樂古Nakuz

標題: PPGN-001 Gundam Exia Dark Matter [打印本頁]

作者: 鰐島亞紀人    時間: 24-6-2015 17:57
標題: PPGN-001 Gundam Exia Dark Matter

[youtube]uAs1LR4o1Js[/youtube]

斬斬斬斬->走->斬斬斬斬斬->必->死->斬斬斬斬->完場
作者: billson    時間: 24-6-2015 18:08
資深宅表示: 一聽到前奏就知係夏娜OP
作者: 亞瑟姆    時間: 24-6-2015 18:12
除左「廚機」之外,我諗唔到有咩係可以用黎形容暗物...
R後2武起手直衝再9斬咁就幾件,由於無格衝,唔洗甩刀,仲可以即時反擊。
我自己都拍過呢隻,但係手殘操作失誤。
[youtube]_rDStTase2E[/youtube]
作者: 鰐島亞紀人    時間: 24-6-2015 19:45
R後2武起手直衝再9斬咁就幾件,由於無格衝,唔洗 ...
亞瑟姆 發表於 24-6-2015 18:12

This c hing so toxic..
愛肝臟
作者: o19042    時間: 25-6-2015 01:24
感覺插機動型快好多,
攻擊型個機動好似無加過咁X_X
作者: 01021235    時間: 26-6-2015 04:59
R後2武起手直衝再9斬咁就幾件,由於無格衝,唔洗 ...
亞瑟姆 發表於 24-6-2015 18:12

這台真的很幹啊
Full Saber再強就只是把別人砍成碎片
Exia DM根本就是把別人砍成渣滓

之前在韓國那邊看到有人玩
除了廚就是颯爽來形容
一來就冰火劍偷背幾刀收掉一台接著用DM劍衝另一隻接幾刀又一台然後再偷另一台在跟我們對射的傢伙...
如是者開場兩分鐘內宰了三台....
作者: 工口仔    時間: 27-6-2015 13:17
收檔前既平行度係咁上下喇

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2