收起左側

刀術討論區

刀招東風高攻d定華山高攻d嫁??我感覺上差唔多.一時東高d一時華高d=.="
華山未真暈得一陣.人地好快醒.感覺上9層華山都唔及7層少林暈得耐.不過易暈過7層少林咁解..我兩招都用過但未真過..想問下大家真左既華山暈人時間大約幾耐(低lv過自己)暈率同暈既時間差少林或野球幾多??
回復 支持 反對

原帖由 himeandme 於 2007-5-9 12:34 發表
me 29lv 攻1025-1320,把刀29lv+6 東風8層 華山7層 旋風8層 金鐘5層,勁定廢?

你29lv..把刀仲要係廢既..有乜可能有1320攻呀..俾你有30層刀術都冇咁高攻啦..37lv以下冇神裝想過妄想1300攻
你都幾識吹水喎!!
回復 支持 反對

原帖由 chowtolarm 於 2007-6-23 13:23 發表
我33lv全力刀手 11xx攻6xx防 真東風 10層破云 9層金中吐立夠ma?(吐回7xx)

你咩ser嫁??33lv有11xx攻同6xx防好勁..要神裝=.=""
墨魂既搵你打幾場..我依家35lv..11xx攻.5xx防
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 29-7-2007 09:56 發表

唔算強但都唔差

回樓上

加差全力係最省時ge方法, 唔想麻煩就點全力
技方面東風, 旋風係必學, 前者係幾時都岩用, 後者係初期升lv都幾有用, 華山可以暈人同人p ge時候有用, 學唔學隨你, 萬佛係最高攻同 ...

萬佛暈唔到嫁啵...琴晚真左華山 好開心^^"依家36lv有真東風同真華山...用破魂加真東風直升好定升埋旋風斬拉怪升好??
依家1179攻..依家23層刀術..就加24層..加左應該有1187攻..升埋37lv破1200啦^^"
回復 支持 反對