樂古Nakuz

標題: 不洗錢3日就上32 lv [打印本頁]

作者: yam4400    時間: 16-11-2008 12:57
標題: 不洗錢3日就上32 lv
一開始新手村一定要解完所有的新手村任務 這時你會8級多一點
然後出來涿郡城時這時跟著小郭走然後一路走到打鐵店 小郭叫你出來找小村姑開始
這時一路回頭將所有的能接的全接完
記住 現在還不要去打怪物先把所有的不用打怪的一次解完
這時會10 級了 然後也不要急的去轉職先接一接
(這時要先撿木頭跟大甲草x2)
在來去樓桑村把所有的任務一樣全接一接
(樓桑村這時只有一個要打怪的任務就是紡織娘那個任務 因為在樓桑村的
作者: 阿南仔    時間: 16-11-2008 13:03
次其一:可能性一定唔大
次其二:沒有金錢..仲可以咁快上32?
可信性不高-_-[[yoyo_032]]
作者: yam4400    時間: 16-11-2008 13:09
標題: 回復 2# 的帖子
做咩要錢姐..你可以做大興任,,[[bao_27]]
作者: kenso123    時間: 16-11-2008 13:12
遊戲基地的[[bao_27]]
作者: 阿南仔    時間: 16-11-2008 13:12
咁你試下
3日升到32lv
俾我睇下..
我都想見...[[yoyo_032]]

同埋..呢個不洗錢3日就上32lv
我係其他論壇見過好多次-_-

作者: kendogdog    時間: 16-11-2008 13:40
話就話3日,你狂做任個人都悶到嘔…
作者: yam4400    時間: 16-11-2008 13:43
標題: 回復 6# 的帖子
掛機埋唔悶lo[[onion_57]]
作者: +plzza+    時間: 16-11-2008 14:42
標題: 回復 7# 的帖子
掛機果陣你無野玩你會唔悶?.?
作者: ※靈龍※    時間: 16-11-2008 15:01
狂做任係一個好選擇,因為會做到個人訓著教[[bao_37]]
作者: +plzza+    時間: 16-11-2008 15:22
標題: 回復 9# 的帖子
-.-我試過29lv果時 2個鍾解曬d主線任
之後攤係張床度 訓到聽蕉-.-
作者: o啊乂凌o    時間: 19-11-2008 16:50
30lv之後就真係完全唔洗錢可以狂掛機...

30副本d包包打1次有10個紫包  1紫包=35粒水餃(100hp90sp)
通常開10個都有6-8個開到水餃

1日打5次...通常都過千粒

夠你掛幾晚= =    何況日日都有5次打....

完全唔洗錢任你掛機...
作者: akirawoo    時間: 19-11-2008 17:30
3日32 我諗真係唔係咁易
除非你全日24小時都在玩(掛才對. . .)
如果唔係都幾難只靠任去升32
作者: 無愁乂樂    時間: 19-11-2008 17:47
原帖由 o啊乂凌o 於 19-11-2008 16:50 發表
30lv之後就真係完全唔洗錢可以狂掛機...

30副本d包包打1次有10個紫包  1紫包=35粒水餃(100hp90sp)
通常開10個都有6-8個開到水餃

1日打5次...通常都過千粒

夠你掛幾晚= =    何況日日都有5次打....

完全 ...

睇你邊度升架姐= =再玩後d 解晒都唔夠掛12粒鍾
作者: ×曦`hEi;!    時間: 21-11-2008 09:01
多謝你教-3-''
不過我有小小唔明-___-
作者: 穎少    時間: 22-11-2008 08:56
你講都咩都好理想~
你不如試下升比我睇下啦
升到我就信你
作者: 西川孝和    時間: 22-11-2008 10:47
我都想見下==

雖然1日就已經20lv =.="

我解d新手任10lv出到黎...之後打12lv升下,,,掛左1晚就20lv ~~~

之後21lv就轉公孫...但系我記得....我3日最多都系26-28lv到 =.= 32lv誇張左d @@"
作者: 路特    時間: 22-11-2008 11:58
我一日都29了- -......當然不用錢
但限鬼謀
作者: 帥氣乂標    時間: 22-11-2008 11:59
有d人可能似你咁多時間去玩[[onion_43]]
作者: ~劍~    時間: 23-11-2008 18:10
掛機悶都悶死啦[[mg_1_66]] [[mg_1_66]]
作者: sammychan94    時間: 23-11-2008 21:51
而家玩活動仲爽~
一次過滿足你3個願望
1.3倍exp
2. 好玩
3. 唔洗用水
作者: 可愛乂豬    時間: 26-11-2008 21:35
好好睇 , 十卜十卜你

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2