查看: 36192|回復: 670
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@

係囉
有d香港人真係好勁
成日做到一d自己能力做唔到既野
有個叫言若bb 8x兩分能力值
我明明企係佢面前 佢可以inface我,fake一至兩野再射中距
命中率粗略估計高達9成
三分兩分腰力射波命中亦都奇高...
當然,一場半場發生咁既現象
我好肯定只係好彩
但係同佢打多左幾場
我真係開始懷疑了...點解一隻8x兩分既sf可以射得咁準 真係好奇怪

另外講起80幾速既pg跑出 >11x速既pg
真係不得不提brian  即係fs入面的Orz132/恨愛
有次我用中鋒 同我朋友pf夾(31lv,9x彈)
brian就用佢隻pg orz132  同隻台c夾
咁開波啦
我同我朋友用番慣用既戰術
就係我pick住佢 佢遠灌
敵方brian既pg同隻台c同時起跳
怪事來了
台c彈開了,pg blk掉pf了!
而且果下灌藍仲係飛躍重型扣藍
我查過佢隻pg得3x彈跳,3x火鍋...咁都blk到真係好神
仲有佢d三分都好詭異 7x三分可以射到sg既inface波
事後問佢佢仲話pg係準話sg
omg  到底這是外掛還是技術
回復 支持 反對

原來brian你咁多fans..
一個人話你就可能佢睇錯姐
咁多人都認為你係外掛..我諗都係真
大家記住
佢fs入而既pg叫Orz132   c叫恨愛
見到小心d...
回復 支持 反對

11# 尻ming
即係個波飛到高到連個mon都睇唔到果隻
回復 支持 反對

我改能力值洗改咁少?<   ?關咩事
問下綠帽班人就知我乜事啦<   做咩一定要問綠帽?咁多隻人咁多對眼唔問得佢地?
開外掛都會輸?<    廢
你地唔洗"走位"話我外掛-.-?<    ?
明識玩G既人都識<    ?
高3??no photo no talk plx 我下下秒到?<    有人証   冬我烽肥仔月好多都見到
唔問OoGapmanoO?佢秒唔到?<    外掛乎?
你地班傻仔唔夠人秋就話人外掛~<      哦
lok都 ...<     你見過佢既100%就知咩事
brian12345 發表於 7-6-2009 11:17
回復 支持 反對

依道在場幾個綠帽都同我玩過~_~

我開外掛都唔會比人吊鳩射

清者自清 謠言止於智者
brian12345 發表於 7-6-2009 11:21

依道在場咁多膠佳都同你玩過
個個都話你外掛喎
哦哦
係淨係膠佳咁多人"屈"你囉
係囉又唔見有人"屈"我囉
回復 支持 反對

你邊位?開個新acc出黎講野?
brian出黎既話,所有網吧網吧鐘數洗費我出都無所謂[]
tomhazard 發表於 7-6-2009 20:44

wow熱烈歡迎啊冬!
有啊冬出黎講有說服力好多喇掛
啊冬你話b先生係咪開外掛!reason唔該!
回復 支持 反對

總之我同佢地玩左咁耐,絕對5覺得佢地有用外掛!
Peter.C 發表於 7-6-2009 20:35

好有說服力
你邊位?你話冇就冇?
回復 支持 反對

首先我冇偏幫佢地,
我講實話only
但佢地真係冇下下入
Peter.C 發表於 7-6-2009 21:26

開到下下入果d係弱智仔先做
正如你考試出貓都唔會抄晒d model answer落去
)
回復 支持 反對

我認為 SF 2分球球 inface 唔係問題 中距75 ge話 應該差不多  有d sg/pg 都可以架ja 唔通 佢地都外掛?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多
至於 高 ...
Mikely 發表於 7-6-2009 22:42

點解我sf中距撐到104
inface都會10炒4-5?
同埋
唔係打一場/一球我就大驚小怪
我係觀察左好多日先會講出黎
需要經驗既應該係你
借問聲你幾lv
75中距inface唔係問題
z_z
回復 支持 反對

我想講SF D 中距不嬲都可以fake下in face都入-.- 大把SF咁玩.我個fd兩年前(17-19SF) 就係freethrow line 入面fake起/in face入啦-.- 咁中風都成日fake起/in face 籃下啦-.- 佢地球球入唔通又係外掛-.-? ...
SLNF 發表於 8-6-2009 13:02

兩年前哈哈
爬左文未呀朋友
睇番77#唔該
回復 支持 反對