樂古Nakuz

標題: 停戰希望 [打印本頁]

作者: NGLEO    時間: 23-9-2011 21:23
標題: 停戰希望
之前,拙者主張和周宣戰是太感情用事了

其實hkcb再內鬥,只會再令hkcb人不和,本來人就小了,再鬥就更不好了

為了各位的利益,拙者希望各國分裂的盟都再重新整合,盡管大家可能不太願意,拙者都不再希望某些中

間人要選派別

希望大家不要再內鬥...
作者: CTWO    時間: 23-9-2011 23:30
而家先識停....
作者: NGLEO    時間: 23-9-2011 23:55
不!是因為!是因為再打下去!只會傷害雙方的感情!拙者很掛念小月姊大人!大家麼該也有兄弟在其他的盟中的!大家也應該停了吧!3個月了!
作者: CTWO    時間: 23-9-2011 23:56
簡單講,你地全部退團入番江虎。
作者: 噬神    時間: 24-9-2011 00:09
不!是因為!是因為再打下去!只會傷害雙方的感情!拙者很掛念小月姊大人!大家麼該也有兄弟在其他的盟中的 ...
NGLEO 發表於 23-9-2011 23:55

唔怪得=3=
原來係因為葉月

mams你既諗法我都明既
我潛左水果個星期. . .
蝴蝶團某幾位人兄內哄
家陣雪拉寧願去外國團都唔番呢. . .
作者: NGLEO    時間: 24-9-2011 00:20
回復 4# CTWO

不會!拙者只是希望大家可以再和平的共存!
作者: NGLEO    時間: 24-9-2011 00:24
回復 5# 噬神

就是因為一些小事,大家弄得如此好嗎?為那一個上了3日不再上的新生好嗎?
作者: CTWO    時間: 24-9-2011 01:51
事實就係得你一個想打
作者: 噬神    時間: 24-9-2011 09:36
樓上唔好扮到咩都知啦
又叫人全部散會入江虎
又話得佢一個想打  佢地團只係不滿周既作風先走

mams
尋日周搵我傾左陣
你地冇必要散會
根本冇用
2個團停戰就ok了
第一 你散左會 佢都唔會全部收
第二 你果邊d人肯唔肯散都成問題
作者: ckkwyk    時間: 24-9-2011 10:13
樓上唔好扮到咩都知啦
又叫人全部散會入江虎
又話得佢一個想打  佢地團只係不滿周既作風先走

mams
尋日周 ...
噬神 發表於 24-9-2011 09:36

畢竟周也對天馬軍的人做了一些無理的事,還是兩個團維持現狀
作者: NGLEO    時間: 24-9-2011 10:25
cc10代就好好的聽,你不必回答,因為你講多錯多

當時周可是為了希望保你地呢d死小孩的低b新,而去罵拙者們

這個其實大家都應有共識,就是「d新仔遲小小都唔知上唔上,可必為其傷害故有團員?」
作者: 江東小霸王    時間: 24-9-2011 12:09
就算係只上三日,佢都係我條靚,係我條靚我就會照佢。
唔係話邊個入得耐就邊個大,做得團長處事就要公平,
而唔係好似你用日子去分人,前兩日有人同我求情,叫我唔好殺你地,
我仲諗緊...點解我要殺你地= =a.....佢話聽哂我話,叫我唔打丈就得
我仲諗住算數啦...咁q偉大。
之後昨晚有朋友俾我睇個網,目標 江東之虎 @口@~
我先知有人要殺我喎 。 講真 你地唔搞咁多野 我都冇打算殺你地0.0
不過你既然想死  我都好樂意送你一程。
作者: 噬神    時間: 24-9-2011 14:12
你2個停得未呀
真係咁想打既
咪2個團自己組齊人
盟戰分勝負囉
作者: ckkwyk    時間: 24-9-2011 17:00
別好戰,別中下懷
作者: NGLEO    時間: 25-9-2011 11:05

回復 12# 江東小霸王

周,拙者真的想講,你公平處理?拙者唔多覺,當日拙者可是教那個上了17日的新手,並無罵他甚麼,

若果要罵人懦夫,自已上場就不回頭不求補血,因此拙者不會這樣罵,但拙者相信你還未查明查清事實,就急急的的要拙者走

,而更加討厭的是,「無回盟條件」,也連理由都未聽過

好了,本來係唔多想再玩的,但總係想

「周雖然唔多喜歡拙者,但都係小罰,之後就收回拙者的」點知,哈

回盟條件就係「對櫻桃和那個新手道歉,並招回他們」,道歉早就做了,招回他們?不可能啊,是開玩笑也可以,但居然是真的

不論是誰,拙者都問了「可以幫拙者回盟嗎?」,居然就連鳳凰殿都只可以說「抱歉,要周同意」

都好,問周你了,真不好意思,聽到也回應,要拙者如何?

好了,你話上次拙者發了一張戰書,拙者也很記得,但理由為何?

