樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hk vs Singapore (記者:Undead)

根本冇得打,我識既SG FD至少20 120+ lvl既人,如果SG都係full out,幾多人都唔夠打
回復 支持 反對

仲有一個而家狂打CW,唔升lvl,係w17多個著名clan chat既general >== JING :lol
佢一定會黎幫下拖既XD
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 6-1-2008 22:43 發表
大家,經過我岩岩同armoursummon既對話後,我知道咩事了 ,,
原來,呢場戰爭係Johnny lapa 要求既,佢仲用HK LEADER既名義
冇錯,, 係hk leader 既名義
點知,singapore既人就咁比佢呃左 ,,
Prove is here:

Sg Leader話HK insulted SG??幾時既事??!?!

回復 支持 反對

戰爭已經開始左,一係打落去,一係投降,既然SG已經當同成個HK既RS打,不如盡力係下星期打低佢地,SOK好多人都唔知SG VS HK尼件事,SOK唔會太多人幫SG,人地SG個Leader都唔方有料得去邊,叫黎個D分分鐘都唔識PK,Regrading to上次戰況,我地唔一定係輸既,各位加油!!!
(以上只屬個人感受,並非HK team or nakuz之立場)
回復 支持 反對