打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 又多一條友昆人ac LU!!!樂古ID:鳥哥

係佢改左我PW呀!!佢鬼有俾返ac我呀!!!我呃佢條毛??
回復 支持 反對

樓主很可憐

被眾無聊人所欺凌

支持報警。
回復 支持 反對

報警啦
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

佢話報左警架啦wo!!第二頁!

好似仲未有料到wo!!d警察叔叔係咪流架!?
回復 支持 反對

原帖由 7'|w!Ng 於 14-7-2008 10:19 發表
e家唔係$ ge問題 係原則GE問題!!!

原則?食使啦-______-
自己傻仔ON左就眼睥睥@@
有種插埋我囉....傻仔=)

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
笨小子 -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 14-7-2008 02:11 發表
好似真係唔記得左..

傻仔 :]

我岩岩問左佢..

佢話唔記得pw ...

同埋你呢個"pf我諗唔應該值$400咁多..

你都賺啦係唔係先~~~

有得好似-0-即使個acc值幾多
呃人就係呃人,不過睇佢個樣都知佢無品(個人感覺而已)
回復 支持 反對

您冇睇過我個樣又點知我無品阿您老鼠,昆唔昆都比番錢佢啦您老未.
您米以為您版主就大撚西甘啦.而家我比左480蚊佢我仲上唔到阿.我懷疑個個咩mingfai改左pw根住同我講話pw錯誤lo
您甘講您就唔係人身攻擊阿,甘您自己唔使扣自己阿.
火撚到您.

評分

參與人數 1樂點 -22 收起 理由
maurice -22 內容不雅/有粗口/人身攻擊 已經多次係咁,

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 花鳥亂月 於 14-7-2008 15:10 發表
佢話報左警架啦wo!!第二頁!

好似仲未有料到wo!!d警察叔叔係咪流架!?

警察叔叔一向都流架啦[[onion_61]]

pm我   我講個人事跡過你聽[[onion_10]]
回復 支持 反對

原帖由 鳥哥 於 14-7-2008 16:16 發表
您冇睇過我個樣又點知我無品阿您老鼠,昆唔昆都比番錢佢啦您老未.
您米以為您版主就大撚西甘啦.而家我比左480蚊佢我仲上唔到阿.我懷疑個個咩mingfai改左pw根住同我講話pw錯誤lo
您甘講您就唔係人身攻擊阿,甘您自己 ...

冷靜點吧  過份激動只會被扣分

回正題

Wing: 這件事...我覺得既然賠了錢,就當作少一事吧
回復 支持 反對

原帖由 鳥哥 於 14-7-2008 16:16 發表
您甘講您就唔係人身攻擊阿,甘您自己 ...

你唔好on9啦∼ 自己俾個入唔到既pw我就話我改左你pw∼ 我唔似你我唔洗咁做囉∼

我要番個ac 容咩易ja fax身分證去台灣就得啦

小朋友 唔好以為俾左480$就可以要到個ac啦∼好∼你咁講我∼我一定會fax身分證去台灣拎番個ac囉

你有本事咪del左個ac佢囉 ∼BTW,過左30LV 好似DEL唔到AC 講埋俾你知囉

回復 支持 反對