查看: 2074|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港最強合併事宜..告一段落!

關閉 [複製鏈接]
首先多謝支持呢個合併既各位玩家..但經過幾日既投票 討論....結果得1個...

就係攪唔到....驚呢樣 驚果樣..做都未做 就諗定最壞結果...做都唔敢去做...

畏首畏尾...船頭驚賊 船頭驚鬼~"~..驚呢d 不如驚個袋趺啦..^^

算了..唔想晒氣...大家繼續各位其主吧!

自古成功在於嘗試...做都未做過就搵定個籍口..所以永遠都會係loser!
回復

空歡喜一場
回復 支持 反對

空歡喜@@
點解唔搵有興趣既團合併呢
sex+myxz+綠冒唔系有興趣咩?
回復 支持 反對

原帖由 SEXMyself 於 11-1-2008 10:44 發表
首先多謝支持呢個合併既各位玩家..但經過幾日既投票 討論....結果得1個...

就係攪唔到....驚呢樣 驚果樣..做都未做 就諗定最壞結果...做都唔敢去做...

畏首畏尾...船頭驚賊 船頭驚鬼~"~..驚呢d 不如驚個袋趺啦 ...

你唔傾掂距 咁搞黎做乜?   個個都反你 你可以搞? 你又話距地驚呢樣驚果樣  咁代表你唔驚啦 咁你可以自己搞咖=...= 洗鬼搵距地
回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 11-1-2008 04:07 發表

你唔傾掂距 咁搞黎做乜?   個個都反你 你可以搞? 你又話距地驚呢樣驚果樣  咁代表你唔驚啦 咁你可以自己搞咖=...= 洗鬼搵距地

傾到既話就傾左la -.-某d 人對myself 咁唔認同點會肯聽~~
講真今次myself 意見係好gd~今次唔得以後我地香港團唔洗只意入到五甲內~
我支持佢既原因係佢地既團真係搞得好~
淨係團長呢樣野都煩到死...我都退出左團長呢個位~bc 我自己team 都未搞好點搞其他team
再加上呢次意見係佢提出...
團長佢做係好起馬佢有哂計劃~but 有d 死唔放手咁算la 合併呢件事就擺了
but myself 搵機會我同你兩team 合併~我想進三甲以內!!!!

回復 支持 反對

Self你係咪有D半途而廢嫁...
堅持係成功的要決
回復 支持 反對

唉...無啦啦又合唔到..
其實我覺得根本就唔應該開投票
因為投票一定會有好多壞處
d人又可以話開ac狂投一個人
d人又話自己團一定投自己團
投票唔係一個好方法
我覺得EACH團團長
EACH PERSON作篇短短地GE文
內容係你點解想做依個團GE團長
同埋你會為依個團點付出
EACH團團長作好...板主開個POST
EACH團長回POST番自己篇文
最後結果就係板主決定
我覺得板主做得板主唔會偏心
依個方法我覺得最好
如果你地覺得我個D係謬言GE話
勿同.....多謝哂
回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 11-1-2008 12:07 發表

無錯丫~ 我絕對 丁點兒 驚既成份都無~ 但你認為 我在乎既係我一個人咩~_~綠帽高層........

我開POST意義為乜?? 係希望有多 4隊以上既集合為一個公會姐~_~ 你估我無左你地我會死咩...笑話

只不過係 我唔夠EMAH 果度人多姐...計戰績 勝率..我地SEX 勁過EMAH TIM啦~但佢地人多嬴我地人少 我咪打極都入唔到 3甲囉~

況且我想借助 AND 招集晒  所有HK 團既人 一齊打入 3甲...因為我相信 好多人 都有同感~

單靠自己一個團 係無可能打入 頭3甲...同埋得1隊 打到悶悶地..係時候 合併我先出POST姐~"你睇晒我地所有POST再回應吧

綠帽高層先生^^
回復 支持 反對

原帖由 arming 於 11-1-2008 12:54 發表

傾到既話就傾左la -.-某d 人對myself 咁唔認同點會肯聽~~
講真今次myself 意見係好gd~今次唔得以後我地香港團唔洗只意入到五甲內~
我支持佢既原因係佢地既團真係搞得好~
淨係團長呢樣野都煩到死...我都退出左 ...

好 :handshake  希望同你傾掂數  2個隊 可能有機打入 4強XD 因為我入到第五了

感謝 MING兄支持

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]KA-YU -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

可惜~ 可惜~
仲諗住可以多d時間玩返FS
回復 支持 反對