打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主喎,咁岩呀

入一個群只係為左方便自己買外掛兵或者了解下D兵既價格,個人認為最好入多幾個

對戰力有追求我唔信有人未試過收無想225 or 250兵 

到時一定係要知價格同搵人代升,入群係最方便又快捷得到以上資訊既做法

而且我估唔只得小妍一個出名既人有入,你點解唔開埋其他人出名既人D名??

入去賭埸既都唔係個個賭錢喇,事情唔洗放到咁大,

而且冷戰團講明禁外掛,如果有用記得同我講。

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 有point。

查看全部評分

回復 支持 反對

玩港巨講到自己無做外掛既副產品....

玩廠自己打料 有外掛收 人地轉賣無想連裝你咪又係外掛副產品...

同我講呢D!用下個腦思考下,

得閒睇多D書 思考致富聖經/富爸爸窮爸爸/僕人1同2,

增加一下自己思考既空間,

係到扮哂野... 玩廠收料唔會收到外掛料既?轉賣無賣過比外掛佬既?

易道/痕信...等等呢啲幣商ga彈唔係外掛錢黎既??你連入點數買本孫子,買果個人係使用外掛,你都係外掛既副產品!!

你要怪唔係怪我地同外掛有接觸,因為係無可奈何,而係怪GM無大力打擊外掛,

令到成隻GAME幾乎所有既任料/廠料/神裝,都係外掛刷出黎

不是偷,不是搶,更加沒有傷害人,我諗唔通有何理由要去傷害同去怪責別人

如果因為咁樣就去傷害我地玩家,你咁樣係好自私,學識尊重人地,

本是同根生,大家都有大家既生存方式,何必去強人所難?

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
小妍~ + 1 內容精彩
水火不容 + 1 心聲

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 63# imDaedalus

係,當時我想轉戰韓巨,無記錯好似要用返當地人既身分証,

而且封帳號係整個IP一齊封,相反台巨只係做到第一條(一個號碼只可開3個帳號)

封帳號一時時跟IP封,阻嚇力冇咁大。

開外掛更加唔洗付現實既後果,外掛就自然好似打不死小強。。
回復 支持 反對

應該隻眼有事
回復 支持 反對