樂古Nakuz

標題: 天山童 魅影 幫主之無恥、冇品行為 [打印本頁]

作者: 乂魔剎乂    時間: 14-7-2015 15:03
標題: 天山童 魅影 幫主之無恥、冇品行為

今日剛剛更新完後,開放了「清爽無限」任務,本人在任務途中,遇到敵對幫會-魅影幫主「爺」所殺害,實屬正常,繼而魅影幫會發起宣戰,為求阻礙本幫進行該任務。
該任務領取完西瓜後,可返回各大主城幫會npc傳送入幫城,因此魅影幫會無法順利阻止本幫所有人進行該任務。
重點來了,堂堂魅影幫主,竟然進入本幫城市,搶掠任務完成後出現在地上的獎勵道具,此等行為是何等無恥,冇品。
本人的確冇任何實質證據,對於一個119級天山,相信大家皆知無法用識破技能發現其存在,但本人親眼看著地上的道具逐漸消失,當時幫城並無其他幫員,並且查看其
位置時顯示「未知」,再者魅影幫會平日的態度十分囂張,遇到喇叭責罵必定會還口,當時本人發出喇叭指責其時,竟然冇任何喇叭還口。事實如此,信與不信,大家心中有數。

作者: kibi123    時間: 14-7-2015 16:22
同0傲合作,打7班25同戰魂BUG狗啦,魅影班人做得25仔,ED行爲很普通姐~~~~~~
作者: 是否很驚訝    時間: 14-7-2015 19:44
哇乞衣黎架?

Btw佢地不嬲系甘cheap架啦睇開D
作者: plwdeee    時間: 14-7-2015 19:52
南天王ser既戰魂都係咁冇品
作者: 逆天影片    時間: 15-7-2015 00:40
佢地兩隻天山 綠帽傻閪同軟飯龍 不嬲都係咁無品 又狗架啦 又唔係第一日知
作者: 舜xD    時間: 15-7-2015 01:41
逆天豬靖 姐你如果有料咪打反我地lo 吾洗日日靠把hi口喺度吠來吠去 悶唔悶-。-
作者: 舜xD    時間: 15-7-2015 01:44
話人地無品前 唔該睇下你地自己啦 日日玩心計  我都費事同你地鳩Up
不過你地就喺甘樣 唔夠打就 賴呢樣呢戈樣   
作者: 逆天影片    時間: 15-7-2015 02:59
逆天豬靖 姐你如果有料咪打反我地lo 吾洗日日靠把hi口喺度吠來吠去 悶唔悶-。- ...
舜xD 發表於 15-7-2015 01:41

你而家都係用緊把閪口講野 傻仔 唔好狗吠
人地講玩心計 唔夠你地一半啦傻撚
作者: 我是gm    時間: 15-7-2015 20:09
佢地幾個個名臭晒啦 天SER摺埋都係因佢地
人地都廢事理佢地 都唔知點解仲會有人同佢地玩
又冇品又3番4次反骨 點配做對手 跟本冇資格
人地跟本不屑
你地仲咁好心機對住這班人?
作者: 舜xD    時間: 15-7-2015 20:30
唔知邊個25仔呢?? 做咩幫完靈堂 點知靈堂汁埋 就話我地錯 好心你地用腦念下野啦
當初要攬住靈堂既後果 承受唔到?
作者: 舜xD    時間: 15-7-2015 20:31
遊戲我地點玩 喺我地既事情 洗完錢仲要比你地控制點玩? 話你地無腦就喺無腦
作者: 是否很驚訝    時間: 16-7-2015 00:29
人地出咩post夠系人地既事,做得出甘既無恥行為又唔比得人話?承受吾到?
作者: hot仔    時間: 16-7-2015 00:51
上驚溫總部同佢講還天山童一個公平公正遊戲啦
作者: kibi123    時間: 16-7-2015 08:32
回復 1# 乂魔剎乂
5單子天SER,王SER天下英雄(ID:0)幫主ken開天山小號在與世,相C偷合,然後我世P話天下D人偷野,然後天下D人居然話D合是在地下,憑咩話我地偷野,有本事就去報警,你地話,ED人人格絕對有問題,完.
作者: bcwx6    時間: 16-7-2015 16:52

講咁耐都無圖 去圖!
作者: 璃傲    時間: 16-7-2015 20:07
回復 15# bcwx6

隻慕容 正啵識以其人之道還其人之身

BTW相當高端...笑鳥
作者: carbon159    時間: 17-7-2015 19:48
講咁耐都無圖 去圖!
bcwx6 發表於 16-7-2015 16:52

隱身天山不如你cap俾我睇?
作者: bcwx6    時間: 18-7-2015 15:46
咁其實你劫我商算唔算偷我野
搶掠任務完成後的金錢  好混亂
作者: 是否很驚訝    時間: 18-7-2015 22:28
回復 13# hot仔

所以人地話你地無恥無錯 人地話緊你地行為低級冇品 你就講公平性
作者: bcwx6    時間: 19-7-2015 01:05
carbon159 發表於 17-7-2015 19:48

其實可以拍片
作者: bcwx6    時間: 19-7-2015 01:08
其實有得開已經好好的了 得閒睇下其他ser -.-
作者: carbon159    時間: 19-7-2015 21:04
其實可以拍片
bcwx6 發表於 19-7-2015 01:05

唔該注意番,你講係話冇圖囉
作者: 我是gm    時間: 20-7-2015 15:24
有腦就唔會做埋D唔係人做的事啦
你現在唔係在人之下?聽人話事?
你可以點玩?
局住係個100人的ONLINE GAME世界入面企城?
還是守門口?
還是玩反骨?
打番戰魂?你夠膽咩?
又咪乖乖地入錢做人隻狗
穩身企城啦
自以為是地不可一世吧
作者: kibi123    時間: 21-7-2015 07:46
得把口,又見你地2度踢幫戰雲既ecken,老U距地?星期六咪又系5敢打
作者: 厚面皮    時間: 21-7-2015 09:11
根本宜家成班就ON99 全部痴_左線 _ _到連和平幫都偷
作者: bcwx6    時間: 24-7-2015 01:01
唔該注意番,你講係話冇圖囉
carbon159 發表於 19-7-2015 21:04

仲小學雞咩 你明我意思咪得
圖/片 只要證明到 咪得囉

carbon159 發表於 17-7-2015 16:52

睇睇睇 而家就比你睇

滿意未?
作者: carbon159    時間: 28-7-2015 18:55
仲小學雞咩 你明我意思咪得
圖/片 只要證明到 咪得囉

睇睇睇 而家就比你睇

滿意未? ...
bcwx6 發表於 24-7-2015 01:01

哇哇哇,你張咁嘅圖仔連幫城名都睇唔到都敢po出黎?咪係度搞笑啦好冇?仲要自己打字打到咁,係度話人小學雞?
作者: 浪跡天涯002    時間: 2-8-2015 13:15
回復 1# 乂魔剎乂

依家港服沒落,玩家已經吾多。自然就有好多無品玩家搞D咁既野  無計啦,都無人同呢班無聊人玩。

依家火魂好似都係得番你同大陸義果D起度在線之嘛,吾洗理呢班咁既傻仔,ON下吹下水咪算。
作者: ycmedward    時間: 29-8-2015 17:54
炫傾傻仔 玩呢招在先 惡人先告狀?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2