收起左側

刀術討論區

我32lv  7xx攻(750↓)係咪好廢= =
東風、旋風 10層
刀術 14...係咪好屎>口<

已算是全力(5lv前4力2體)...刀係5lv+7*49,護腕係27*45....鞋廢衫廢頭都廢

係咪好廢呀...
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-4-7 19:39 發表

睇埋你d.裝我就覺得真係好廢..~_~
刀唔好, 手又係一般, 唔係全力唔係問題(我都唔係), 但d.裝真係唔得
快d.換32裝la~ 刀都要換ar~ 29刀都靚都唔難, 33刀對你可以會貴左d., 一係買d.33+4*, 應該會平d.
因為 ...

我都知d裝廢,,不過岩岩重玩,,冇錢買靚裝
而家都諗住33lv前真左東風先
刀我諗住33lv先換/強把17+6刀...
而刀術...我會盡量升的了...

還有...開了金鐘才291防..是不是很離譜?
防加到13...

最後...我810血,1500護,501魔會不會又低了點?
回復 支持 反對

早,又是我了...
經過一段時間...還是像上次般廢
不過頭換了,防白頭+3(+51)共108防,開金鐘後400防,正常了嗎?
然後過1~2日就能購買防白甲+4以上強過的,
而且鞋方面也有朋友免費幫忙了^^<<大約+3追15力左右
這方面都比較OK了吧
再之後快儲好100逆根了,可以把17+6刀去強了(應該有110攻以上的)
最後令我最擔心的還是護腕和技點方面...(護腕仍只追45...技點和上次的沒什麼大分別,因為學了分解...)
而在這期間,東風到了10層81%,旋風10層95%,還是不知先真那一招= =

最近幫主又強迫幫員升等了...6月前升不到36等便ban,到底升技還是升lv好(幫主是我同學,因此他不斷叫我升等,但我又想升技...)

望高手們能為我解答

回復 支持 反對

回復 #80 打機狂 的帖子

我只是32等...所以33等護腕還是待我33等才說吧
不過老實說,比較想真東風先而且也想33等前有真東風(想必要壓吧==+)
35等要2真,所以不會理我朋友說的
另外技點...因為還在儲來學分解..所以刀,防等都要遲一下(有了分解易賺錢,到時也可買裝)
金鐘......因為暴升東風,所以都沒時間升(現才8層")
而且mp方面只有520...打算出一下金鐘的話會出不到4下東風的
mp好像超少的...有什麼方法......
回復 支持 反對