打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 假如你是橘子行政總裁~

個個頻都放十個gm
5個由12am-12pm查
5個12pm-12am查
回復

首先......
1.我會係問下玩家友應
2.叫人制個防外掛既程式
3.賣d野(但唔會再重複賣)
回復

派出人員找尋外掛的來源,對外掛進一步的分析,研究能阻止外掛進入遊戲的程式,因為只封鎖使用外掛的玩家,是治標不治本,要清除外掛,就要由源頭做起!!
回復

1.見掛即封<-----E個肯定
2.加密更新HS
3.用掛者(咩掛都計),無任何警告下封60日,再犯封永久 (封埋BEANFUN)<-當然要有十足證據
4.舉報外掛者,每舉報一個而能夠提供證據確定佢系掛既話,送10個電子解碼器,舉報滿10個加送20個解碼器
5.用手機認證beanfun帳號(好似AVA甘)<--好難開多過3個AC以上(錢多/電話多/FD多者另計)
6.多D送槍活動<---無甘多人因為無槍而改槍
差唔多拉...
回復

單是研究防外掛程式是沒有用處,外掛們都會造出防擋程式,
最好個個ser都有管理員看守著,這就萬無一失。
回復

橘子行政總裁只是上個班簽簽名 就下班
所以沒用
回復

唔知樓主係咪昆人-_-+不過我都照答,我係黑橙,我第一係會加電話認證囉-,-,未認證玩唔到,一唔係一條ser一個GM,個個場都玩下見到掛就即封-_-+
回復

參考小外掛的game的防掛程式
cso連防掛程式都無?
回復

使hs更新  1日3次 外掛唔洗玩         
kick 人只可以kick2次 防小學雞
更新bug
回復

240樂點 字海都比你-

其實外掛來來去去都係穿牆同加速.

同埋小學雞心態

由第一個外掛開始 第二個人就見到第一個人用外掛就嫉妒-

又開始用,之後到依加通街都係

其實穿牆多數都係用Drop依種程式改造出來

只要GM封左吾比佢再放係Bin到我諗穿牆一定小好多

而加速重簡單-

一用加速既人Ping數會去到0

Gm可以張Ping數去到0既人彈出遊戲室咁樣又會小好多加速了

與其有人走不如走既人係D外掛-

不過想趕盡殺絕既話 最好有殺錯無放過-_-v
回復