到9lv就覺得好煩!原來當初升40lv係好勁ge一件事!@@
我覺得升LV唔係問題!頭40都好易升!有錢其實唔洗點打怪TIM!不過就係悶LO!同埋又要整多套裝先係問題!@@仲有又要解書任WOR@@
我都係有好多書任未解@@有d解左都唔會有聲望喇而家!
主要解重任/公會任升lv ge我
唔知呀!人地話要解wor咁我咪得閒解下lo@@
點解唔用得敏裝ge??
喔!!我係睇巴哈d人話成日係度講唉d書任冇解要重升喇!我就認為書任好重要!!點知書任勁少送刺客裝lo@@同埋而家副本d藍裝仲好用@@
可能係喇!@@
我d火槍好少人買呀而家!可能我賣得貴喇!25金冇洞多一個洞+5金,咁叫唔叫貴??仲有10幾把係度@@
我而家仲一路係咁整@@
有幾有米!d人買哂佢就有米@@
緊係!e兩日都係得我係度賣e把野!到岩岩有條友賣左把無洞,19金wor!係度搶生意>3<
唔係咁呀!?做第2樣生意喇你@@
整第樣lo!兩個人搶生意仲難搵@@
唔得wor!我得e隻精賺到錢炸@@其他兩個d野勁平@@
你鍾意喇咁!!@@你要搶咪搶lo@@
你搶咪搶lo!只要唔好做壞市!!
快速回復 返回頂部 返回列表