就是因為周兄你威脅拙者的盟友,其中一個,係DHS(死亡女神)

死女同拙者稱不上很友好,但都算可以,你居然以「不vip你做條件來招你入盟」

當然啦,拙者雖然是不反對其做法,但你已經做了盟主,居然要去威脅他人

拙者招人,全都是用口術,人脈,運氣,就算像hin他不選派別,也不威脅,松鼠也是,櫻桃也是,BD1都是

未完
作者: 江東小霸王    時間: 26-9-2011 12:27
條件我有開 小月都知,不過唔講你知係想等你自己反醒下。
唔通要我同你講 你錯咩 我先踢你? 有d野唔洗講出口,旁人睇到都唔舒服。
都係果句,江虎既出現係要做就一班戰士,要既唔係好打,要既係上進心同一個戰士要有既品行。
幾日就唔係人?
一個廚師開菜館,就算係總統想食都係要排隊,而唔係俾佢食先。

ps:江東虎係垃圾堆出來?咁睇怕輸俾江虎既連垃圾都不如。
作者: s022335    時間: 26-9-2011 17:04

嘛 周叔 我是奧米
我以路人的身份來看吧
msma沒說過江虎是垃圾堆出來
不過那個cc(弟)倒是很討厭就是的了 (茶

順便補補說江虎垃圾應該是這位人兄
http://www.nakuz.com/bbs/space.php?uid=915661
嘛 不過江虎的強弱我就不說了
反正只是遊戲玩爽就好
雖然那個cc(弟)真的令人超不爽
其實cc(本體)也好不到那 (茶
補上本體自演 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4096420&extra=page%3D5&page=1
作者: 江東小霸王    時間: 26-9-2011 17:51
我知道,所以ps那句是送給某君的。
那個cc弟也不明白我們江虎的本意...
唔係話人多就好,貴精不貴多,
唔係一定要勁,我要既第一點係唔怕輸。
之後點打都可以,只要你唔怕輸 ,你就會強大。
因為個個人都係由新手打到勁...當你自己係個玩左三日既人
我又咁對你,你又會點諗,係我既公會入邊 ,唔會有老屎忽呢樣野,無論係cb 一話係瑪奇。
作者: s022335    時間: 26-9-2011 18:15
真心話是看人品
如果我開團做團長 要求的只有人品 (茶
人品好就算弱到吊車尾也照收
人品差送去垃圾堆肥區就好了
其實會玩工口game就代表人品差不到那 (拖
作者: NGLEO    時間: 26-9-2011 18:19
回復 18# 江東小霸王

拙者都係叫他過來,他唔想練的,拙者都無逼過他,更無試過罵新手,拙者好尊重星野的一句,「新手,可教則教,可免罵則不罵」拙者其實現在也是點狗,也是新手,何以罵人?拙者係hkcb和hin等新手練習,最多是罵他「可以認真d嗎?唔好打10幾次都話要重來浪費我時間」
拙者不罵人的,因為拙者知道罵人不是有德的行為
作者: 噬神    時間: 26-9-2011 18:45
嘛 周叔 我是奧米
我以路人的身份來看吧
msma沒說過江虎是垃圾堆出來
不過那個cc(弟)倒是很討厭就是的了 ( ...
s022335 發表於 26-9-2011 17:04

所以我之前先話叫佢搞清楚事實先
我知道,所以ps那句是送給某君的。
那個cc弟也不明白我們江虎的本意...
唔係話人多就好,貴精不貴多,
唔係一 ...
江東小霸王 發表於 26-9-2011 17:51

其實呢
我覺得你地嘈咁耐
最大問題係根本只係自己既立場去睇
多d逆地而處
唔好成日諗住要個個聽哂你話先叫好團友
有時同下對方既角度去睇
咁你就會明點解人地會咁做
回復  江東小霸王
    拙者都係叫他過來,他唔想練的,拙者都無逼過他,更無試過罵新手,拙者好尊重星野 ...
NGLEO 發表於 26-9-2011 18:19

mams
講新手 你唔算
但你既人品
好多玩開既都知
你唔係會亂咁開火既人
但有時
可能係你太關心d新手啦
佢地係有心學既 自然會問嫁啦
冇心既 你講多幾句都係冇用
作者: NGLEO    時間: 26-9-2011 23:34
回復 17# s022335

CC係要分2人的,不過弟的確有小許中2病,大的CC係「女人來的」
作者: NGLEO    時間: 26-9-2011 23:45
回復 16# 江東小霸王

拙者可無講過江東之虎弱,相反,拙者相信江東之虎若能夠保持現時最好團員,如小月姊大人和周你,已經可以打敗數個US方面軍的團員
作者: kelu11    時間: 27-9-2011 15:19

見人就走既人 有咩強勁可言  國戰只係識係後場
盟主都係咁既人...正所謂"物以類聚"  江虎唔係垃圾係咩?
戰士?  江東小霸王-3-?

