樂古Nakuz

標題: 新手買機~ [打印本頁]

作者: 跳龜戰士    時間: 3-12-2011 15:05
標題: 新手買機~
新手黎講,買藍翼先定係買紅翼先好????
作者: kelu11    時間: 3-12-2011 17:31
若果有rt都是抽機好
若果不想抽機  我覺得是藍翼比較好吧 能力值較紅翼好
技能就懶得看了

不過抽機可以中很多好機呢
最近超高人品 用了40rt中了想要的東東呢
作者: plk111    時間: 3-12-2011 21:11
單是那七色crim
EVE
已經非常恨你了!!!
作者: 紅已小    時間: 3-12-2011 21:54

有RT一定扭蛋

否則有覺娘就夠了(逃

另外有UC最好去扭UC蛋,也有不少好東西的

再另外國服時間的12月10日有露天商店,現在先儲UC到時再去買東西會比自己打有效率
不過注意要四角軍階才能使用這功能
作者: kelu11    時間: 3-12-2011 23:52

想收頭飾 小紅有沒有甚麼好頭飾

七色覺娘  有心升機便行=3=
EVE 有RT便有的
作者: plk111    時間: 4-12-2011 14:08
SZone那個>300robo的AC...
(口水
好在我和他熟姐(口水

HKS全人:OUT!!!!妄想結束!!!!RT物交易不能!!!!
作者: 紅已小    時間: 4-12-2011 16:54
回復 5# kelu11

能交易又好用的只有 CS clip B、Hana kanzashi,Silver headphones

每個友情價10萬UC如何?或者可用光弓改交換
作者: 噬神    時間: 4-12-2011 18:44
果然夠友情.  .  .
作者: 噬神    時間: 4-12-2011 18:44
SZone那個>300robo的AC...
(口水
好在我和他熟姐(口水

HKS全人:OUT!!!!妄想結束!!!!RT物交易不能!!!! ...
plk111 發表於 4-12-2011 14:08

如果交易交到RT物
咁佢個AC唔洗1分鐘就咩都冇哂
(死亡醬 你明白的)
作者: kelu11    時間: 5-12-2011 03:30

回復 7# 紅已小

CS clip B                      25個
Hana kanzashi             44個
Silver headphones        21個

沒有其他了嗎-3-?  你的友情價未免太友情了吧!?  當我水魚嗎!?

價錢參考:
光弓改 2s  250000 (WishMaster 放)
光弓改 3s  850000 (WishMaster 放)

我只係見到佢放光弓改
作者: 紅已小    時間: 5-12-2011 18:43
>>光弓改 2s  250000 (WishMaster 放)
>>光弓改 3s  850000 (WishMaster 放)

擺明跟日服
唯有到時睇下有無傻仔唔知價平放了

>>當我水魚嗎!?

露店就是要釣水魚啊!(逃
作者: 跳龜戰士    時間: 16-1-2012 12:00

我想問大家,宜家我有藍翼同紅翼,咁我應該買air咩好???我抽左三次,,,抽黎抽去,都係抽唔中,,,黑翼(sad.~唔想再抽,,,,寧願買機...另外,我已有覺娘lv9,,,等升lv10....呢段時間用緊其他空機帶升,所以急買機,,,唔該各位高手,俾個m size o既空機黎(只是建議,如果你覺得咩空機好,都可以提議!)

謝謝大大!
作者: 噬神    時間: 16-1-2012 15:34
簡簡單單狐娘就夠了
作者: s022335    時間: 16-1-2012 16:05
奧米大叔表示一台捷達打天下
作者: 戰虎    時間: 16-1-2012 21:10
奧米大叔表示一台捷達打天下
s022335 發表於 16-1-2012 16:05

港服與國服不能相題並論
作者: 紅已小    時間: 16-1-2012 21:25
國服一樣可以...

基本上任何空機只要裝上beam shooter mod 就有一定戰鬥力
裝個空翻/空突的話甚至在日服都打得下(抽得下水既)

當然硬要和全彈空/阿基拉娘/覺娘這些比就一定無得比
作者: s022335    時間: 16-1-2012 21:28
抱歉我日服照用捷達
4.0bp以上場沒問題
我覺得戰術>課金
我之前試過單吃一頭EVE怎算
作者: 噬神    時間: 16-1-2012 23:12

抱歉. . .
我還在因為有愛的原因把光弓改給了連30FLY都沒的泳裝蒼蘭而不給40FLY的狐娘
雖然都還有不錯的戰力就是了

順帶一提
課金跟戰術是兩回事

即使有戰術再加課金都未必會強~(心照
但有部份機體即使沒戰術都會很強~(某2位炮娘
更有部份機體沒課金都有機會很強~(某GP

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2