樂古Nakuz

標題: 無正by yiuee [打印本頁]

作者: yiuee1314    時間: 3-7-2015 01:20
標題: 無正by yiuee

http://www.nakuzgame.com/bbs/vie ... %3D1&sid=VOU75z

作者: yiuee1314    時間: 5-7-2015 15:40
此分享文必須放置頂上
作者: 212318481    時間: 5-7-2015 16:31
勁,果然有料到
作者: UTX008    時間: 5-7-2015 17:11
條片你嫁咩...果然人若無恥,天下無敵!
作者: yiuee1314    時間: 5-7-2015 23:55

下  有話係我咩  0n99食賓周...      我模仿人家打 無正 by who    ja 係你自己冇智慧睇唔出  果張相片 我贏左用無正的佢 就真係我喇
作者: 工口仔    時間: 6-7-2015 11:49
下  有話係我咩  0n99食賓周...      我模仿人家打 無正 by who    ja 係你自己冇智慧睇唔出  果張相片 我 ...
yiuee1314 發表於 5-7-2015 23:55

嬴一命仲要開必~你實話"無人話唔比開必"
但你諗下人地讓你賽唔開必,就知可憐下你個乞丐仔喇
作者: yiuee1314    時間: 7-7-2015 00:07
我想講 你又捉錯心理喇 佢知道自己靠無限氣去容易打 去贏人 所以先唔用必ja   而我有信心唔用無限氣都可以贏 所以我先用必
作者: 工口仔    時間: 7-7-2015 18:45
我想講 你又捉錯心理喇 佢知道自己靠無限氣去容易打 去贏人 所以先唔用必ja   而我有信心唔用無限氣都可以 ...
yiuee1314 發表於 7-7-2015 00:07

你當然有信心...你靠lag招架嘛
人地靠無限飛都情有可源(我覺得)
你知你神lag架嘛...容乜易勁人地視覺見到你遠距離你都劈得中
屈lag招就唔好出聲喇
作者: yiuee1314    時間: 7-7-2015 23:05
你用誣蔑手法是不對的
作者: yiuee1314    時間: 9-7-2015 18:11
此貼應放置頂上
作者: 工口仔    時間: 9-7-2015 22:35
此貼應放置頂上
yiuee1314 發表於 9-7-2015 18:11

樂古無王管搞到比你玩膠曬...:dizzy:唔好再浪費網絡資源出廢post喇好嗎?
作者: yiuee1314    時間: 9-7-2015 22:55
這明明是個有用的分享post  分享我用無正 打敗了一個用無正還用無正拍片的人
作者: UIOPRT    時間: 10-7-2015 00:28
回復 12# yiuee1314

我原本廢撚事采你, 不過你咁煩膠, 我講個事實出里
diu你老母, 我第二命變形卡鳩住左, 俾你打走成排血, 加上你又道具又sp
不過我跟住轉左ac用f91打撚到你走場,
作者: yiuee1314    時間: 10-7-2015 09:52

你必須要拿出證據來  你輸就要承認自己輸   不應有報仇之心 輸了就換ac 不讓我認得你 換ac跟我打就要跟我說  我是剛剛用無正輸給你的uioprt

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2