咁又係  我又幾垃圾既   偶然國戰先拎返一兩個獎..
某三國人物就唔同啦  正所謂"周郎妙計安天下  賠了夫人又折兵"
我連妙計都無  我真係垃圾垃圾
對唔住呀  小霸王  我開罪左你  我該死
作者: plk111    時間: 27-9-2011 18:16
其實好以我地這些新人
只希望有人去教下我地點玩
過程中或者對這起了好感也不定
我地新人like不likeCB有一定程度上受你地左右
比我地新人見到你們內訌不斷
多少也有退出意頭

不過EVE的萌是擋不去的!!!
萌CB最高!!!
作者: 噬神    時間: 27-9-2011 18:23
見人就走既人 有咩強勁可言  國戰只係識係後場
盟主都係咁既人...正所謂"物以類聚"  江虎唔係垃圾係咩?
戰 ...
kelu11 發表於 27-9-2011 15:19

老實講 佢見人就走既事 都唔係第一日嫁啦
雖然我對佢果所以既戰術真係好無言=-=完全冇落場實戰過既紙上談兵
其實好以我地這些新人
只希望有人去教下我地點玩
過程中或者對這起了好感也不定
我地新人like不likeCB有一 ...
plk111 發表於 27-9-2011 18:16

. . . . .
咁到底有d咩老手可以令到你地留低呢
作者: 零秋F-火鳥    時間: 27-9-2011 19:45

來亂入也,神妹!戰術這東西不用也可吧- -+亂得就對~還有!最垃圾的是我!只有我認第一垃圾!沒人可以同我搶第一垃圾這稱號!另外,回歸該事件,雖然我不知詳情,但的確是周你還沒處理好(這是和解post講既野嗎--...)基本上有 不少人也有目共睹,雖然我不知大家人品如何.你要說不怕輸的話msms妹也是其中..
  在另一立場,如果周你是msms妹的話,(真的沒罵到該名新手的話...雖然我自己也是新手其中).你又會覺得這判決是如何?(你不用說出來,我只是打個比方),玩遊戲也只是開心,消閒,你當是戰爭我也真的啞口無言..我不是對你的想法也問題.實質上也是.周你的作風也的確有少少討厭.我只是把我覺得的事說出來...也是作為曾是江虎的玩家想法...凡事在其他人的角度中所看的事物也會長遠一點.這也算是玩家的品格吧...還有,他們只想和解這事.這看也看到重點吧,閣下也請想想.是不是真的要這麼極端?(可能你覺得不是.在其他人的眼中的話.你也可以想想),....
     回歸主重點:你想和他們告解嗎?,這不算是分化.只是一件小事(可能你也會覺得不是?)既然他們都曾經是你的團友,作為團長的話可不把自己的想法放鬆一點點?(註:..別說你是那些什麼黑暗來的使者等等..那也太糟糕.我不反對大家有中2病...那不是很有趣嗎?)直接講你想和解就和解?不是很簡單?這也不用反駁我了.我早就願意做惡人來了平你這班可愛的小傢伙.曾是團友的話就不要計較咁多...你可是團長來哦~(請一定要看曬全文>3<~~在下可不怕給你們插插>3 <(面紅.(武裝神姬去..
作者: ckkwyk    時間: 27-9-2011 20:04
來亂入也,神妹!戰術這東西不用也可吧- -+亂得就對~還有!最垃圾的是我!只有我認第一垃圾!沒人可以同我搶第一 ...
零秋F-火鳥 發表於 27-9-2011 19:45

火鳥姐,周也不能完全收納全收天馬這邊的人呢
其實最好的方法就是維持現狀
畢竟也不再是以前的叛軍
也有不少新血入會
我們這邊不能那麼容易就不理他們呢
作者: 墨蛇君    時間: 27-9-2011 20:10
嘛~~其實~~點解msma係我團既表~msma:不要嬲  各位@@我呢個垃圾廢物新手女皇係到~先來我看煩了江虎的團揮  周:如果要和解既話請收回所有成員~5收我我冇所謂~我都係想睇住班兄弟玩得開心~第3@@我諗大家被msma和周的話5解了~我地冇開戰@@(點先係開戰?)只是不和~~
作者: 墨蛇君    時間: 27-9-2011 20:11
火鳥姐,周也不能完全收納全收天馬這邊的人呢
其實最好的方法就是維持現狀
畢竟也不再是以前的叛軍
也有 ...
ckkwyk 發表於 27-9-2011 20:04

嘛最好laa
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 20:21
你地次次6 7 條友想我死 我有得唔留血頂哂全場?
魔女好勁呀,但係唔知點解最勁係個外國人囉,其他我都唔覺有咩好打。
戰術又唔識,技術唔勁,隻抽勁有x用咩。而且又唔見得你衝好前喎。
我真係唔明一個係後場既傻仔同我講後場道理,你真係笑死我。
如果唔扣血就可以做瓜一條友,同係咁扣血同佢撞,我點解要同你撞?
你部野強攻擊力,我強機動性,我有我打法 你咬我食呀。
香港人一直值錢係識留命呀,你班人只係知道咩叫死左就算,不如去玩gvg啦...
你自己數返你排到頭 食到獎,但係都要俾返2000cost 呢d叫勁? )
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 20:25
其實我都唔知自己想點,殺你地又好似好衰 ,唔殺你地又好似對唔住我自己。
呢樣野都係等白羊座同雙魚座既我自己選擇,不過我估我呢次會偏向雙魚性格
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 20:31

伍子都同我差唔多 咁伍子軍係唔係好廢?
一話你認為伍子轉左國服之後叫勁?
係既咁你好打有限,唔係伍子軍就多廢人?
伍子值錢係識打戰術,自從轉左國服就變9衝,
越睇越無聊,唔扣cost殺人係空機既美學,
亦係戰術魅力所在,你地仲停留係打要企定既年代,
不如你去打sd啦打乜鬼cb姐?
都係以前一句,我地大個仔喇,唔再係小朋友,GVG係小朋友玩既野,成熟d唔該打戰場之絆啦...
即係咩?用下頭腦打戰術囉...

