樂古Nakuz

標題: 極品既人~唔該搞掂佢~~ [打印本頁]

作者: k97g43    時間: 25-6-2012 19:22
標題: 極品既人~唔該搞掂佢~~
七號同志。,我帶人升關你咩事?三番四次黎搶我水族場算點?我掛機關你咩事,S風叫你又扮掛機算點__樣??
搶場好好玩啊?返鄉下汁牛屎啦你!\口/!!
作者: Oh_my    時間: 25-6-2012 19:29

作者: 疾風乂銘    時間: 25-6-2012 19:34
睇住佢走過黎話場係佢既,我就由3點開始掛係到,一直有人打,事發就7點幾,好笑
作者: k97g43    時間: 25-6-2012 19:37
e+ ser1水族館1 仲有戲睇~~歡迎各位來臨 xd
作者: Sapphire*    時間: 25-6-2012 19:37
重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,NAKUZ討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請 聯繫我們。NAKUZ討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。
作者: Uma_N    時間: 25-6-2012 19:38
不該! 
作者: by.bus    時間: 25-6-2012 19:39
有圖嗎-0-?
作者: k97g43    時間: 25-6-2012 19:45

冇圖,不過有現場~ser1水族館1

抱歉,唔再用粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論
作者: k97g43    時間: 25-6-2012 19:54
玩夠了,返去睇現場~~
作者: Oh_my    時間: 25-6-2012 20:48
喂 我同你講 我行過打幾隻怪 本身呢就無諗住搶你埸 就系想換ser 啲怪打緊我既時間系轉唔到ser 點知你[開大喇叭講] 你開得[大喇叭] 你分明想玩大佢既姐 我平時又無咩做 禁咪同你玩囉同埋個埸 唔系你買左 我有玩呢隻GAME 我就可以打入面既怪 同你到個埸先 系完全無關係 我要打就打
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 25-6-2012 21:02
回復 11# Oh_my

總結;姐係您想轉頻果陣佢就開大喇叭
作者: Oh_my    時間: 25-6-2012 22:20
回復 12# 鴛鴦汽水

岩啦
作者: k97g43    時間: 25-6-2012 22:51

成2個月搶我怪??你算點

人地帶緊人你走黎搶怪算點先~帶緊人冇啦啦黎走場?仲有,你話2個月黎搶場算點先~個彩你架?你話灑事?人地掛機關你咩事
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 25-6-2012 23:08

-.-吾好甘

作者: k97g43    時間: 26-6-2012 00:03
佢搞到我當時人冇左2h lol
作者: 櫻之道    時間: 26-6-2012 09:21
心靜自然平氣和
作者: amaicewong    時間: 26-6-2012 09:46
樓主
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 26-6-2012 12:48
回復 17# amaicewong

作者: amaicewong    時間: 26-6-2012 12:54
樓主岩你用
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 26-6-2012 12:59
回復 19# amaicewong

吾好玩啦-.-

作者: Oh_my    時間: 26-6-2012 16:56
回復 13# k97g43

你想玩大呀嗎
作者: 壞孩子~    時間: 26-6-2012 17:49
Oh_my好鍾意攪事XD
好似上年好你嘈過^^
仲話起我底
唔知你記5記得XD
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 26-6-2012 19:03
回復 22# 壞孩子~

作者: 壞孩子~    時間: 26-6-2012 19:09
回復  壞孩子~
鴛鴦汽水 發表於 26-6-2012 19:03

咪咁無liu
作者: alice2123    時間: 26-6-2012 19:21
冇圖好難支持你嘅說話=.=
作者: Oh_my    時間: 27-6-2012 09:17
回復 24# 壞孩子~

你靜啦細路 關唔關你事 多9事 又多9餘 多咩咀姐你 味比人x過呀
作者: 櫻之道    時間: 27-6-2012 09:35
回復  壞孩子~

你靜啦細路 關唔關你事 多9事 又多9餘 多咩咀姐你 味比人x過呀 ...
Oh_my 發表於 27-6-2012 09:17

請閣下注意用詞
作者: k97g43    時間: 27-6-2012 12:29
人地點講關你咩事@@把口生系人地到 xd
作者: 壞孩子~    時間: 27-6-2012 12:31
回復 26# Oh_my

凸登聊起你把火^^等你爆粗...定係你唔發火都會爆個呢可?
作者: Oh_my    時間: 27-6-2012 12:44

回復 27# 櫻之道

想問下你個9字系粗言穢語?

