打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

佢地跑跑下~見到有一個人係到~
Firzen:先生~你做咩係呢到的?
筷子手:呀..........呀.............
Firzen:妖~~~
一下斬死左...........
jedi:快d行啦~~~
Firzenk~
...................................
gloria:生體加速就黎冇啦.............
jedi:咁快..........
mondy:前面有好多999呀~
Firzen:後面都有好多筷子手姐......
gloria:點算~
Firzen:打住先啦bao_13
瀟狗:汪..........汪.......汪[死氣沈沈]
筷子手:呀............好痛呀..............
打完之後~gloria即黑再放多次生體加速~
殘暴牧奶衣Firzen:點解咁多子朱網........
jedi:我都想問好耐架啦......虎令廢校開始之不知一年......點會有咁多......
---------------好辛苦到左b3------------------
jedi:好~我地重係呢到的新手......係坎中室打得啦bao_36
Firzen:有咩打?
jedi:到時你咪知囉~
mondy:d路好似好煩..........
gloria:冇錯~~~~~~
殘暴牧奶衣:估唔到........你地會.........行......到黎..........呢到...........
Firzen:咁又點?
殘暴牧奶衣:我要.........你..........企係到...........1個......鍾............
Firzen:各位~行囉~
殘暴牧奶衣:...........兄弟~上~~~~~
jedi:原來係呢到練工都幾好bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
回復 支持 反對

打左幾個鍾~~~
有位殘暴牧奶衣人士走左佬~
搞到打唔死佢~
Firzen:報等級時候又到啦~~~講~
mondy:127~
jedi:134~
gloria:141~
Firzen:我就131~好~又要開打啦~
-----------------------又打左一粒鍾--------------------------
冇啦啦地下裂開左~地下再爆出一d極大的能量將佢地打左傻下傻下~
虎令學生會長:請問邊個踩我場呀??
Firzen:我bao_03
虎令學生會長:好~受死~
jedi:Firzen小心呀~~~佢好勁架~我地圍佢啦~
Firzen:好~!出起招先~極光護體,極光防護,鋼體屏障~
jedi:嗜血術~~~
mondy:迴避驟升~
gloria:毅力激發,保護符,地靈防護,狂戰提升,治癒術~
Firzen:各位一齊上~~~
jedi:昇龍亂舞,寒氣斷空,真雁亂武,迴刀斬~
會長一d事都冇~
mondy:精靈之舞,穴道制壓,流星隕擊~
雖然會長跑得好慢~但係冇受傷~
gloria:精靈招換~大地之怒~大弱化符~
有用~但係會長都係冇事~
Firzen:致命暴擊,劍魂,聖.靈.召.喚~
呢一下令到虎令學生會長受到嚴重的攻擊~~~
mody:好型呀~
gloria:咩招黎架~
jedi:Firzen點解你可以.........
Firzen:迷~
jedi:..................
回復 支持 反對

喔=0=
多謝你的意見=-=
我會參考~
回復 支持 反對

我係一開始都講左架啦=-=
下集會係一集好驚人的一集=-=
回復 支持 反對

jedi:Firzen......點解你會..........
Firzen:迷~
jedi:........
Firzen:因為...........我都唔知.........bao_31
虎令學生會長:可惡呀.........
-----------------------^-------------------------唔知有冇打錯字=-=
虎令學生會長:受死啦~昇龍亂舞~
好彩大家走得快~閃開左~
Firzen:開波~~~~bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
----------------同一秒------------------
gloria:大地之怒~
mondy:精靈之舞~
jedi:昇龍亂舞~
Firen:聖靈召喚~
虎令學生會長:血刀亂舞~
正招同時出~
發生一道巨大的光亡..........
之後佢地四個都倒左係地下~~~~~~
虎令學生會長:哈哈哈哈哈哈哈哈~~~令仔~我色你老豆果陣你都未出世呀bao_01
Firzen:死啦..............
虎令學生會長正在一步步行前果陣~~~
Firzen佢地後面境然見到...............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
待續=3=bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32 bao_32

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-19 at 06:20 PM ]
回復 支持 反對

大佬~係學校打架~

佢地後面發出一片光亡~
栗來有一道門..........
道門開左~有個人走左出黎~
yoda:嘩~咁多人呀~收番到[隨意門]先~~~
Firzen:多啦a夢bao_26
yoda:虎令學生會長都黎埋~都幾熱鬧呀~~~
jedi:點解........你可以..........
yoda:因為我可以前往我所去個的地方~
gloria:咁好...........
yoda:唔講啦~會長你係到做咩~
虎令學生會長:佢地踩我場~所以就抽佢地~
yoda:喔~原來係咁~
Firzen:byebye啦~~
Firzen出左招劍魂同聖靈召喚~令會長就黎死下死下~
點知會長吹雞~成幾百幾無名屍同筷子手黎左~
yoda:喂~你地走唔走呀~我去商洞呀!~!
大家:好呀好呀!~
左隨意門出左黎~
大家都走哂囉~
回復 支持 反對