我俾30蚊打戰絆 係想打戰術, 如果想隻抽 我俾10蚊你自己死去打gvg啦
我要隻抽我點解唔玩sd? 醒下啦 小朋友。
作者: 墨蛇君    時間: 27-9-2011 20:41
周~~你冇事丫嘛@@同邊個講野@@?(關心
作者: 墨蛇君    時間: 27-9-2011 20:52
我地冇開過戰@@(點先係開戰?)周就算話係都只係單方面既~~早知5中bubu火雞既服上黎laa@@~~有時發覺做自閉仔係好好@@
作者: NGLEO    時間: 27-9-2011 21:39
回復 27# 零秋F-火鳥

鳳凰殿,你把拙者真正想講的,都講出來了
作者: 64372764    時間: 27-9-2011 22:04
做咩?_?
吵大獲v_v
作者: NGLEO    時間: 27-9-2011 22:06
回復 37# 64372764

唔係炒大獲,係超大獲www
作者: mahiru    時間: 27-9-2011 22:25
路過

明明是芋蟲還那麼囂張
戰甚麼術,龜縮就龜縮吧
沒扣cost殺人是空機的美學?
簡單點來說即是抽水→即是拿隊友做肉盾
不死殺到人=/=對隊伍有貢獻

已經可以想像到15個芋蟲一隊互相拿對方擋子彈的情況了
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 22:41
不是有你們這種衝去死cost換cost的人 ,我又何需這樣打。
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 22:42
連芋蟲都不如既廢渣(笑)
作者: 江東小霸王    時間: 27-9-2011 22:46

唔死殺到人 唔有貢獻, 但都唔一定係負累,比起見人就殺既你 唔係更加係負累?
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做不到支援的隊友,不拿去擋彈還可以幹什麼?
我只是用盡我所能用的,打造出最好的結果而已。
作者: kelu11    時間: 27-9-2011 22:56
咁又係一個係後場既人  點會睇到我既存在  我唔會怪你既  
若果你講到魔女咁廢  你咪用你既能力係盟戰打死我地囉
勝者為王  敗者為寇
不過講句真  我排頭拎獎  多數都係死一隻
定係你見到個位唔係我 係其他人?

仲有 我覺得伍子琪係廢物囉
佢除左神閃  都唔佢有咩勁
伍子團同黑十字打都輸  我同你講事實
佢地係廢過港服時期
你拎住本黑暗兵法打戰術
我呢d小人物  真係點有得比
不過你/你的團友有無能力去實行你既戰術 就係另一回事喔
作者: kelu11    時間: 27-9-2011 23:03
唔死殺到人 唔有貢獻, 但都唔一定係負累,比起見人就殺既你 唔係更加係負累?
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:46

你係好似好有道理
你唔死  你d隊友幫你擋彈  死埋你個份
答案都係一9樣
將軍  你唔係拎住本黑暗兵法都唔知呀?
作者: NGLEO    時間: 27-9-2011 23:16
無想到周居然不是和拙者同道
拙者發現cb很重要的一點,就是友軍救援,因為cost係共用,不救的話可能會一下陷入戰力危機
但你居然當他們做盾?無錯,cost換cost的戰法是很消極,但也不是把友軍當盾
作者: 噬神    時間: 27-9-2011 23:33
伍子都同我差唔多 咁伍子軍係唔係好廢?
一話你認為伍子轉左國服之後叫勁?
係既咁你好打有限,唔係伍子軍就多 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 20:31

睇到你d對白 我終於火起了
第一 由頭到尾 我一直都話左伍子團去左國服之後廢左好多
第二 你抽水係勁呀 但你只係識抽d血殘呀嘛 留番d多血既打你隊友 咪又係要輸
第三 你係咁有腦有戰術 你唔係連以上果點都諗唔到呀嘛  抽水都唔該你抽好d先講啦
路過
明明是芋蟲還那麼囂張
戰甚麼術,龜縮就龜縮吧
沒扣cost殺人是空機的美學?
簡單點來說即是抽水→即是 ...
mahiru 發表於 27-9-2011 22:25

抽水唔係唔好
抽水抽得好 只少可以拖住對方 比隊友集火打人
但佢只係識抽d血殘 變相汁人雞 仲要等人去打自己隊友
不是有你們這種衝去死cost換cost的人 ,我又何需這樣打。
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:41

你係夠勁既 你支援到你隊友 佢地狂衝都唔會死得多囉
呀top都成日衝去抽水啦
又唔見佢貢獻分低
佢只少唔係好似你咁 只識抽血殘  佢靠佢隻mb既火力 拖住d多血既比機會隊友去打其他人
只少係一隊人呢講 佢做既野比你有義意n倍 只少佢有能力番到呢搵我補血
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:46

