打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)

Originally posted by 秋仔乂 at 2006-1-26 11:38:
大家好 我又黎呃分-.-
http://www.mytempdir.com/409416
果場好lag大失水準= =,最後都羸左-.-
6p用土
ps:12p係飛銀既人,不坊睇下

[ Last edited by 秋仔乂 on 2006-1-26 at 11:40 AM ]

上鏡了- -
個地以為頂得住唔開爆
點知................................................24
回復 支持 反對

Originally posted by 鋒仔仔 at 2006-1-27 13:08:

上鏡了- -
個地以為頂得住唔開爆
點知................................................24

你係幾p-.-
回復 支持 反對

Originally posted by 秋仔乂 at 2006-1-27 15:34:

你係幾p-.-

正是1p- -
個場太lag了....
回復 支持 反對

Originally posted by 墜落之天使 at 2006-1-31 15:51:
呢場我有份玩架!!我係3p!!我嬴左!!初頭有D悶!!最後唔錯!!睇下啦!!(+我20分呀!!~)
http://www.mytempdir.com/420293

尼個咩區尼ga...人地8p合左1p仲係民兵...
你係個3p呀ma?...
4p好慘...日本玩步甘正都俾你叫去玩弓...
俾我係3p殺拉就玩馬弓lor...屈石俾4p
4p步用艾西...攻速快夠晒
個3p仲可以講得出話我文明好過你...邊方面好...你最多咪馬弓打建築物+3...
仲要合象...象係勁呀...
4p玩羽弓唔知做咩...合都唔合神弓啦...
3p唔控好d兵...唔好唔記得哥德對你有加成...你係馬弓類...
加多點...唔好諗住2p係騎馬就克到佢...你克唔到...仲會輸
你想玩象俾4p合弓屈石先啦...之後叫佢俾番石你仲好...係甘逼人俾...
我係你同盟自己搞掂自己算...唔服~"~

如果5p唔打7p封4p...或者7p打4p...3p無人幫實死
8p好傻...合馬......係都合織田啦...高攻高攻速230血...
7p唔攻4p...唔知做咩...可能驚左5p掛...唉
留少少守都得je...
有木唔買村...要d木托咩...塔得番600血

1粒鐘20分先合到象...的確好快lor~"~
如果真係去左強區...你一早死左...仲邊有命合到象仔玩...

唔好當同盟係工人...要2自己打人拎...一係企中間...
唔滿意可以話我~"~
回復 支持 反對

Japan4_蝶* 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

http://www.mytempdir.com/422305

1234p都係叛多
56p日本
7p夢幻(好似)
8p叛多

(我係1p)
呢場冇特別野...
只可以睇下123478p一齊圍56p ga情景
最後12p獲勝~~11
回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-1 23:24:
le場幾好睇 (技術戰) 1-8P都是西班牙文明 12p=japan4 3p=dz 4p=露la 56p=風林 78p=夢幻

http://www.mytempdir.com/423008

今場可以睇到露la打evo係幾咁神=.= 43min "100"kill       ...

DOWN完話你個檔解壓唔到-.-
回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-2 11:29:

吾洗解=.=  

我係咁 問winrar 之後係個檔禁右制 重新命名 

之後+mgx係後面之後禁ENTER  放返落↓

C:\Program Files\aoc\SaveGame 就睇到

[ Last edited by Japan4_蝶* on 2006-2-2 at 11 ...

我係連個winrar都解壓唔到...拎唔到入邊個save出尼-___-

[quote]Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-2 16:01:

得啦...唔該晒

[ Last edited by [S]月之影 on 2006-2-2 at 04:05 PM ]
回復 支持 反對