打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)

因為有我同奸佬係果到
仲點會唔好食呢
回復 支持 反對

.......馬車連我d占馬都唔夠打-.- 真係唔知點解會圍我lo-.-
回復 支持 反對

就係因為d馬車連你d占馬都唔夠打
同埋我同奸佬係咁去你果到
你先比人圍lor= =
仲有一個可能係一個好重要的重點就係你樣ge問題11@@v

太型仔la你><
回復 支持 反對

回復 #481 可憐的小皮旦 的帖子

個檔係唔係好潮呢
回復 支持 反對

呢場原來比人save左 , 順便放上黎 , 我係6p
1,2p 年初一已經想揾人開年 , 個名已經話比你知佢地既決心
多得3,8p係29  , 一開波1,2p 都打得幾順 , 冇幾耐3,8p 都棄左 , 得番我1,2,4,5,7p混戰
冇幾耐我推左5p 上羅 , 1,2,4p開始合作 , 5p 先殺左4p
之後1p 亦上書 , 7p 自己亦上左羅 , 而家先戲玉
5p 完全冇防守意識情況下比1p 一次偷襲成功KO左
呢個時候1,2p已經雙合 , 得番我同7p絶地合作
最後邊個比人開年...自己睇吧...

評分

參與人數 1樂點 +13 收起 理由
食蕉連皮 + 13 save-1 介紹-5

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 genie58 於 2007-2-18 21:17 發表
呢場原來比人save左 , 順便放上黎 , 我係6p
1,2p 年初一已經想揾人開年 , 個名已經話比你知佢地既決心
多得3,8p係29  , 一開波1,2p 都打得幾順 , 冇幾耐3,8p 都棄左 , 得番我1,2,4,5,7p混戰
冇幾耐我推 ...

不錯的說,但你點解唔打落去= =,你肯打就win硬,佢都1300,送多陣就gg

想當年的我,也在這帖呃了很多分的說
回復 支持 反對

原帖由 『玩』” 於 2007-2-21 05:42 發表

不錯的說,但你點解唔打落去= =,你肯打就win硬,佢都1300,送多陣就gg

想當年的我,也在這帖呃了很多分的說

冇計la , 同7p協議左打完和 , 而且當時都好夜 , 咁咪打完2p走囉:lol

下次再有save 再呃下分先 :lol
回復 支持 反對

回復 #484 『玩』” 的帖子

想當年就是因為我你才能呃分的說- -
回復 支持 反對

原帖由 呀怒 於 2007-2-22 17:35 發表
想當年就是因為我你才能呃分的說- -

唔緊要啦

果幾百分啫@@V
回復 支持 反對

不過e+我唔會比你再呃分啦 11
回復 支持 反對