冇貢獻既人而經唔係幫到手
幫唔到手就已經係負累
你講到自己咁勁
咁點解你一定要隊友去支援你 你支援你隊友唔得既
無想到周居然不是和拙者同道
拙者發現cb很重要的一點,就是友軍救援,因為cost係共用,不救的話可能會一下 ...
NGLEO 發表於 27-9-2011 23:16

換分都要睇你換得值唔值
ct係共用 你冇義意出去換分就真係廢物
但你換分幫到隊友走既 隨時比你由隊友死既分仲低
唔救人 唔只係戰力危機 係成個場散哂
你自己諗下個團散哂會變成點
作者: NGLEO    時間: 27-9-2011 23:38
回復 46# 噬神

神..多謝
作者: 噬神    時間: 27-9-2011 23:47
回復 47# NGLEO
只係講事實
佢睇野永遠只係自己角度去睇
從來唔諗下隊友
作者: 23953704    時間: 28-9-2011 00:46
停呀!!!罵嬴左边個勁有獎攞咩?內戰不如收拾D外國盟先la !!
作者: 江東小霸王    時間: 28-9-2011 07:08
嘿...我正分 殺到人 唔扣分,佢地冇血都唔走,咁呢個世界要補機做咩?
噬神 你真係好膠,我連班死左既人既份都打埋,你可以怪我?唔好玩啦
唔怪得伍子軍真係廢啦,你d思想同你老頂d思想差幾皮喎。由港服我已經同你講
你現在仲只係一個停留係step1既人。
想問 你衝到上去 壓到條線,自己補給線長左,出機重生再返戰區時間耐左,呢d人叫勁喎 a_a
黑暗兵法 係指黑暗之後有光明,正常用既只係普通既戰術。唔明黑暗兵法就唔好亂講,唔係下下都黑暗。
幫到手就隊友,幫唔到手就肉盾,呢一點不嬲都係咁...
作者: 江東小霸王    時間: 28-9-2011 07:10
魔女團 a_a? 勁? 一個囉 其他 ? who are you ?
clan戰稱王 ? 不就是 最後靠運氣人多蝦人少? 繼續自high啦,傻仔
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 07:55
完全無停戰意思...嗎?
真的很討厭啊,所謂的大人
作者: kelu11    時間: 28-9-2011 09:59
魔女團 a_a? 勁? 一個囉 其他 ? who are you ?
clan戰稱王 ? 不就是 最後靠運氣人多蝦人少? 繼續自high啦, ...
江東小霸王 發表於 28-9-2011 07:10

咁你好勁? 你都不停是打龜縮(戰術?)  
你也繼續自high啦  三國大將軍
被諸葛亮激撚死既 江東小霸王^^
作者: 零諾斯    時間: 28-9-2011 11:29

明明好地地講好不再吵架結果又吵起來
忍不住入來發表一下
先說明,我並不是來參戰或是什麼的,只是想和平的討論

睇到你d對白 我終於火起了
第一 由頭到尾 我一直都話左伍子團去左國服之後廢左好多
第二 你抽水係勁呀 但 ...
噬神 發表於 27-9-2011 23:33

基本上CB的打法是很自由的,無論要玩抽水、神風、無雙、單挑,也隨便你
不過抽水也是要看對象,對於那些落單/血殘/行動力低/相剋機種,自然會抽多兩錢肉緊,難道叫你用格陸去抽滿血空機水咩?
只抽血殘不是錯,那些一沒血就龜在後場甚至重生點的機通常都是肥肉,在最後關頭就是靠抽他們來決定勝負
抽水的確可以拖著敵人比隊友集火,可是在國服大部份人都是各打各的,那抽水還有什麼意義?
(<-經常拿大劍沖去敵陣當特攻隊友卻個個龜據結果被集火)
當然,如果是有自己友就絕對另當別論
另外,幫不到手的不一定要拿他當肉盾,利用他們來吸引敵人來誘餌然後背刺敵人,也不算是負累吧

連芋蟲都不如既廢渣(笑)
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:42

笨周你冷靜一下,不要說服不到別人就侮辱對方

咁又係一個係後場既人  點會睇到我既存在  我唔會怪你既  
若果你講到魔女咁廢  你咪用你既能力係盟戰打死 ...
kelu11 發表於 27-9-2011 22:56

以我這個老野玩家的角度看,伍子在港服時的確算勁,主要是因為在港服有隊友支援
他喜歡亂沖的打法在有隊友配合下可以拉前戰線,但在沒隊友支援的情況下就只是集火彈
至從轉了國服後,他的戰力就以幾何級數下降,一旦有同團隊友支援的話又會回升
只是他部機的配置就非常的奇怪,例如空翻亞娘(ry
黑十字之前打敗伍子團純粹只是默契的問題,純粹以機種來說對方比我們更強(伍子團入面比較多重課金人士)

咁你好勁? 你都不停是打龜縮(戰術?)  
你也繼續自high啦  三國大將軍
被諸葛亮激撚死既 江東小霸王^^ ...
kelu11 發表於 28-9-2011 09:59

吐糟一下,江東小霸王其實是指孫策而不是周瑜...
作者: 江東小霸王    時間: 28-9-2011 12:09

周瑜死關孔明春事...孔明管內政,7次出山收7次皮,赤壁之戰都唔係孔明帶隊,
你係唔係打得無雙多打到傻左?

