打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 關於人們口中所講的9Gun跟連狙問題

回復 4# 實屬巧合

笑了
回復 支持 反對

一般係人都知禁連狙
回復 支持 反對

cso出埋咁多新槍,無非都係想賺錢
而家甚至出到好多槍可以強化
首先唔好話狗唔狗先 強化左一定係勁左先 對吧?(廢話-_-)
但好彩開場都仲有一樣野叫強化限制
不過我諗如果無既話應該無人會係cso玩槍戰 好快汁得笠

講真 我覺得只有好少部分既人可以做到
Example : 比【連狙】殺 / 對槍 比把極速之類既【科技槍】行住咁掃你 / 轉轉下彎比【震天龍炮】一下秒左
都會覺得無事發生過 心境好平靜...就算唔開口個心都會咁諗掛
最起碼唔會比人殺完會笑 :哇 好呀 我鐘意呀!(除非你有病- -'')
我意思一定唔會開心先啦..
(啦 我無否認有呢d人 但我相信唔多 佔好少)
真係做到唔識嬲既人只可以話你eq好高 好事黎~

把口就生係人地到 佢話你9gun 連狙狗你都無佢符
你同佢嘈咪盞晒大家時間 你點先講得服佢?
唔用呢d槍got1? 比你贏左咪又係間接認左呢d槍係無咁公平所以got戈陣唔用
不過同時都反映到你唔用都有技術殺到人既
其實真係好難定義狗唔狗

唯一一樣我肯定到既就係如果你都係用連狙同呢d槍既人
你死番係呢d槍既子彈之下 你就無資格咁樣話人

無錯 場名無話禁 你係可以用
但試問一個咁短既場名可以打到幾多規則
只係睇你用一個咩既觀念入場玩架姐
點解人地對mid got 5 會禁呢d槍
就係想係一個比較公平d既情況下比賽
枝枝槍性能的確唔同 幾勁幾貴既槍 比個唔識用既人的確無用
但你有冇諗過呢d槍 係比較好易上手 同埋所需要既技術相對無咁高
連狙點解比人話狗..就係可以開住鏡係咁射嘛
好多野唔係非黑即白既... 無話邊個岩邊個錯晒
你既例子: 街場gash槍贏point槍...講真 都無得咁樣直接賴
好多因素影響 大家既血量啦 位置等等
所以嘈黎都係晒氣

總結: 基本上呢d槍某程度上都比人定左係無咁公平
嗯 上面都有人話 禁呢d槍 算係潛規則
亦都有個觀念(風氣?)係用呢d槍既人 偏向無技術 無品
真係勁 有料就唔會用埋呢d槍
(咁當然唔一定係事實 用呢d槍既人本身都可以係好勁
因素都可以有好多 例如佢咁岩汁到呢)
所以你係無辨法左右到人地咁樣諗
每個人都有自己一把尺 有自己觀念 黎界定所有野
我只係覺得街場咁樣出聲嘈呢d人好蠢 因為真係晒氣 唔死都死左
除非你比呢d槍殺完 仲要比人logo or 話你7.7 咁博打無野講同另計啦..
唔通真係見一個嘈/唱一個 我相信會沒完沒了~__~
維護無野做打左好多字sad
回復 支持 反對

用得連狙,預咗俾人話9
回復 支持 反對

咁玩哂啦-.-  場名無禁掛你用掛都得- -?
回復 支持 反對

因為地坐Benz一定曾經努力過
Dicky凸 發表於 14-8-2012 03:30 AM

大部分玩家買點既錢都家長比既 即使玩家點樣節衣縮食

[個人感受]
另外
當我用緊普通步槍 AK M4 XM8 SCAR AWP...既槍
慢慢用我既技巧打人 同其他人合作 吾理係團死一般(我特別喜愛玩團死壓槍) 享受既CS呢個類型既FPS
睇到有其他人用連狙 重機打就會笑 笑佢地根本吾明白玩FPS既意義
回復 支持 反對

咁玩哂啦-.-  場名無禁掛你用掛都得- -?
ben27649227 發表於 14-8-2012 12:16 PM

遊戲合約已講明
    第二十四條、遊戲管理規則   
    第二十五條、違反遊戲管理規則之處理   

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

都係果句:
場名有禁=你係小學雞,
場名無禁=多九魚既係小學雞,
實屬巧合 發表於 14-8-2012 04:25

笑左
回復 支持 反對

場名有冇講唔係重點...重點係極速呢枝槍本身就犯規
後座力低到過份,話佢9槍呢點真係唔過份
話說真係有技術就用point槍屈死對面之後再同佢地講話"用point都ko你地,慳D啦"
P.S.以上純屬個人意見,不喜勿插
回復 支持 反對

樓主你要考慮到你把極速係永遠射得快過wa2000
除非你係遠距離殺佢
回復 支持 反對