樂古Nakuz

標題: bazaar! [打印本頁]

作者: NGLEO    時間: 10-12-2011 14:18
標題: bazaar!

本日的bazaar要來了!
拙者打算把全部材料放送!超低價!
強化品1個由100uc-2000uc!強化補元10%500uc!
3格品以原價的1.5外售!機體核心以原價0.8外售!

大家!都來講會買賣甚麼吧!
作者: 紅已小    時間: 10-12-2011 15:31

以下是我覺得可以賣得貴既商品,()內為從入手難度估計可賣出的價錢
----------------------------------------------------
彩晶(2~2.5k一粒)
--
3s Ballistic launcher (RPG,炮機最強main飛彈,50k~70k)
--
3s Ballista shooter (大弓,覺空愛用武器之一,30~50k)
--
Beam shooter (光弓改,現行最強無課金武器,0s 3~5萬、1s 7~10萬、2s 25萬以上 3s 70萬以上)
--
Eight vulcan mod (8巴改,chibi war限定品,50k~200k)
--
Blast magnet gun mod (chibi war限定品,50k~200k)
--
2~3s 60 cost Bazooker (跳陸最強武器之一,2s 30k,3s 80k)(3s未確認存不存在)
--
各類mod parts (大樹BD15000以上、骨人BD15k以上 、狼人BD 15k以上、大水壩BD 2k以上、大水壩BS視乎slot數10k~50k)
--
RO cube (未確定今次賣唔賣得,150k以上)
作者: CTWO    時間: 10-12-2011 15:42
回復 2# 紅已小

你係咪白痴,唔好亂吹大個價啦傻仔,邊有咁貴呀!
作者: 紅已小    時間: 10-12-2011 15:54
係,我係白痴

你唔駛信我,即管set平D比我入貨啦
作者: CTWO    時間: 10-12-2011 15:57
我送比fd都唔sell
作者: 噬神    時間: 10-12-2011 17:15
回復  紅已小

你係咪白痴,唔好亂吹大個價啦傻仔,邊有咁貴呀!
CTWO 發表於 10-12-2011 15:42

白痴仔?
你知唔知E家國服D價多數都係跟日服
而小紅D價同目前日服D價差唔夠10K
如果你係覺得咁樣叫貴
咁你隨便SET平D
我實同你入貨
PS:10K=1萬
作者: mahiru    時間: 10-12-2011 17:44
我覺得小紅出的價算平了sosad
作者: NGLEO    時間: 10-12-2011 17:50
大收入!開店2小時270000!
作者: 紅已小    時間: 10-12-2011 17:53
因為RPG同3s大箭同彩晶依D UC蛋有得抽,所以set得平D
不過RPG似乎國服無咩人識貨,出面又真係跌到10k以下一把3S (逃

依家炒價parts而言會係初期的那些+2能力有slot的AC和迷你空女/莉莉等

現時賣左400k UC貨
但仍然唔夠錢買beam shooter mod改
作者: 紅已小    時間: 10-12-2011 20:34

苦戰一輪後終於買到

仲有60萬UC剩
作者: NGLEO    時間: 13-12-2011 11:49
!!
嘛,又不是eve
作者: 23953704    時間: 14-12-2011 09:43
愚弟果然是愚弟,話說佢把海賊娘以超低價賣了出去,俾我XYZ左佢幾日

Dancing Fever Selling 9999999UC<勁多人圍觀XD
作者: NGLEO    時間: 14-12-2011 10:06
次回外售物預告!
以熟人價可以取得低價強化材料吧!精片(彩除外)!一律計以2000x1!其他一律半價!
作者: a0078910    時間: 14-12-2011 17:01
次回外售物預告!
以熟人價可以取得低價強化材料吧!精片(彩除外)!一律計以2000x1!其他一律半價! ...
NGLEO 發表於 14-12-2011 10:06

全2千X1..你5好貴D(RY
日服2000的材料都係得彩晶同光毛果D
紅晶日服公價都係1000...
其他500至800 藍晶多數500 X1...
家下你2000X1..你5好去搶W
作者: plk111    時間: 14-12-2011 18:17
3s weapon
selling prize+(selling prizex0.8)
all AC
1000-2000UC
Bu Bk Rd Gn chip
5000 (x10)
rainbow chip
3s HD/AM/BS/LG
selling prize + 3200
注目新品!!(24/12)
蜘蛛BD  5000
3s手火 6666
作者: plk111    時間: 14-12-2011 18:19
我的價是否太低= =
好以回不到本...
作者: NGLEO    時間: 14-12-2011 21:56
一點也不貴了,這裡的貨可以是非常高價的,這邊的可以說是十分便宜了
作者: 噬神    時間: 14-12-2011 23:52
死亡. . .火手真的有需要買嗎?
UC蛋都出一堆
作者: 紅已小    時間: 15-12-2011 00:06
>>晶片
以我當日行街來說,一般晶片大約800~1200一塊
彩晶就4000~6000

>>日服
>>日服2000的材料都係得彩晶同光毛果D
>>紅晶日服公價都係1000...

可是國際服的情況始終是不同喔,國際服光羽彩貝這些可是多貨得沒人要w
另外日服賣得很貴的3s RPG導彈炮和3s 40 cost handy bazooka這些都是10k以下就能買到 w
市況始終不一樣w
作者: NGLEO    時間: 15-12-2011 15:06
回復 19# 紅已小

800-1200是拙者的價來的wwwww
作者: mahiru    時間: 15-12-2011 20:05
回復 19# 紅已小

日服的rpg不是已跌價了嗎?印象中我見到2,3s的都是10-50k左右
作者: 紅已小    時間: 15-12-2011 20:35
2s我有見過20k左右
3s應該沒這麼平吧?

不過如果50k買到的話,請幫我買支 m(_ _)m
作者: NGLEO    時間: 25-12-2011 12:24
本日bazzar!強化品特賣!
作者: 噬神    時間: 26-12-2011 11:37
話說 有冇人有大量黑晶/紅晶/綠晶
有既話下次交易日請搵我
作者: NGLEO    時間: 26-12-2011 23:43
回復 24# 噬神

這邊有不小晶,要談價?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2