打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問官方哩個新活動

原帖由 mbai 於 29-9-2008 12:57 發表
唔...以我所知呢....飾品分3個部位..
1.面部(牛角,翼,眼罩果d)
2.身體(九尾,惡魔尾果d)
3.手部(護腕,鐵勾果d)
咁樣講應該比較好理解...不過我都唔敢話100%正確

哈哈 我都係 唔confirm 架 不過我都係俾個意見樓主咁解
有其他意見好似你咁對post 俾意見幾好呀 好過向度 鬧黎鬧去
如果係手都好呀.我有3-4個acc 換得 A___A ,係面既果D AC.換黎都無用.
回復 支持 反對

LOL...翼...點睇都唔會係手部啦~.~
翼係手部既話....跟據之前既經驗...一定唔會轉500點就比你!
起碼1000點啦!

題外話:
超唔明d人回post硬係鐘意回d同開post既人既問題冇關既野...
成日借d倚係度扮晒野咁串人...真係除左博出位之外就諗唔到有咩理由會咁樣回post..
就好似之前睇過有人係人地個貼自拍相既post到用回覆post自己既相上去...重要多過開post果條友咁...onQQ
回復 支持 反對

原帖由 mbai 於 29-9-2008 19:13 發表
LOL...翼...點睇都唔會係手部啦~.~
翼係手部既話....跟據之前既經驗...一定唔會轉500點就比你!
起碼1000點啦!

題外話:
超唔明d人回post硬係鐘意回d同開post既人既問題冇關既野...
成日借d倚係度扮曬野咁串人 ...

巴哈都有高人(鬼畫師.有睇開巴哈都知佢既分析有幾勁.佢連傳波能力值可以令個波傳快幾多都分析到囧RZ)分析過D野點分咩野位~
不過世事無絕對既.~辣椒要好似出版衫咁出BUG裝咁無計啦,好似前排用200點抽左千幾個紋身呢d爽野幾好
,我都好想佢係手 A_A 幾個AC等住換
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=08610&sn=489731&author=swda271589
呢個世界.出得黎行.遲早要還 A_A  
我認衰~我之前講事實HURT到人唔巖.我會檢討 [[bao_13]]
至於回POST D相多過開POST果D人..可能太自戀到自交既地步掛...

回復 支持 反對

我又有野唔明...點解天使翅膀應該係腰部(我心諗!)
但係之前SAGA copy 既post 張圖又有狙擊手套 + 天使翅膀既- -?
咁同牛角會唔會相衝???好亂呀我..."又有手部飾品一齊用...
回復 支持 反對

原帖由 淆底B 於 30-9-2008 11:36 發表
我又有野唔明...點解天使翅膀應該係腰部(我心諗!)
但係之前SAGA copy 既post 張圖又有狙擊手套 + 天使翅膀既- -?
咁同牛角會唔會相衝???好亂呀我..."又有手部飾品一齊用...

眾說紛紜~辣椒鐘意點set 真係唔知道. 好似未改版之前死神同貞子套裝+10+9 仲可以加多對鞋/而西瓜超人就得+10.之後咩野都唔俾加

我好想轉點  搏一搏係唔係手/身體,如果係真係賺左 不過又好淆 囧
回復 支持 反對

我想問去邊度領獎?_?
回復 支持 反對

原帖由 乂SIU豬乂 於 30-9-2008 17:02 發表
我想問去邊度領獎?_?

到時去番佢官網度拎~~

不過,佢換野成日遲..2/9~5/9既野到而家都未有
回復 支持 反對

算啦...宜家FS搞成咁...都唔想再放錢入去玩><"
回復 支持 反對

我都唔入lu,費事博[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 chaostomlam2000 於 30-9-2008 21:12 發表
我都唔入lu,費事博[]

我都係搏左一個acc.~_~
好淆...
回復 支持 反對