樂古Nakuz

標題: 我的最愛 我要上魔力 支持者入睇 [打印本頁]

作者: 技安bbb    時間: 28-7-2008 10:02
標題: 我的最愛 我要上魔力 支持者入睇
傑佬點樣嫁-3- 又話今日開返 e家又係唔得 好悶呀-3- 好掛住我隻天狼星ar
大家都入泥講下野啦
作者: 隊長    時間: 28-7-2008 10:08
慢慢等啦  有排=_= 我諗要8月先玩到
作者: 每月只須$78    時間: 28-7-2008 10:42
傑佬有話今日開ser咩-,- 唔講真係唔知wo
作者: laupakhei001    時間: 28-7-2008 11:30
我都好掛住我隻20001火刃~.~
作者: weekend    時間: 28-7-2008 11:36
捉左隻02000藍靈佢就cut ser[[bao_27]]
作者: sang321    時間: 28-7-2008 11:53
佢可能走左佬[[bao_34]]
作者: 小李子    時間: 28-7-2008 12:50

我都好掛住我隻01400天使蝠

作者: 牙之~    時間: 28-7-2008 13:51
我好掛住我隻-44444既哥布林
作者: ~奈~    時間: 28-7-2008 14:54
標題: 我都想找番d家族朋友
快d開ser啦.............
作者: Pang仔    時間: 28-7-2008 14:57
岩岩換到-0冰牛....好想玩呀
作者: BONAQUA169    時間: 28-7-2008 14:59
佢?收左p都似~
作者: 每月只須$78    時間: 28-7-2008 15:03
等緊人放銀魔機的說[[bao_27]]
作者: killer126156    時間: 28-7-2008 16:59
佢帖都唔回[[bao_36]]
作者: laupakhei001    時間: 28-7-2008 18:34
原帖由 傑` 於 28-7-2008 10:30 發表
努力搵機房托管中,因舊的合格到期,租金加覆差不多30%,所以轉別機房

傑佬終於講野啦@@"我支持你!!!
信心番緊來了!!

假如你是說假的=.="那全世界都會好失望
作者: 小心火燭∼*    時間: 29-7-2008 22:28
我2隻菇等學10技架/.\so bad!!!!!!!
作者: iamkihahaha    時間: 29-7-2008 23:31
我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西
作者: 嘉‵    時間: 30-7-2008 22:02
傑大 Go~
加油喔~
作者: siu~kwan    時間: 30-7-2008 22:44
8月15 有排等!!!!!!!!
作者: tszhei12    時間: 30-7-2008 23:03
原帖由 傑' 於 30-7-2008 22:25 發表
對不起
因為還沒有找到合適的機房
所以應該要等到8月15日才可以開ser

唔好等到睇完奧運[[onion_65]]
作者: hinhoho    時間: 30-7-2008 23:09
標題: 回復 19# 的帖子
對不起
因為還沒有找到合適的機房
所以應該要等到8月15日才可以開ser

又向度呃人!呢個假 傑'   黎!    又放留料!睇下佢acc資料吧 = =   有人真係信果下先好笑
作者: 傑`     時間: 30-7-2008 23:09
各位513 玩家 因為機箱在運送途中出現了一些問題
可能導致某些玩家資料消失,敬請原諒!
另外請不要問何時開ser,因為我想去北京睇完奧運,
才處理513問題
作者: blackcheetah    時間: 31-7-2008 00:13
假傑口吻扮得幾似
可惜你既積分..等級.. 出賣左你姐 = =
作者: 技安bbb    時間: 1-8-2008 14:16
支持傑佬ar 我地支持你
作者: Aqua;-    時間: 1-8-2008 15:05
哂9氣[[bao_50]]      

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2