打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 版主處事方式意見收集箱 (另亦徵收版主是否合適之意見)

原帖由 SEXMyLam 於 28-1-2008 15:13 發表
照舊姐係~由座一個做~

唔好整多件唔識字既小朋友出黎~有事冇事都要攪討論既人~

我地一直都相安無事~多左佢你睇多左幾多野出黎~

唔係我一個討厭佢~係好多人都討厭~不過都有佢既支持者~

但之前冇支持者亦冇 ...

一句都尾都係想新任版主改名做前任版主姐:lol :lol
回復 支持 反對

理q佢改咩名~只要唔好多個閒人走黎破壞呢到既模式~

根本冇人會出聲:handshake
回復 支持 反對

原帖由 SEXMyLam 於 28-1-2008 15:40 發表
理q佢改咩名~只要唔好多個閒人走黎破壞呢到既模式~

根本冇人會出聲:handshake

如果佢唔改~炒佢係勢在必行(版主個個~呢d係咪你講既文化?)
(我阿妹想問我常任秘書長做乜~我聽錯左做前任~我即答:收山:lol :lol )
回復 支持 反對

講到呢到算~等佢老闆超板攪~呢件閒人唔得人心~

神憎鬼厭~在心中啦~:handshake

http://www.nakuz.com/bbs/stats.php?type=modworks&before=0&uid=423238
我28號晚出左個post~同佢理論~之後2小時之內冇左個post~

我查到佢28有刪過post~係咪佢用板主權利黎唔俾人自由吹水?

定係要有佢講冇人講?

回復 支持 反對

原帖由 SEXMyLam 於 28-1-2008 23:55 發表
講到呢到算~等佢老闆超板攪~呢件閒人唔得人心~

神憎鬼厭~在心中啦~:handshake

http://www.nakuz.com/bbs/stats.php?type=modworks&before=0&uid=423238
我28號晚出左個post~同佢理論~之後2小時之內冇左個post~

...

請註明主題的名稱。
回復 支持 反對

唉  學人地簡區議員咁lol
投票囉  睇下d人想唔想炒左佢
回復 支持 反對