查看: 12763|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] P5入黎

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

可能我講得唔夠仔細啦...咁唔介意就等我再講多次吧...呵呵~
不過唔見左原文.可能會講錯野...呵呵
講番佢原文同埋之前先
好耐之前啦(其實都唔算耐).佢(娜)話會開放d技俾大家睇
我諗大家都睇過果個post嫁啦.話會post係本論壇(光明gunz論壇)
既教學區既...仲話要經過佢同光明雙重審核先入到.
其實我係呢到已經有d疑問...點解唔洗經佢呀哥既?
話晒佢先係原作者嘛~不過呢到都無謂為呢點嘈啦~
到到之後.佢又因為論壇保安唔夠會俾人hack入(原因)話唔post住
待光明換左論壇先再post既~呢點我覺得大家都應該接受到
再之後.佢又公佈話因為點都會俾人hack.所以又話唔post
話就算光明換左新論壇.佢都唔會放上黎論壇.
係原文佢應該講過~佢"係"想分享比人
不過"又話"post上論壇係自找麻煩...
我諗大家都會咁諗.既然係自找麻煩你不如唔好post啦?
大家都記得.佢原文係話唔會分享.但原文會保留
咁我就照理咁講話.既然都唔想分享.咁不如format部機
到到果陣佢先話.我早就format左機.(咁點解原文仲係到-.-?)
之後再拉出去話佢呀哥係做hack.點會唔知點hack人....
呢點我留後再講.先講返format左機之後.
佢先黎話準備再將教學俾人睇...(到呢到真係好難明.)
次序表...簡化:娜話post>因為論壇問題唔post.換左就post>因為會俾人hack唔post>format機(d文唔知去左邊)>又話會分享...>之後又話因為我咁講就唔post.仲話失望既人要賴就賴我***
我諗大家都會好似空歡喜一場既感覺啦...咁我先回覆佢話post唔post
佢呀哥就係果陣彈出黎係咁爆粗又話咩post唔post佢決定點點點點...
我諗大家都知道娜既名氣嫁啦...點解可以咁隨便?
我諗大家都知道post文就會俾人轉貼/盜文.
既然你又唔想俾人轉貼/盜文既...咁咪唔好post囉
唔post又好.了左件事.要post既預左俾人轉貼嫁啦
你又要分享又要唔俾人轉載...我諗真係好難做到囉
既然係咁我先叫你format機.咁樣唔算串人掛?
之後就俾人視為串咀.罵戰...ORZ我唔知佢既評審態度係點的
我估大家都知道串人既語氣唔好咁掛?唔講呢點
佢呀哥一見到就大吵大罵...一開始真係唔知佢有冇睇我既回覆
果陣我真係想知究竟娜係唔係同佢呀哥一齊住?
點解佢呀哥一回文既時候娜就消失左既?
呢點我都算啦...忍~
我最唔忍得既就係居然俾人當我係串緊人...罵緊戰...
又可能真係我果陣咩15/16太串?
如果我係要串佢既就唔洗全程唔爆粗啦?
如果佢要正常既就唔會一見到就爆晒粗啦?
如果我係要俾人ban既佢都要ban啦?
講番件事.可能係佢咁做既手法令我咁講野
又當我真係串到佢.又當光明論壇係禁止咁講野(事實XD?)
我唔覺得咁樣就值得俾人ban囉.ORZ~
都估到篇文唔夠字嫁啦...唔知仲有d咩寫好@@
我個人唔係針對娜所講既野.
只係覺得佢做事手法令到我想咁講
ccd果次都係.因為佢話佢k-style算廢
我先話佢d-style唔會勁...唔講咁多啦..~講番呢件事
呢件事.係因為佢成日又做又唔做咁我先咁講
如果係冒犯到既.我係到講聲對唔住
不過都希望你可以檢討下
你要知道.你係一個係gunz有名譽既人
唔好又做又唔做咁...真係好討厭
區區一個神手...一見到我呢個廢物咁講野
就大吵大罵爆晒粗咁...唔該.網絡都有法管
尊重下人吧...唔係想係到勸你
只係希望你守法..其實仲有樣野想問下
佢呀哥d理論係完全正確.
不過我想睇下佢做出黎...
咁多神技.做幾招post上youtube都可以掛?
p.s.你唔想都冇所謂的^^
唔想再同人嘈.gunz俾到太多咁既事俾我
可能唔會再玩.唔再上個論壇.唔再"嘈"
不過希望大家可以認清呢件事
仲有一樣野.我係個人板
大家唔好再學我~小心俾人ban XD哈哈
止筆.唔想寫了~數數幾多字先XD...應該係1000字~1100字XD.實際就唔知嚕
實際用word計左.1393個字唔計空白XD
BY P5

p.s.可能我語氣問題搞到咁...如果係既話我為自己既語氣係到say番sorry先~對唔住~

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

算啦
可能呢個係一個誤會..
小明仔 解封佢吧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔鬼交待= =佢都唔負責任既lol~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