以在下分析,主死因該是孫策死早左10年
之後俾大小二喬日夜..........(消音)
睇返正史啦唔該,我隻係大戰周,唔係無雙演義周呀(泣)

賠了夫人又折兵”這個成語來源於《三國演義》,周郎妙計安天下,賠了夫人又折兵。 (自己找找看)
作者: kelu11    時間: 28-9-2011 12:34
哇  本人親口講自己既生平
一定係本歷史書錯啦
佢國服係叫 孫策=3=

仲有 賠了夫人又折兵 唔係成語  我亦都知佢既出處  你想講咩-3-
作者: kelu11    時間: 28-9-2011 12:37
按左兩下 發表-3-
作者: 江東小霸王    時間: 28-9-2011 14:53

-3-想話你無聊 將d唔係真既野當真 a_a
作者: kelu11    時間: 28-9-2011 16:01
咁我問  你係點死?.?
原來我有能力同死人談話!?
作者: 噬神    時間: 28-9-2011 18:08
回復 50# 江東小霸王
你連死左既人果份都打埋? 好聽d就係咁講
難聽d只不過係你拎隊友去做肉盾送完死再汁人
我d思想同伍子緊係差得遠啦 我又唔係佢
係呀 我仲係step1呀 (你算吧啦 係度step呢step去
你話壓到線 出機重生要返戰區耐左呀
咁我問你呀
你比人壓住 連走既位都冇 咁你咪死得仲快
你壓得到上去 自然拉大既你可以退既空間
就算比人壓番 你都仲有路可以退 可以重整

講到自己咁勁
但你連凡事必有利弊呢d咁簡單既道理你都唔明
唔該你諗清楚先講
睇野唔好只係一個角度睇

成日只係睇到自己諗出呢d野既優點 其他人諗出呢既野你就只諗到缺點

幫到手就隊友 幫唔到就肉盾  ?
咁又一次說明既你既思考方式
永遠只係要人去幫你 從來唔識去幫人
作者: 噬神    時間: 28-9-2011 18:14
明明好地地講好不再吵架結果又吵起來
忍不住入來發表一下
先說明,我並不是來參戰或是什麼的,只是想和平的 ...
零諾斯 發表於 28-9-2011 11:29

我地都唔想咁既陣容出呢嫁
但d真係打得既
唔係唔記得時間就係去左另一個團玩=-=(望向隻死人top
加上 2次團戰 2次都只係得3個夾開既.  .  .
其他都係第一次打合作
係直到雞雞出聲先開始打得好番d

不過你講伍子既實力幾何級下降我完全同意=-=
冇同團係度 佢死到7千幾分都試過
有同團係度 佢打番相同既分都死唔過2500=-=
一見冇補機就亂呢
作者: plk111    時間: 28-9-2011 18:23
VF是好例子......吧?
偷斬人地集中位
盡可能殺人,不然狂扣人地血
之後升天~
不敢說一定死(見了很多7kil 0die)
但至少死前拉埋你下去
又或給自已人衝的時機
作者: 噬神    時間: 28-9-2011 19:58
死亡醬
你講既就正正係40tgh霸體火男出現既主因
高輸出 高生存力  高吸彈力 再加上突破力強
作者: s022335    時間: 28-9-2011 20:03
神叔你錯了
最強殺傷力的
其實是機娘們的乳量 (糟打死
作者: 零諾斯    時間: 28-9-2011 20:19
神叔你錯了
最強殺傷力的
其實是機娘們的乳量 (糟打死
s022335 發表於 28-9-2011 20:03

的確充滿殺傷力...
(面對一隻落單的機娘)玩家:兄弟們,我們一齊上!(衝上去圍(ry
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 20:28
喂....這個本是停戰(ry
算!離題的去吧!直至對方想和解吧!
作者: 噬神    時間: 28-9-2011 20:39
的確充滿殺傷力...
(面對一隻落單的機娘)玩家:兄弟們,我們一齊上!(衝上去圍(ry ...
零諾斯 發表於 28-9-2011 20:19

殺傷力異常地高呢
最可怕的是我看到蒼蘭醬會自己轉移目標打別的 . . .
看來我中毒太深
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 20:45
不,這邊見到盾娘同toy box會自動上,一樣都係
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 20:48
回復 65# 零諾斯

阿零你居然上來回了
作者: 零諾斯    時間: 28-9-2011 20:57
殺傷力異常地高呢
最可怕的是我看到蒼蘭醬會自己轉移目標打別的 . . .
看來我中毒太深 ...
噬神 發表於 28-9-2011 20:39

正好相反,我見到機娘就會衝上去送她出場
該說是得不到的就要破壞嗎?(笑

(事實上是因為十部機娘有九部都是突破一千cost,不吃掉才奇怪)

