樂古Nakuz

標題: 請問欏左XN 00R的師兄! [打印本頁]

作者: KUDAFF    時間: 2-9-2014 22:06
標題: 請問欏左XN 00R的師兄!
已經欏左XN00R的師兄,好唔好用啊?

因為之前00R感覺除左技能之外其他都比007差D,唔知呢部00R又點呢?
作者: 小黑死神    時間: 2-9-2014 23:00
地圖問題 即係太空007都唔會勁得去邊掛
冇XN 但我估XN算非常腦殘 能刀能槍 R錯用緊槍唔怕比人斬
有量子化護體 通常D人見到直接扔必 007考你不停變形 如有錯可以提出證據討論
作者: leepopo    時間: 3-9-2014 04:06
我個人認為XN00R刀比00R好,槍比00R廢
作者: st24515574    時間: 3-9-2014 17:21

拎左xn 00,感覺近戰好好,但槍方面情願用00r,加上港服依家通街突自流星,近戰自然就難玩D.....
Xn最常拎去比較既都莫過於全刃式
係台服玩左一排全刃式,xn瞬間爆強,有強大既起手優勢,而且氣多,但射擊就.......

全刃式就全方面都相當穩定,氣少D,雖然刀速慢,輸出亦比較穩定,冇xn咁依賴近戰,宇宙都有一定既輸出

3p3或以上,個人覺得除左八門場外,都係全刃式好d

但2p2或以下除宇宙場外就xn la
作者: 工口仔    時間: 5-9-2014 00:50
即刻落車唔好係架車度!

你拎左又唔試 又問啲冇既人好唔好用 究竟有乜居心? 你講
作者: GiantStep    時間: 6-9-2014 18:37
講射擊的話我覺得7劍最好
作者: oO哈哈Oo    時間: 6-9-2014 18:48
[youtube]-wKz0kwZzcU[/youtube]
00XN Raiser
手感唔錯
攻都OK
作者: leunghoi80    時間: 14-9-2014 01:10
D分析真係世界級...
答果D當正山草藥咁...

樓主想知就自己去搵下人地既評論,心得

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2