打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我在赤壁內既圖片分享

我都未試過單刷[[onion_08]]
回復 支持 反對

[[onion_38]] 多謝團長既回貼及關心!

[[onion_01]] 多謝happy4153, 呀杰, 小優既回貼!

刷黃巾唔係勁, 亦冇咁講, 正如我post所講, 大家揀既職業唔同, 相對既目標亦唔同

小優係用長 ...
赤璧老漢 發表於 25-12-2009 18:43
.....我近排轉在盾-.-副仲要係鉤....所以玩m巾係同一個團友.佢清兵我打王[[onion_14]]
回復 支持 反對

我刷黃巾比怪秒殺,好開心[]
疾影乂夜月 發表於 29-12-2009 22:23
兵仔[[onion_17]]
回復 支持 反對

果個5知咩長一打落我到,我d hp就由:7761/7761變到5000/5000幾= =差d死果次,打將軍5洗講啦,我-6 -6先打得倒,佢暈我,我岩岩好閃左[]
疾影乂夜月 發表於 30-12-2009 12:38
果個黃巾兵長....[[onion_36]]
回復 支持 反對

[[onion_67]] 哇! 你既秘文好正!

我80lv前既目標, 有雙離火, 金武, 已經好滿足啦!

[[onion_01]] 好多謝大大你既欣賞! 你post既相都好正!

我好快轉平戎啦! 跟住就好努力沖lvl啦! ...
赤璧老漢 發表於 2-1-2010 18:17
小弟都想做到3品裝....[[onion_29]] (想念中....
回復 支持 反對

小優 洗5從3裝都超勁la= = 主盾副鉤
will2005 發表於 3-1-2010 00:22
你同我打..保證幾秒ko我[[onion_24]]
回復 支持 反對

[[onion_01]] 多謝大家既支持! 老弟在前晚, 完成最後一場荊退, 終於換左裝啦! 兼全+1

[[onion_09]] 呢件裝係幾靚! 不過著住佢感覺冇以前咁輕鬆 ...
赤璧老漢 發表於 7-1-2010 19:44
公喜哂...你現間要日日去刷濮長啦[[onion_37]]
回復 支持 反對