樂古Nakuz

標題: 開唔到war3 求教 [打印本頁]

作者: fifi987    時間: 14-10-2009 22:55
標題: 開唔到war3 求教

大家幫手睇下咩事
一入game就係咁...唔知搞咩..
help
唔知搞咩...
次次都係咁..重裝幾次了

作者: ◎海神》    時間: 27-10-2009 22:19
作者: new123    時間: 1-11-2009 19:33
作者: kaho54732    時間: 3-11-2009 20:55
你dl落黎個檔唔完全- - 有的檔唔見左或者壞左- -.. 試下dl第2個再裝過- -應該玩到 我之前都係咁
作者: james159874    時間: 16-11-2009 20:14
愛你媽媽
作者: wai__]    時間: 25-11-2009 17:51
樓主係唔係 係 kyo度down 的?
近排 kyo down 的魔獸有問題的!!!  我down了5次 先可以玩到=.=""
ps : 你重down 吧 ' (bt)      
你唔信就 去睇下個war3 film  吧 , 睇下夠唔夠 大約1.1GB  !!!
作者: fifi987    時間: 11-12-2009 18:20
都係唔得,
help./
作者: ★~影♂    時間: 11-12-2009 19:40
係未你係拎隻蝶/手指係人地部電腦度拉個檔案落黎
,跟住直接拉入你自己部電腦度???
咁係唔得架
唔係在自己部機度解壓係開唔到架
作者: 愛小魚    時間: 12-12-2009 11:11

我係kyo dl
我都開唔到why?
都係出e個野
作者: killer150096    時間: 3-1-2010 11:32
中文版 :
應該係 ...

你個war3個file有資料為失左 ...
咁你有無搞過你個war3 file ?
 如果無既話 ...
多數係你dl果個wa3壓縮檔問題 ...
可能上傳既人放少 / 放錯 左野
如果你再dl多個新既war3壓縮檔仲係吾得既 ...
多數係個 儲存卡問題 ...
可能你個儲存卡受過撞擊 或 搞過尼啦
搞到個卡對你流失左既資料有敏感 ,
無將佢實化到部電腦...
你可能要買多張@’’@

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2