樂古Nakuz

標題: 一陣風一場夢。 [打印本頁]

作者: 安然    時間: 1-1-2014 19:05
標題: 一陣風一場夢。

截圖留念
---------------------------------------

陌上花開,可緩緩歸矣
---------------------------------------

心微動,奈何情已遠,物也非,人也非,事事非,往事不可追

很久很久以前,我就想著,假如我有一個心上人,我要把我的愉悅和快樂全部彈給他聽,把我的悲傷和難過全部哭給他聽

我斷不思量,你莫思量我,將你從前待我心,付與他人可?

愛一個人這樣容易,恨一個人這樣容易

天真歲月不忍欺,青春荒唐我不負你

畢生所求,不過是在他的眼中,能看到我的影子

天青色等煙雨,而我在等你

情不知所起,一往而深

有一個詞是福薄,他福薄,所以遇到我,我福薄,所以錯過他

玲瓏骰子安紅豆,相思紅豆,入骨相思君知否?

對花對酒,落梅成愁,十里長亭水悠悠

尋尋覓覓半生,最好的東西卻在尋找中遺失

我得到了你,卻從未靠近過你

黃泉路上,忘川河中,三生石旁,奈何橋頭,我可有見過你?
好啦扮夠文藝啦,最後送上邪惡圖一張(喂節操呢

作者: fongkapan    時間: 1-1-2014 19:21
對花對酒,落梅成愁,十里長亭水悠悠

條斷橋係邊架
作者: 安然    時間: 1-1-2014 19:44

回復 2# fongkapan

蘇州307,447
作者: fongkapan    時間: 1-1-2014 22:19
回復 3# 安然
如果我入到game就去睇下先,真係唔知有個咁特別嘅地方
作者: 光云    時間: 1-1-2014 23:07
回復  fongkapan

蘇州307,447
安然 發表於 1-1-2014 19:44

thz @@ 係幾令bo lol
作者: 安然    時間: 1-1-2014 23:19
回復 5# 光云

蘇州改左之後好靚 不過都冇乜人會甘得閒去留意haha
作者: 岩晴    時間: 2-1-2014 03:10
其實你地點样影到相
我影㴝影去都冇反應..
作者: 嬛嬛    時間: 2-1-2014 15:05
其實你地點样影到相
我影㴝影去都冇反應..
岩晴 發表於 2-1-2014 03:10

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4430737&extra=page%3D1
又或者你禁完printscreen去小畫家禁貼上都得^^
作者: 煙雲、雨    時間: 2-1-2014 20:51
點解你影d圖咁清ge
作者: 安然    時間: 2-1-2014 20:58
回復 9# 煙雲、雨
開超高畫質
作者: 煙雲、雨    時間: 2-1-2014 20:59
唔該曬 我仲想問點解可以睇唔到自己個名o_o
作者: 安然    時間: 2-1-2014 21:02
回復 11# 煙雲、雨

網上面有樣叫gm視角包既野 可以隱藏個名同較到啲視覺好靚 功能強大ha
作者: 楓 〞    時間: 2-1-2014 23:38
撫琴個動作係咪劍既悠閒動作@_@?
拎花再就角度?? 好想跟住黎影a_a
作者: 安然    時間: 2-1-2014 23:42
回復 13# 楓 〞

係啊 單短就ok 佢做撫劍個動作即刻除武器cap圖一氣呵成 ko
作者: 楓 〞    時間: 2-1-2014 23:53
回復  楓 〞

係啊 單短就ok 佢做撫劍個動作即刻除武器cap圖一氣呵成 ko
安然 發表於 2-1-2014 23:42

係wo 可以即除武器a_a 3q3q~
才子撫琴應該不錯=P 如果蘇州有琴就好 好feel d A_A
作者: 安然    時間: 3-1-2014 00:07
回復 15# 楓 〞

才子@@? 男好似冇撫劍個動作
作者: 安然    時間: 3-1-2014 00:10
回復 15# 楓 〞

啊我好似load錯左 你係指果件時裝@@?
作者: 楓 〞    時間: 3-1-2014 00:50

回復 17# 安然

對呀 女角著才子撫琴應該不錯~~
小弟AC已放 ON都係做人妖(掩面
不過男角拎環應該可以做到類似既動作~
作者: 009167    時間: 3-1-2014 02:21
點可以跳上去
作者: 安然    時間: 3-1-2014 05:09
回復 18# 楓 〞

我知你 同ser 你之前係我男神 哈哈
作者: 安然    時間: 3-1-2014 05:10
回復 19# 009167

邊張@@
作者: 009167    時間: 3-1-2014 09:11
回復 21# 安然

蘇洲試5到==
作者: ∼香B∼    時間: 3-1-2014 11:53
這次離開,是風,是雨,是夜晚。葉子綠了紅了,燕子來了去了,勾心的思念竟未有一刻止息。
作者: 安然    時間: 3-1-2014 12:44
回復 22# 009167

斷橋?輕功飛上去就ok
作者: 蘭鈴    時間: 3-1-2014 13:25
這次離開,是風,是雨,是夜晚。葉子綠了紅了,燕子來了去了,勾心的思念竟未有一刻止息。 ...
∼香B∼ 發表於 3-1-2014 11:53

文藝天羽..
作者: ∼香B∼    時間: 3-1-2014 14:31
文藝天羽..
蘭鈴 發表於 3-1-2014 01:25 PM

職業病
作者: 009167    時間: 4-1-2014 02:24
回復 24# 安然

試到 感激
作者: 楓 〞    時間: 4-1-2014 07:55
回復 20# 安然

不過是毒L一名 ... ~_~
作者: 安然    時間: 4-1-2014 08:28
回復 28# 楓 〞

著翠竹既都係我男神;P
作者: jsyong    時間: 1-12-2015 16:41
請問個乜ser??
作者: cth45678910    時間: 2-12-2015 00:38
男神{:15_745:}
作者: jsyong    時間: 9-12-2015 14:34
照片拍嘅好好睇

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2