樂古Nakuz

標題: 小弟想換新機..幫幫手~~~ [打印本頁]

作者: [H]星空下的緣份    時間: 23-6-2008 01:39
標題: 小弟想換新機..幫幫手~~~
想換部影相勁 聽歌冇咁差ga (nokia 同 se)
大家有咩好介紹
4000以下...

作者: piyopiyo    時間: 23-6-2008 08:52
N82 la...影相暫時未有行貨機可比[[tk_20]]
作者: [H]星空下的緣份    時間: 23-6-2008 12:36
N82...有個fd 都買左 唔多想同佢撞...費事佢話我抄佢..[[onion_43]] [[onion_43]]
作者: 牙豐    時間: 23-6-2008 13:44
試下se新出既c902i/g900i,
應該吾錯
作者: [H]星空下的緣份    時間: 23-6-2008 20:19
g900 同 g900i 有咩唔同...
作者: 魂仔﹏    時間: 25-6-2008 18:32
N78 OR    |  6220C
3.2MP蔡C  |  5.0MP
兩部都智能
聽歌我就吾知..我諗都應該幾好
個樣都幾好 |   個樣似低階機
作者: piyopiyo    時間: 25-6-2008 21:52
原帖由 魂仔﹏ 於 25-6-2008 18:32 發表
N78 OR    |  6220C
3.2MP蔡C  |  5.0MP
兩部都智能
聽歌我就吾知..我諗都應該幾好
個樣都幾好 |   個樣似低階機

聽歌應該係N78...有3.5mm插頭...
作者: 〝Stephy。鳴月    時間: 25-6-2008 23:01
標題: 回復 2# 的帖子
n82買左幾日都唔想用- -依加用緊HTC
作者: 龍    時間: 26-6-2008 00:23
原帖由 〝Stephy。鳴月 於 25-6-2008 23:01 發表
n82買左幾日都唔想用- -依加用緊HTC

N82有咩令你唔想用呢...我認為佢無野比唔上HTC 既機..=.=
作者: ☆傻小屎〞〥    時間: 26-6-2008 06:24
n81啦又型係200m/口\
作者: 〝Stephy。鳴月    時間: 26-6-2008 16:19
標題: 回復 9# 的帖子
樣唔令= =

好簡單姐= =

貪佢500m...我都有相機啦- -
作者: piyopiyo    時間: 26-6-2008 20:03
原帖由 於 26-6-2008 00:23 發表

N82有咩令你唔想用呢...我認為佢無野比唔上HTC 既機..=.=

touch screen lor-.-...
WM6有好有唔好
太厚(比起touch果幾部)

應該無la[[tk_26]]

回樓上
男仔出街唔同女仔中意點都拎個名牌袋...好多男仔都中意2手fing fing 咁出街[[tk_43]]
作者: 龍    時間: 27-6-2008 01:36
原帖由 〝Stephy。鳴月 於 26-6-2008 16:19 發表
樣唔令= =

好簡單姐= =

貪佢500m...我都有相機啦- -

好明顯你唔識善用S60 -.- 要影相 拎千幾出黎都好過 手機啦...
作者: piyopiyo    時間: 27-6-2008 08:15
原帖由 於 27-6-2008 01:36 發表

好明顯你唔識善用S60 -.- 要影相 拎千幾出黎都好過 手機啦...

s60 d軟件好難搵...相對起wm6[[tk_26]]我覺得d人用HTC係跟潮流,完全唔明白ppc ge真締

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2