打印 上一主題 下一主題
收起左側

EVO專用檔區 (只供下載,不供放檔)

http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114007894682034.rar

mmm........呢場,我抽到正文明,用拜占庭uu,冇合到英雄,殺到700kills,同盟殺得好慢= =好慢地合到羅= =,但24,佢...........。自己睇睇吧!!!玩得都算都不錯(係上城慢左),同埋呢場都幾好笑。
回復 支持 反對

Originally posted by 『玩』” at 2006-2-16 16:42:
http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114007894682034.rar

mmm........呢場,我抽到正文明,用拜占庭uu,冇合到英雄,殺到700kills,同盟殺得好慢= =好慢地合到羅= =,但24,佢....... ...

我想問1個問題好-___-
你拉咩區GA...D人唔係肉就係亂棄...
步國玩弓...可能驚你用拜UU掛...不過如果佢地同盟掂GE話...唔會甘肉LOR= =
2P成20分先合到領主...馬雅唔玩英勇屈石...玩弓兵...仲要係羽弓...
總知...下次拉人+埋有品區3隻字...=.=
次次亂棄到得番幾條友...
回復 支持 反對

Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-16 21:54:

我想問1個問題好-___-
你拉咩區GA...D人唔係肉就係亂棄...
步國玩弓...可能驚你用拜UU掛...不過如果佢地同盟掂GE話...唔會甘肉LOR= =
2P成20分先合到領主...馬雅唔玩英勇屈石...玩弓兵...仲要係羽弓...
總知 ...

米就係,2p個29話佢係識玩弓,識玩都唔係咁勁= =24
回復 支持 反對

Japan4_蝶* 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by 『玩』” at 2006-2-17 16:11:

米就係,2p個29話佢係識玩弓,識玩都唔係咁勁= =24

玩弓都玩到甘廢...
又唔識拉...唔識去死位...
唉...
回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_蝶* at 2006-2-17 16:16:

-17分..

真係1p幾勁

可能我太廢要-分啦

Originally posted by [S]月之影 at 2006-2-17 16:32:

玩弓都玩到甘廢...
又唔識拉...唔識去死位...
唉...

我都灰左啦= =
回復 支持 反對

今日呢場,有3p 29,我就同2p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so我由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,我終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我都比人殺埋,最後得返4p(羅),6p(信長),8p(象)。佢地點打呢,自己睇吧。(檔係2p比既)

http://www.uploadengine.com/getfile.php?file=114023167048EBB.rar

[ Last edited by 『玩』” on 2006-2-18 at 11:14 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 03:12:
今日呢場,有3p 29,我就同2p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so我由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,我終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我都比人殺 ...

今日呢場,有3p 29,我就同1p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so1p由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,1p終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我(2p)都比人殺埋,最後得返4p(羅),6p(信長),8p(象)7p自己強塔死左(自己攻死自己)
6p.4p先後1400kill死埋,最後8pwin左
回復 支持 反對

Originally posted by leo流星 at 2006-2-18 11:18:

今日呢場,有3p 29,我就同1p就狂食3p啦,佢好多人打,個個都去佢果到食分,so1p由最低分食到好高分,6p果時已經合左信長,1p終於合到鐵啦= =,開始比人sm,雙羅,一個薩拉森,1個信長,好快1400kills加血加到死左,我(2p)都 ...

咁快講結局邊有人睇架= =
回復 支持 反對

Originally posted by 『玩』” at 2006-2-18 03:18:

咁快講結局邊有人睇架= =

有人會睇咩??????????
回復 支持 反對