回復  零諾斯

阿零你居然上來回了
NGLEO 發表於 28-9-2011 20:48

其實我一直在場外吃花生(無誤
話說,你是誰?(汗
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 21:04
回復 70# 零諾斯

msma啊,msma
作者: 噬神    時間: 28-9-2011 21:05
正好相反,我見到機娘就會衝上去送她出場
該說是得不到的就要破壞嗎?(笑

(事實上是因為十部機娘有九部都 ...
零諾斯 發表於 28-9-2011 20:57

的確
機娘真的全都過千ct. . .
(望向自家愛女們. . . 升好的全都過千ct. . .
作者: plk111    時間: 28-9-2011 21:43
乳量的話EVE一定N.O.1!!!!!!
幾多p也ok!!!>w<
話說...
炮機娘的乳量大多很強
是拿大槍( BIG GUN!!!)的原因???
而大多空娘都不穿褲(是上了甲吧)是想以風光(no!!!)秒人?
陸娘又是
大多是緊身衣(上身)
是故意比人改嗎?

拿機娘上埸基上行了
單對付神兄已可以一換三了www
作者: CTWO    時間: 28-9-2011 22:40
回復 9# 噬神

係火鳥走先->其他人唔滿意就跟住走->女皇開叛軍
作者: CTWO    時間: 28-9-2011 22:41
回復 64# s022335

你終於有一句岩聽啦!
作者: CTWO    時間: 28-9-2011 22:43
回復 22# NGLEO

我無你講到咁勁,我只係一個好不滿你地成q日玩內戰既人姐,你地不滿就不滿,要打就打到底。致於cc姐果方面..佢算女人咩A_A(聽日就見我唔到架啦
作者: NGLEO    時間: 28-9-2011 23:27
回復 76# CTWO

她係女的!不要話她是男的!
作者: 噬神    時間: 29-9-2011 00:06
乳量的話EVE一定N.O.1!!!!!!
幾多p也ok!!!>w<
話說...
炮機娘的乳量大多很強
是拿大槍( BIG GUN!!!)的原因? ...
plk111 發表於 28-9-2011 21:43

基本上除左係蘿莉之外
所有機娘都可以秒掉我(部份甚至可以一換三或以上

(淦 我何時變了會自爆弱點的白痴
作者: s022335    時間: 29-9-2011 09:38
回復 75# CTWO

比你好 你一句有用的話都沒說過
作者: s022335    時間: 29-9-2011 09:38
回復 78# 噬神

還記得我家的魯德君嗎? (拖
作者: NGLEO    時間: 30-9-2011 17:39
其實周和拙者一樣,都係好小孩的
作者: NGLEO    時間: 30-9-2011 21:20
想自殺....40rt中藍蛋...
頂!!!!!!!!!!!!!
作者: NGLEO    時間: 7-10-2011 23:26
.......
作者: 噬神    時間: 7-10-2011 23:44
40RT中金蛋. . .想自殺
我要銅蛋把槍呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: CTWO    時間: 9-10-2011 17:47
離題了
作者: NGLEO    時間: 10-10-2011 01:11
題是用作離的
作者: jimmy1232005    時間: 17-11-2011 18:01
clan戰稱王 ? 不就是 最後靠運氣人多蝦人少? 繼續自high啦, ...
江東小霸王 發表於 28-9-2011 07:10

who are you?搵我? 又唔係稱王ga 邊有你咁威''霸王''wo  人真係多你少少ga 運氣你又真係比唔得上我地ga 點解要講晒你自己比唔上我地d野出黎這 你真係無資格同我地比架啵 仲有鬼佬果d 我澄清返下先 有幾個我已經係日服玩果陣已經識 返返正題Top仔講d野無錯啊 你無死到無扣cost殺埋你講ga衝果d人又點,係咪覺得好威哩 咁我又覺得你幾威ga 但係你所謂的保命都比我殺3次哩 唔知好笑定好威威xd 仲有你個隨從葉月哩? WHO ARE YOU 係咪好想知我係邊個哩 我身份唔係好勁這拎住3架UC機 就踩熱膠同雪花場 霸王你有無咁ga能力先 不如你比錢買返個港服自己返去玩喇係度怨天尤人 其實你都可以改名架 名為''絕代黑暗兵法雙嬌''號稱人見人懶 紙上談兵的 周生 千奇唔好笑啊食花生果d 我好認真架   ''認真'' <<
作者: s022335    時間: 17-11-2011 19:40
回復 87# jimmy1232005

雖然我是中立的
不過說真一句
連排版也沒炮什麼人?
作者: A859378907    時間: 17-11-2011 22:03
原來天馬軍同江虎的背竟是這様的
作者: 噬神    時間: 17-11-2011 22:34
回復  jimmy1232005

雖然我是中立的
不過說真一句
連排版也沒炮什麼人?
s022335 發表於 17-11-2011 19:40

要睇佢既回文 眼痛...
作者: 23953704    時間: 17-11-2011 23:37

然後>

變態的變身!!! \(OAO)/ !!!
作者: NGLEO    時間: 18-11-2011 00:42
上方條友邊個來的?(指罵江虎P9果位
作者: jimmy1232005    時間: 18-11-2011 17:01
回復 90# 噬神