考試中~~~
請耐心等待~~
6月27日有下一集~
回復 支持 反對

等左咁耐唔好意思=-=

Firzen:嘩~多謝哂大佬~好彩你個咩鬼如意門咋~bao_05
yoda:隨意門bao_01
jedi:死囉~原本係果到練耐d點知條會長冇啦啦跑鬼左出黎bao_48 bao_48 bao_48
mondy:依家點算先~
gloria:去青基地好唔好?
Firzen:邊到黎架bao_26
jedi:好似係青集團的總部~講得好聽d就係管理綜合碼頭的公司~難聽d就係犯罪集團~
mondy:我問主任果陣青有三個大佬係唔同層數到波~bao_05
Firzen:大佬bao_31
gloria:咁係咪去?
yoda:睇佢地個衰樣去硬啦~出發~
Firzen:唔係用如意門就得架啦咩?
yoda:隨意門呀bao_37
Firzen:唔好意思~bao_03
yoda:更係唔得啦~我都未去過~
Firzen:喔~
gloria:出發囉~出生體加速先~
jedi:行得~
---------------------係綜合碼頭時----------------------
警棍賊頭:喂!~!~令仔!~!~
Firzen:咩樹~~~
警棍賊頭:食東菇[棍]啦你~
Firzen:咁你食香蕉[劍魂]啦~
警棍賊頭:我cut大佬黎~你咪走呀~
Firzen:彩你都傻[細細聲]
gloria:再黎多次~生體加速~~~
---------------------到左青基門口-----------------------
警察:唉~~~死啦死啦...........
yoda:咩事呀警察哥哥?
警察:我唔見左1f,2f同3f的鑰匙呀.........
mondy:咁我地幫你搵咪得囉~~~
警察:真係bao_12
jedi:係~
gloria:咁你幾時唔見有咩印象?
警察:我好似同一個大隻佬飲完茶之後唔見..........
警棍賊頭:又見面啦~我的大佬..................槍手[賊頭槍手]哥同猛男哥[殘酷光頭猛男]~
警察:就係佢~~~
Firzen:咁我地幫你囉番可唔可以借比我地用呀bao_19
警察:......................得.........得............[心想]我唔比佢又驚佢唔幫我囉番,冇左條鑰匙洗比上頭斬死都有份]
Firzen:咁...............為左入青基搶番條鑰匙啦~
所有人:好!~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

Firzen:光頭大哥~等我地黎ko你啦bao_32bao_32
殘酷光頭猛男:你打win我咩bao_04
Firzen:我又唔敢講我一定可以打得低你.......bao_05
殘酷光頭猛男:鐵頭功~!~!~!~
一下撞爆左Firzen後面塊牆~
Firzen:想殺死人咩bao_16
殘酷光頭猛男:死令仔玩我?
Firzen:嘩!~
jedi,yoda:妖~昇龍亂舞,反彈氣~
殘酷光頭猛男:嘩............[死左]
Firzen:佢身上有key嗎?
jedi:有哂三條~
mondy:good!~
gloria:咁就可以上去青基啦~
yoda:快d啦~等唔到啦bao_18
Firzen:我都係.........警察哥哥,我地囉左番黎啦~
警察:咁快...... bao_50
Firzen:更係~~~
------------------入到1f-------------------
殘暴惡女:有客人........等我幫你做好手續呀..........
成幾十隻衝緊埋黎~
昇龍亂舞~聖靈召喚~大地之怒~精靈之舞~獅之怒吼~
死哂~
寒冰將領:.................有人黎呀?
回復 支持 反對

寒冰將領:..............有人黎呀?
Firzen:嗯?你係物水呀?
寒冰將領:我?咪你寒冰將領囉~請問你地黎有咩貴幹?
jedi:我地黎圍嘔你的~
寒冰將領:有趣有趣...........黎啦~
yoda:小心d~!
mondyk~
gloria:毅力激發,保護符,地靈防護,狂戰提升~
mondy:迴避驟升~
Firzen:極光護體,極光防護,鋼體屏障~
jedi:極光護體,嗜血術~
yoda:鬥氣,熱血~
寒冰將領:迴旋攻擊~
Firzen:劍魂~
寒冰將領:我避~
Firzen,jedi:聖靈召喚,昇龍亂舞~
寒冰將領:我避~二連番身迴旋攻擊~
jedi:呀.........死啦~中招~
寒冰將領:哈哈~小心呀~我把刀有毒架~
Firzen:可惡~
yoda:打傷jedibao_01反彈氣~獅之怒吼~無空波~
mondy:穴道制壓~精靈之舞~流星隕擊~
gloria:大弱化符~大地之怒~精靈召換~
寒冰將領:我避我避,我避避避~死啦~中左穴道制壓~
mondy:好機會~固定射擊~
寒冰將領h~!死火啦~行唔到...........
gloria:精靈召換~
寒冰將領:呀!~!~@#w@#杯fdasfd
回復 支持 反對