回復 29# 壞孩子~

呢D唔洗同你交代啦 關你7事咩
作者: 櫻之道    時間: 27-6-2012 13:06
回復  櫻之道

想問下你個9字系粗言穢語?

回復  壞孩子~

呢D唔洗同你交代啦 關你7事咩 ...
Oh_my 發表於 27-6-2012 12:44

是屬於不雅用詞.
用粗言穢語、人身攻擊、色情、侮辱等字眼等等, 都會被扣分, 嚴重的會被警告一次

另外請問兩位當時人, 這事件想怎樣解決?
作者: 壞孩子~    時間: 27-6-2012 14:18
回復 30# Oh_my

我發覺至從個件事之後我EQ高左^^真係要講番聲多謝
作者: Sapphire*    時間: 27-6-2012 14:30

根據 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4257784&highlight=  內說,...

何為<<搶場>>定義 何為<<合理搶場>>

以甲,丁玩家做代號
<<搶場>>
1.已有玩家甲在該場地進行活動,但玩家丁照樣地向該場地進行攻擊
2.玩家甲把分身掛在梯子上,同時向玩家丁提出(人在請求),但玩家丁無視其結果地搶怪

<<合理搶場>>
1.玩家甲人不在,沒有進行任何的攻擊表示,玩家丁若善意可以先向玩家甲提問,反則不用照可搶
2.玩家甲把分身掛在梯子上,但沒有對來犯者作出提問,玩家丁可即時搶場
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 27-6-2012 16:06
回復 30# Oh_my

作者: 健健豬;$    時間: 27-6-2012 22:51
你說極品的人搞掂佢.這句話是想以家族形式解決?
即是全族的人見到你就搶你的場.還是全族的人見到你掉頭走.先至叫做解決?
自己的事自己解決吧.你開這個post是因為你自己解決不了?既然你自己也解決不了你更加不應該開這個post
開這個post也是無謂的.既然你解決不了這件事就應該告一段落
作者: o0神0o    時間: 28-6-2012 08:30

我之前都比佢咁講過,我個fd打緊水族全場,佢都行過來,我個fd開左人仔引晒全場已經打緊,打左好耐~佢一來就話冇人打(上面做緊引,梗係冇人打上面啦),一來就開打,我fd同佢好聲好氣講有人,就即刻撩(類似:個場你嫁,個場你買左啊??(你有冇第二句- -?)),我開左喇叭搵下你地d人onley,佢又即刻爆粗~(我喇叭冇開名人名族名都冇開過,只不過搵魚柳,我同佢fd,你唔抵得我- -?你就即刻爆粗鬧,係咪心有事-.-?)
人地打緊全場又話人地上面冇打,,,你究竟識唔識打全場唔可以再打上面嫁,,,除非你連全場嘅規則你都唔知,,而人地好聲好氣同你講話有人,你又即撩人~
睇完hk呢個post,某人話佢一來本身打算走,之後又因為hk而唔走,但我之前我fd好聲好氣叫你走,後尾又可以逼到我開喇叭?  (好似有d相似,又係人叫你走,之後又係你話你本身自己想走嘅~~~~次次都係你本身想走嘅,之後個個都可以"好聲好氣"請你走請到你爆粗嘅~~~)
大家注意某個人講嘅嘢~有時講d嘢又唔知真定假,我只不過睇唔慣,又係果嘅人,又係水族~~~~~~~~
我只不過將我知個講番出來,大家睇清楚d人,係咁先~~~
作者: dream123    時間: 28-6-2012 10:27
作者: 鴛鴦汽水:D    時間: 28-6-2012 10:50

作者: 藍眼Be    時間: 28-6-2012 22:01
開埋家族名, 想點先?
作者: alice2123    時間: 29-6-2012 20:11
啱啱系喇叭又睇到有人話七號xx啦~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2