點解眼痛哩@@
作者: s022335    時間: 18-11-2011 20:19
回復 93# jimmy1232005

所以你要看我對了的回覆
神叔的理由和我一樣
照舊一句
排版也沒炮什麼人?
作者: s022335    時間: 18-11-2011 20:22
回復 91# 23953704

腦殘了嗎? 看了醫生了沒?
全裸那邊先不管了
反正美國人都很nice很開放
可是旗的中文字你想怎解釋?
先不說你寫字能力有問題/書法差至極 比我這執筆方法錯誤的人差好幾十倍
不過你會不會替自己在歐洲地區的遊戲用中文感到可恥?
作者: 23953704    時間: 18-11-2011 21:08

回復 95# s022335

我是有心故意的,那又如何??(茶
你有資格說這個嗎 ?
*那是日文*
作者: s022335    時間: 18-11-2011 21:44

回復 96# 23953704

當然有資格了
因為你連基本的網絡禮儀也沒
知道入鄉隨俗嗎?

國服本來就是英文 英文又沒漢字之類的東西
所以說 在國服用中文簡直就是人間極品
當然 我更沒說在國服能用日文
別對我說對美國人說日文 美國人會明
所以說 國服本來就是用英文/美式英文的地方
用其他語言簡直失禮至極
也許再說例子
歐洲地區的人吃東西的很慢 因為要享受
可是香港人都歐洲吃東西都很快
那歐洲的人看到 自然也會覺得奇怪
因此 在國服用中文/日文也是同理
國服到現在還沒封ip該偷笑了
所以封了的話要多謝你們這群「一流」的香港垃圾玩家
害一堆真的是好的人不能玩
託你們這群垃圾的福 日服已經封ip了
對了 我是個好人 我超nice 也不會隨便炮人
到頭來要我出來炮轟人 就要怪你自己的腦袋進化的不夠了
^某篇的回覆 我再放多一次

現在想想也是的
對一個中文不行 日文又不行的人說道理
簡直浪費時...日文不行那句收回 看清楚點應該是肉便器
不過還是浪費自己時間
媽的我竟然浪費自己時間對一個不聽人說話的人說教 這太他媽的神奇了
不改的話你的事
反正你只是向滅亡再走近一步
作者: 23953704    時間: 18-11-2011 23:01

回復 97# s022335

小朋友始終也是小朋友,當年開著日文名AC的我(C.C.),和GM單挑隻揪,單挑用D機叫埋GM Killer也沒問題,E+有被封IP嗎?
而且CB的根在日本,GM的boss也是日本人,用日文倒是沒問題,不信的話去問GM lo
別對我說對美國人說日文 美國人會明

玩得CB的會不明日文,那大概只有新人lo,US官網也有日文(What is moe meon?)
因為你連基本的網絡禮儀也沒
知道入鄉隨俗嗎?

歐洲地區的人吃東西的很慢 因為要享受
可是香港人都歐洲吃東西都很快
那歐洲的人看到 自然也會覺得奇怪

你有冇聽Chinese Town ??小朋友始終也是小朋友

國服到現在還沒封ip該偷笑了
所以封了的話要多謝你們這群「一流」的香港垃圾玩家
害一堆真的是好的人不能玩
託你們這群垃圾的福 日服已經封ip了
對了 我是個好人 我超nice 也不會隨便炮人
到頭來要我出來炮轟人 就要怪你自己的腦袋進化的不夠了
^某篇的回覆 我再放多一次

先不說中日歴史問題
最後,你言行很小孩氣,是你搞到我發火先,你這圾垃玩家有資格叫別人垃圾玩家咩 ?
難道除了你自己以外,人人也是垃圾玩家?? <你一定要答我
那請你在這充滿垃圾玩家的論譠消失!!
這埋不適合你這些只會躲在家中打機,人際關係惡劣,乜都5識但又自命高尚的小孩子玩家!!

作者: zero0012    時間: 18-11-2011 23:24
人際關係<<點死一樣唔會好似你咁死到N重人格出現掛WWW
作者: s022335    時間: 18-11-2011 23:24

回復 98# 23953704

流言終結開始
1.GM不代表強
GM只是公司員工
你何時產生了員工常玩的幻覺?

2.你何時產生了會日文才玩CB的幻覺?
官網是有日文不過有解釋
如果沒解釋的話才能說玩CB也會日文

3.先不說你打少了字 不過美國只有唐人街嗎?

4.你何時產生了我罵人人也是垃圾的幻覺?
而肯定的是在歐洲地區用中文絕對不是有腦
還有日服封ip是因為有香港人進日服用中文
更出了日本狗去死之類的神句
現在封ip已經偷笑了 如果連跳板程式也封可糟糕了

對了 我是常在家 但那又如何?
我的朋友很少但都能信任
朋友不多不代表人際不好
只是交友方法特別點罷了

話說什麼都不會的是你
你早就被我玩在股間之中了

對了 錯字多又半口語半書面語 所以才說你不會中文
要重修中文嗎?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2